Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוראים לי שלום. בן 17 ו 4 חודשים (כן כן, רק סיימתי את המלווה)

נוהג על סופר לנסר 1.6L סטיישן ידנית 450,000 קילומטראז' טפו טפו טפו...

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מממ אני ישראל מדימונה, בן 17 ושלושה חודשים. עברתי טסט לפני לפני חודשיים+ ונשארו לי 20 ימים למלווה(אבל מי סופר? D:)

אוהב מכוניות (ובעיקר מטוסים!) מאז ומתמיד, נחשפתי לקהילה מזמן, כנראה שרק עכשיו זכיתי להצטרף :)

נוהג על טויוטה קורולה אוטו' 1600 2011 GLI :/

פורסם

צחי מכפר סבא, נולדתי בשנת 82

מתקן ובונה גיטרות וכלי מיתר לפרנסתי

מנגן בהרכב לאירועים ״הרווקיסטים״ כעבודה צדדית ובעיקר בשביל הכיף

אמור להתחיל מכינה להנדסת מכונות באונ׳ ת״א באוקטובר.

תחביב עיקרי זה האוטו, סוזוקי סמוראי ארוך שנת 1988. חורק בשיניים עד לאספנות ומעבר לזה אין מספיק מקום בשביל לכתוב עליו.

לא הייתי אצל שיננית מעולם.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

עומרי

מהמרכז והשפלה

אוהב באולינג, סלסה (כן כן מה לעשות) מכוניות ובירות.

פעם אחרונה הייתי אצל השיננית לפני חודשיים וחצי היא אמרה שאני צריך להקפיד להשתמש במברשת שיניים רכה.

:shock:

אני לא מבין כזה גדול בתחום, אבל אני מאוד אוהב ללמוד ורוצה לדעת כמה שיותר.

נו... ותכירו אותי בהמשך.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

הי,

קוראים לי שי ואני אלכוהוליסט...

אני גר בתל אביב, יש לי Audi A3 1.8T משנת 2000.

אני עובד בחברת ליסינג כבר כמה שנים, פעם אחרונה שהייתי אצל שיננית היה לפני 4 שנים והיא עשתה לי טראומה לכל החיים... מעבר לכך, המבורגר אוהב מההוד יש לו טעם טוב של הוד!

שאלות בסוף בבקשה...

פורסם

אני אייל ואין לי שיניים..חח

יש מאזדה לאנטיס 2 ליטר, בקרוב מחליף לסובארו אאוטבק

מצטרף לפורום בכדי לשאול שאלות ולענות על שאלות

פורסם

אהלן

קוראים לי איציק גברי,בן 18 תכף,סיימתי לימודים ועסוק בעזרה לאבא שלי בעבודה (מוסך מכוניות)

גר בחדרה ונמצא בשלבי קניית מערכת לרכב (עזרה תתקבל בברכה :])

פורסם

שמי אופיר ואני מראשלצ.

עד עכשיו הייתה לי רובר 620 שנת 95, ולאחר בעיות חוזרות ברכב, תחילת כניסתה של משכורת קבועה, והמלצות מצד מביני דבר, החלטתי להתקדם לרכב חדש/חדש יותר.

בעקבות ההחלטה התחלתי להתעניין בנושא רכבים, והתגלגלתי לפורום הזה.

פורסם

אהלן,

אני מאזור המרכז, מוסיקאי במקצוע, נוסע על מזדה דמיו 2001 שאני אוהב מאוד אבל כנראה הגיע הזמן להחליף...(יעלה לדיון בשרשור אחר כמובן... :-) )

מבסוט מאוד על הפורום הזה עד כה 8)

פורסם

שמי כרמל רבינוביץ

אני מתעניין ואוהב מאוד את תחביב הרכבים אני בן 17.5 גר בבאר שבע ונוהג כרגע על סיאט קורדובה שנת 2001...

אני ישמח למישהוא שיעזור לי למצוא ידיות פנימיות לרכב זה תודה :)

פורסם

שלום :)

נתן,ירושלמי,בן 18,מתגייס לצה"ל בנובמבר (ס"טילים)

מוזיקה שאני אוהב : בעיקרון הכל,החל מאולדיס (פינק פלויד סקורפיונס דיפ פרפל אנימלס ג'ניס ג'ופלין לד זפלין ועוד ועוד) עד לרוק מודרני ואפילו קצת מהישנים של אייל גולן,בקיצור רוב הז'אנרים אני שומע,טעם מעורב :|

על מה אני נוהג...(סיפור קצר) : כאשר נגמר לי המלווה,קניתי לי אאודי A4,1.8T ידנית משנת 99,בטיפשותי מעכתי אותה טוטאל לוס.

אז כיום אני נוהג על המכוניות של ההורים לצערי :cry: ואני מנחש שארכוש לי משהו נחמד בסיום השירות הצבאי.

פורסם

אהלן ושבוע טוב לכולם !!!!

קוראים לי שימי אני בן 28 גר ביבנה :)

בעלים של רנו מגאן 2008 לבנה יפיפייה

חובב מושבע של מערכות לרכב ;)

ו.... מתחתן ב 30.8 בע"ה

שיהייה שבוע טוב לכולם !!!

• תוכן חדש...