Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן !

נעשה את זה קצר, גיר, מרכז, 25, מוטוריקה ורכב, רוק/ראפ/טראנסים.

נוהג על סיאט איביזה שחורה ודנדשה.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלןם ל כולם

שמי ארקדי אני בן 27 התחלתי לעבוד כלוחם אש לאחרונה

עליתי לארץ מברית המועצות לשעבר

לאחרונה רכשתי ניסן אלמרה פרפקט 2006 מנוע 1800

אני לא מכיר את הרכב את ביצועב ומתעניין במכניקה לפני זה אבדתי אם משאיות

אבל זה לא אותו הדבר כמו רכב פרטי

פורסם

שלום

למומחים ,למקצוענים ,לנותני השרות בענף ,לגולשים ,לבעלי הידע ,לבעלי הנסיון ,לכלל החובבים והמתמצאים.

ברצוני לחוות איתכם את חווית הלמידה והעשרת הידע בפורום .

אמנם אין לי כלי רכב חדישים ונוצצים ,אך בודאי יש ללמוד מכם גם בדור הקודם של כלי הרכב .

בתודה מראש

סקרן לדעת

פורסם

אהלן

אשר, בן 32, גר בשאר יישוב, עושה תואר שני בתזונה. תחביבים: כדורגל,כדורסל,רגאיי וטחינה גולמית.

עד שהגעתי לפורום לא הבנתי כלום ושום דבר במכוניות, עכשיו כמה חודשים אחרי קריאה יומיומית בפורום, אני שמח להציג את אשר, שיודע להבין פה ושם מושגים מעולם הרכב, אבל עדיין לא מבין שום דבר במכוניות:wink:

נוסע על מיצובישי כריזמה 1999, מת על הרכב, ומתכונן לקנות בקרוב מאד רכב חדש.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

שמיגמלים מור אני גר בניו זילנד וישראל לסירוגין אני חולה מכוניות ומחזיק ברשותי כמה מהן מזדה מיאטה ב.מ.וו 118 דיזל ניסרו אסקרגו פורד טלסטר ( מהודרת פורד למזגם 626 ) גיר רגיל 6 צילינדר מרצדת 240 סי וכמובן שתי מכוניות האהובות עליי בישראל חיפושיות האחת מודל 64 פתוחה מקורית והשנייה 72 סגורה

כמו שאתם יכולים להבין קשה לי לא לקנות רכב שאני אוהב ...

עוד לגביי אני מייצר בגדי קיץ לנשים בהודו רוב הקו שלי מיוצר בהודו ועשוי מכותנה , את רוב הסחורה אני מוכר בניו זילנד

המוצר השני אותו אני עושה הוא ייצור פורמולה שטיפה ללא מים , ואני כבר יכול לראות את המצקצקים בלשון כן גם אני הייתי שם הפורמולה שנקראת ecowash עובדת רבותיי וגבירותיי הרעיון מבוסס על מרכיבים טבעיים בלבד והתוצאות מדהימות מרססים איזור של הפורמולה מושכת את הלכלוך מעבירים מטלית מיקרו פייבר להסרת הפורמולה עם הלכלוך ולאחר מכן מטלית מיקרו פייבר להברקה הרכב נראה לאחר וואקס והתוצאות מדהימות

אה כן אני משוגע על בחורות גם..במהלך הטיולים שלי ( אני מטייל הרבה במסגרת העבודה והפרטיות ) אני פוגש המון כיף לי כל פעם חדש להכיר .. חלקן מדהימות חלקן פחות אבל כולן רוצות לומר לך מה לעשות

זה הפורום הראשון שאני נרשם אליו אבל התחלה טובה למי שאוהב מכוניות

תודה שקראת:-P

פורסם

שלום לכולם. שמי זוהר.

רכשנו לאחרונה מרצדס C 200 דיזל שנת 2005, מונית לשעבר.

האם יש למי מכם מושג לומר לי ביחס לאופי הטיפולים10/15K) ) והיכן ניתן לקנות לבד חלקים מקוריים או תואמי מקור - ולא רק חליפיים סינים וכיו"ב?

ובכלל האם יש למישהו מידע נוסף (ספר אחזקה וטיפולים, בעברית אם יש בכלל; אתרים באינטרנט בהם אפשר להשיג חלפים במחיר ומשלוח סבירים וכו') או מישהו מכם שאפשר ללמוד ממנו על הרכב הזה?

יום טוב, זוהר.

פורסם

תומי מירושלים טויוטה קורולה ראנקס 2005 ידנית 110 כ"ס..

בובה של אוטו חסכונית מאוד, אמינה בטירוף- טויוטה זה טויוטה.

מתעניין בסיוויק האצ'בק 2010 יש דעות?

פורסם

שלום, שמי רון ואני חדש בפורום, מתעניין בטרנספורטים/קרוול T3 :)

רכב טיולים ופאן : 1989 Volkswagen T3 Caravelle GL

רכב יום-יום : Mitsubishi Lancer Executive 2006

פורסם

שלום חברה אני רומן :) ואני מתעניין יותא באודיו לרכב מאשר רכבים עצמם ...

וישר שאלה למה אני לא מצליח לא לענות ולא להגיב לאף אחד בפורום של אודיו .

תודה יום טוב

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ לגבי קניה מליסינג (יד ראשונה) של פורד פוקוס מודל 2009.

לקחתי אותה לבדיקה לפני קניה, במכון מורשה, בבדיקה נמצא שהשמן גיר שרוף, שחיקה בדיסקיות הילוכים גבוה+ שבבים בשמן.

הרכב עשה עד היום כ- 81,000 ק"מ ומלבד זה לא היו בעיות נוספות.

שאלתי היא האם הממצאים מעידים שיש בעיה בגיר?

האם החלפה של השמן גיר תפטור את הבעיה?

והאם ממולץ בכלל לרכוש רכב במצב כזה?

תודה

פורסם

שלום שמי דנה ואני אוהבת למבורגיני.

אך האמת שנכנסתי לאתר הזה כדי לברר על הדילים הטובים ביותר להשכרת רכב לשבועיים, יש המלצות ?

תודה :-)

פורסם
8) שלום לכולם שמי יחיאל ויש לי טריוס 2008 עד לפני 6 חודשים נסעתי על קיה ספורטאג אני חושב כלי מדהים כל המעברים עברתי איתו החלפתי עם הטריוס אך אני לא יודע למה הוא מסוגל בהעדר הטרנספאר אם מישהוא מטייל באמת עם טריוס אני ישמח לתגובות ואיפו אפשר להכנס איתן
פורסם

שלום

אני שי

בן 29 מנס ציונה

נוהג על פז'ו 206 (רכב שרציתי בערך מאז שהוא יצא) נוהג עליו כבר שנתיים.

מקווה לרכוש פוקוס האצ'בקית או פייסטה.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...