Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על 206 - XS ידני 3 דל' 1.6 (110 כ''ס) ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשנת 2004 רכשתי את הרכב הראשון שלי (אחרי כמה שנים של התעלקות על האוטו של אמא: ) - פ'יגו 206xs המדוברת (מודל 2002)...

צריכת הדלק הייתה מצויינת וסה"כ מאוד נהנתי מהמכונית...

אם אתה מחפש לפרפר בפתיחה (כן, כל רכב ידני יכול לעשות את זה...) אבל אני זוכר שהפיג'ו עשתה את זה בחן...

כמו שאמרו מעלי, הרבה כוח אין לה אבל אוטו די כיפי.

לדעתי יתאים לך מבחינת הצרכים בתקציב...

שים לב שיש שני דגמים ל-xs, עם 90 כ"ס ו-110 כ"ס...

בהצלחה

גיא

קלטת בול זה הכיוןן שלי לשימושים ברכב:)

הבנתי שיש לה פלוס גדול והוא צריכת הדלק וזה נתון חשוב.

אני מודע לדגמים ואני אלך רק על ה110 כ"ס

,תודה על התגובה

פורסם

בהצלחה בחיפושים

אני רק יוסיף בתור אחד שמחפש את האוטו כבר יותר מחודש שקשה למצוא אקזמפלרים שמורים אבל אני מאמין שהסבלנות תישתלם

פורסם
בהצלחה בחיפושים

אני רק יוסיף בתור אחד שמחפש את האוטו כבר יותר מחודש שקשה למצוא אקזמפלרים שמורים אבל אני מאמין שהסבלנות תישתלם

תוכל להסביר לי מזה אקזמפלרים?

ואתה מחפש רק ביד 2 רכבים?

פורסם

.אקזמפלר כלומר רכב ספציפי שמועמד למכירה

כעיקרון יד 2 הוא המקור העיקרי של החיפושים כי לדעתי זה כרגע הלוח רכב הכי גדול בארץ חוץ ממנו יש גם את הלוח של ynet אבל הוא קטן יותר לדעתי

פורסם

יש דגם מקביל ל206 של אביזה? איזה משהו סופריטבי באותו מחירון 28 אלף שח/

2002 או אפילו 2003. מה שראיתי בנתיים זה 2002 STELLA ידני 3 דל' 1.6 (99 כ"ס) איך היא? 24 אלף ש"ח אבל 10 כ"ס פחות מהפי'זו.

או SPORT ידני 3 דל' 1.4 2003 היא שנתיים מעל הפיזו שאני רוצה ועולה רק 25 אלף ש"ח אבל מנוע יותר קטן ו10 כ"ס פחות מהפיזו

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...