Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוראים לי ארתור מי עפולה שבצפון בן23.

עוד מעט מתחיל לעשות רישיון, וכמובן השמח להמלצות על אוטו ראשון ללמידה ושעשועים:lol:

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו כולם, אני לא יוצא דופן :)

שמי ליאור , בן 19 מאזור הקריות

רשיון שנה בערך וכבר רכב שני, סוזוקי בלנו :D

הנדסאי, בתהליך

פורסם

מאוד מהנתי מהעזרה ההדדית בפורום של עידכוני מפות לgps... אז נהנתי גם לנרשם מקווה שאתרום גם למען הכלל

פורסם

שלום ,

אני עמי וכנראה שאני יכול היות סבא או לפחות אבא של חלק גדול מחברי הפורום

לפני כמה חודשים החלפתי קידומת מ6 ל7 ...

מאד סביר שבגלל גילי המופלג נדפק לי השכל והתחלתי לבנות טרקטור זחל עם שרשראות

לילדים קטנים , כלי באורך 1 מטר , מונע ע"י מנוע של מכסחת דשא 4 כ"ס .

לא יודע אם אצליח והכלי ינוע אבל לנסות אני מוכרח .אם אצליח אז אני חושב שזה

יהיה הכלי היחידי שנבנה בארץ .

התיכנון נעשה ע"י תוכנת שירטוט חינמית תואמת אוטוקאד ובינתיים הבניה מתקדמת יפה

בהתאם לשרטוטים שעשיתי .

שאלות ?

עמי

פורסם

בס"ד.

שלום לכולם.

שמי שלמה מלול.

נרשמתי לאתר משתי סיבות:

1) שבוע שעבר רכשתי את הרכב הראשון שלי, מאזדה לנטיס 2001, וניתן להגדיר את עצם אחזקת הרכב כחוויה במימד אחר.

2) מסתבר שיש לי קירוב למנהל הפורום, שאת שמו לא אציין - אשמח לקבל מענה אישי ממנהל הפורום על מציאת הקירוב.

מחוץ לעולם הרכב, אני בעל תשובה ותורתי - אומנותי. בנוסף אני עוסק בתחום ההיי-טק.

ברכת שבוע טוב ומבורך והינצלות מסכנת דרכים.

פורסם

אהלן חברים!! :)

קוראים לי ארתור, בן 23 מכרמיאל.

נרשמתי לאתר כי מצאתי בו שימוש רב ע"י הרחבת הידע על רכבים בעזרת המשתמשים כאן, מקווה ללמוד עוד.

אוהב מוסיקה, ספורט ימי ומוטורי.

בבעלותי הונדה סיוויק שנת 05

HONDA CIVIC 2005 1.6 ES

פורסם

עולה חדש רכש מכונית לפני שנה. היום הוא עוזב את הארץ ורוצה לתת את המכונית במתנה לאזרח, שאינו עולה חדש.

איך הוא מעביר בעלות? ומה זה אומר לגבי המיסים? האם הוא צריך לשלם עכשיו את המכס שלא שילם לפני שנה?

יש למישהו מושג?

פורסם

ירון מחולון בן 37 בעל סוזוקי בלנו.מתחבר לאספנות רכבים בין היתר אבל כרגע לא בכוון מימוש.

ברשותי חומר ישן על רכב כמו ספר נהג מקורי של טאונוס 17 P3,ספר היינס של רנו 18 ושל פולקסווגן טייפ 2 אולי טעיתי הדגם שהיה קיים בתור הצבק וסטיישן(לא 411)כמובן עיתוני טורבו משנות ה80 מימי רוני אהרונוביץ ושלל עיתוני אוטו מ86 עד 94.פרוספקט מקורי של סיטראן CX ,פיגו 505 המקורי מ1979 ודגם מתיחת הפנים וכו.לצערי בעבר היה הרבה יותר ןזרקתי עקב מבעבר דירה ועד היום זה אוכל אותי.כך שחומר זה פלוס חומר רב במחשב זה מה שמחזיק אותי.

פורסם

אני בעל סובארו B4 3R SPEC A

כשרכשתי אותה התברר לי מהר מאוד שהחוליה החלשה ברכב זה הנהג.כתוצאה מכך נרשמתי לכמה קורסים של נהיגה מתקדמת, מה שאפשר לי להפיק את מירב ההנאה מהאוטו.

פורסם

אהלן, קוראים לי יבגני, מאזור הצפון, בן 19, מ״כ טירונים בצה״ל.. חובב מוטוריקה ורכב, עם ותק של שנתיים וחצי על הכביש.

• תוכן חדש...