Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האמת שנרשמתי לפורום ממש מזמן ואני לא זוכר למה :-D

עכשיו חזרתי כי נתקלתי במקרה, תוך כדי חיפוש בגוגל, בשירשור בנושא משחקי מחשב ישנים (אני אוסף מחשבים וקונסולות).

ואם זה מעניין, אני נוהג בגרוטאה בת 22, פורד פיאסטה, שמסרבת למות.

רכב עם אופי ולמרות שהרבה דברים כבר לא כ"כ עובדים שם, הוא עדיין נוסע 8)

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום אני עמית, חייל בחובה.

הרבה זמן אני מתעניין במכוניות וקורא הרבה בפורום הזה, אך רק עכשיו נרשמתי.

אני מתכנן בימים הקרובים לקנות פיג'ו 206XS, אני אוהב רכבים ספורטיביים אבל אני צריך להתפשר בגלל העובדה שאני חייל בחובה ומוגבל בכסף..

מקווה שהרכב הזה יספק אותי מהבחינה הזאת :)

בנוסף, אני מקווה להיעזר כמה שאפשר וכמובן לעזור כמה שאני יכול לאנשים בפורום.

בקיצור שלום 8)

פורסם

מנחם, פיתוח עסקי ושווק, יזם. הגעתי לכאן במסגרת מחקר מקדים לרכישת רכב למשפחה שהתכונה העקרית שלו היא חסכון בדלק. נעים להכיר

פורסם
[ עריכת הנהלה: שימו לב! זהו לא המקום לשאול שאלות ולבקש עצות. אף אחד לא יענה לכם, אז חסכו לעצמכם ולנו זמן, ואם יש לכם שאלות - פרסמו שרשור נפרד בנושא. ]

לאור גדילתו לאחרונה של הפורום והצטרפות חברים רבים, היתי רוצה (בערך) לדעת מי אתם.

הרי אף אחד לא כתב בפרופיל מהם התחביבים שלו וכו - אז זה הזמן!! נא

לפרט בקצרה מי אתה, מאיפה באת, במה אתה עוסק, איזו מוזיקה אתה אוהב

והכי חשוב - איזה אוטו יש לך!!!!

כמו כן, בחורות פנויות מוזמנות לענות לסקר בהודעה אישית ב-ל-ב-ד שתישלח

לתא שלי...

סתאאאם - אני תפוס חזק. גם בריתמות וגם בביצ** 8)

צחי נרשמתי למועדון ה חמש מכונאי רכב בעבר מטיס טיסנים וחובב רכבים ישנים .

פורסם

שלום לכולם.

שמי אליאל קון, חבר קיבוץ צאלים, נשוי ואב ל-3 ילדים.

בעבר מכונאי F-15 ומטוסים קלים, מכונאי רכב (מעט), טרקטורים ומיכון חקלאי.

כיום מבצע הבטחת איכות במסגריית הקיבוץ ("המרכז לפיתוח מכני") בה הייצור העיקרי הוא שלדות וחלקים לתעשיות לכיש (מאביסי מזון לרפתות). בנוסף מייצרים, משפצים, חורטים, מכרסמים, מרתכים וכו' כמעט הכל.

ברשותי רום כרמל הממתינה לשיפוץ, וזו הסיבה שנרשמתי כחבר (משוטט כאורח כבר מספר שנים), אותה קיבלתי כמתנת יום הולדת לאחר שהסכמתי למכור את אופנוע השטח שלי HONDA XR600.

2009_1121כללי0010.jpg

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם

ברשותי מרצדס 1972 280SE 3.5 מתגורר באזור השרון, מתעניין הרבה שנים ברכבי אספנות, לשעבר היו ברשותי

שברולט קורבט 61' וסברה ספורט שהייתה רכב התצוגה של אוטוקרס בתערוכות בעולם

פורסם

שלום חברים , אני חדש כאן.

שמי דין , עוד מעט בן 16.

אני בן העמק אז אני מושפע רבות מהספורט המוטורי בעמק.

רוכב על אופנועים וחובב מושבע של ראלי סטייל wrc וחולם שיחזירו את הgroup B לחיים.

מכוניות שהייתי חולם שיהיו לי : לנצ'יה דלתא מסוף שנות ה80 ושנות ה90 , אאודי קוואטרו a2 והקוואטרו ספורט , פורד אסקורט mk2 והאסקורט קאסוורת' ואני בטוח שיש עוד כמה..

אשמח לקרוא כאן וללמוד הרבה כאן בפורום!

מחפש חלקים לפנטיק אנדורו קומפטישן שנת 83.

נא לפנות בה''פ.

פורסם

אני ניסים ויש לי מכוניות אספנות חיפשיות 4 סיטרואן דה שבו מוסטנגים 2 קופה וקבריולט חברים יקרים בעניין הקופה אני צריך את עזרתכם בחיפוס אחר מוסטנג קופה שנת 70 גמור לפרוק אך עים רישיונות כל עזרה תתקבל בברכה 0522630196

פורסם

אני גיל ,אני בן 23 יש לי יונדאי אלנטרה 05 GLS ,כפי שבטח לא היה לכם קשה לנחש לפי שם המשתמש,סטודנט . :twisted:

הגעתי לכאן גם בגלל שאני חובב רכב מושבע ,וגם בשביל לקבל תשובות לשאלות שאני אצטרך לשאול בעתיד .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אהלן שמי דוד והרבה זמן אני בפורום כרגע אני משרת במגב איוש בן 19 , אני כאן כי רכבים זה נושא שמעניין אותי מגיל קטן ואני פה ללמוד ולהתייעץ

פורסם

אהלן,

שמי בן, גולש בפורום זמן רב ובשעה טובה החלטתי להירשם.

נוהג על פולקסווגן ג'טה 2009 (עם זנב שמח) ופיג'ו פרטנר 2012 (אמממ... מרווח וידני?) של המשפחה.

פורסם

שלום > אני טופאק בן 23 מחיפה :-).. אני סטודנט לומד חשבונאות וייעוץ מס !

הייתי עבריין כביש אבל זהו כבר מספיק פיגור בשכל וסיכון לאחרים ככה פשוט זה נקרא ...!!..

אני כרגע נוהג על רנו קליאו RSI ... אחלה אוטו ספורטיבי וחזק ..

נרשמתי באתר מסיבה שלא מצאתי אתר יותר טוב מקארספורום ... אתר מהמם שממנו אני יכול לתת ולקחת כמובן " עזרה " .. וזהו בנתיים

• תוכן חדש...