Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכשאתה מסיר כתם אתה בונה יחסי אמון . (קשה כמה שזה יכול להיות)

וכשיש יחסי אמון קל יותר להסיר את הכתם .

אם הפקק אכן היה פרוץ ויש דרך להוכיח אז לא הייתי מתקן . יש גבול לכול תעלול , ולהפך כמובן . אבל כן חייבת להיות הוכחה מסויימת .

מחכה לתגובת אבי .

לא מדוייק !

כעת מי שקרא יפיץ הלאה ,הרי זו שיא השלומיאליות להשאיר פקקים במצנן ולחזור עם סנדוויץ ,ברור שהראש היה במקום אחר .

זה לא פשוט להשתחרר מהסיפור הזה גם לאדם כמוני שמכיר את אבי פרטס ,ולכן קביעתך אינה מדויקת .

אגב ,המחשבות הם לכיוון הפעלת אדם במוסך שאולי ,אני מדגיש אולי ,אינו מקצוען ,אלא שולייה מתלמד ,אני מסייג את דבר שאולי ,איני מכיר אותו .

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שמן הראוי לשמוע את תגובת אבי פרטס, אבל תגובתם לא מגיעה...

גם אני חושב שאחרי שאנשים קוראים או שומעים על מקרה כזה, קודם כל

הם מוותרים על המקום, ורק אח"כ אולי יצליחו לשכנע אותם לגשת לשם.

יש תמיד שני צדדים, וצריך לשמוע את שניהם כדי לנסות, אם בכלל, לדעת

מי צודק.

מנסיוני, בדרך כלל האמת היא איפשהו באמצע.

פורסם

טוב, היום תיקנתי את הליקויים שנוצרו עקב ההתקנה של אבי במוסך שלי,

הוחלף פקק ראש מנוע והמוסך אכן העיד שזה קרה בגלל התחממות ולחץ יתר(הרי שהחלפתי פקקים לא מזמן!)

טרמוסטט חדש(הישן הפסיק לעבוד עקב לגימת מים "נקיים וחדשים" ע"פ תגובתו של המכונאי של אבי)

פלנץ' שהלך(הגומייה לא הייתה בשלמותה לאחר הוצאת הטרמוסטט ואבי בעצמו היה לידי וראה איך המכונאי שם סיליקון שחור על גומייה אכולה ויותר גרוע - על רטוב, איך הוא ציפה שהסיליקון יתפוס על רטוב?)

וכל אלו קשורים למערכת הקירור שלא היה בה שום בעיה חוץ מנזילה קטנה ברדיאטור שבגללה באתי לאבי להחליף אותו

אני עדיין מחכה לתגובתו של אבי פארטס, בכל מקרה תביעה הוא כנראה כן יקבל.

שבוע מצויין לכולם,

פורסם

חברים לכל סיפור יש 2 צדדים אל תמהרו לשפוט לפני ששמעתם את שני הצדדים.

נחכה בסבלנות לתגובתו של אבי שלא בטוח שהוא כל היום פה כמונו , יש לו מקום לנהל משפחה וכו.. תנו צאנס לפני שאתם שוללים את העסק.

פורסם
הפתרון שהוצע מצד אבי היה שאלך לתקן את הפקק במוסך שלי(כמובן על חשבוני) כי זאת לא אשמתו והנזילה הייתה קיימת לפני שהגעתי אליו - אני חייב לציין שהוחלפו כל פקקי ראש המנוע לפני זמן קצר.

אני חייב לציין שהתרמוסטט גם התקלקל עקב העבודה והוצא למרות שעבד בבוקר אבל זאת יכול להיות כי הוא לגם מים נקיים וזרימה חזקה יותר על פי אבי.

שוב הפעם, אבי לא עשה את העבודה בעצמו אלא המכונאי שלו אבל עדיין צריך לשאת בתוצאות שנעשו על ידי העובד לדעתי.

הכי עצוב לי שהבוקר רציתי בכלל לקנות רק את הרדיאטור ולהחליף בעצמי כי זה לא כ"כ מסובך, אבל היה נראה לי טוב להחליף שם באותו הרגע על ידי בעל מקצוע וגם לדעת שיש אחריות, חבל שלא לקחתי והחלפתי בעצמי, הייתי עושה עבודה יותר נקייה וטובה.

-המנוע שלי כולו מלא במים ירוקים בכל פינה עקב השפרצות מכל המקומות.

-עוד נקודה שחכתי לציין מקודם, יצאו מים מהאגזוז הוא הוציא עשן לבן קצת וזאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את התופעה הזאת, המכונאי טען שזה בגלל המים שנכנסו לכל פינה במנוע וזה יעלם.

מוזר שאף אחד מהמגיבים לא התיחס לדברים אלו!!!

חבר יקר- יציאת מיים מהאגזוז,ופלטת עשן לבן ( אדים) מעידים על פריצת אטם ראש מנוע!!!

טענת המכונאי ש " עבד" על רכבך שנכנסו מיים לכול פינה במנוע הינה טענה שיקרית בעליל.

עקב אי פרוק פקקי אטימה של הרדיאטור החדש המנוע התחמם ,נפרצו אטמים בבית הטרמוסטט,נפרצה פחית בראש מנוע,ונפרץ פקום ראש!!

שלא יחרטטו אותך....

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם
טוב, היום תיקנתי את הליקויים שנוצרו עקב ההתקנה של אבי במוסך שלי,

הוחלף פקק ראש מנוע והמוסך אכן העיד שזה קרה בגלל התחממות ולחץ יתר(הרי שהחלפתי פקקים לא מזמן!)

טרמוסטט חדש(הישן הפסיק לעבוד עקב לגימת מים "נקיים וחדשים" ע"פ תגובתו של המכונאי של אבי)

פלנץ' שהלך(הגומייה לא הייתה בשלמותה לאחר הוצאת הטרמוסטט ואבי בעצמו היה לידי וראה איך המכונאי שם סיליקון שחור על גומייה אכולה ויותר גרוע - על רטוב, איך הוא ציפה שהסיליקון יתפוס על רטוב?)

וכל אלו קשורים למערכת הקירור שלא היה בה שום בעיה חוץ מנזילה קטנה ברדיאטור שבגללה באתי לאבי להחליף אותו

אני עדיין מחכה לתגובתו של אבי פארטס, בכל מקרה תביעה הוא כנראה כן יקבל.

שבוע מצויין לכולם,

בכמה נזק יצאת?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

וזה משקף את החלמאות בארץ ישראל, שגם אני אכלתי ממנה מרורים. מה שהביא אותי למצב שבו הפשלתי שרוולים, פתחתי ספרים, ועשיתי אוברול שלם למנוע לבד. אשכרא למדתי להיות מכונאי לרכב שלי. פשוט ככה.היום , אין בורג שאני לא מכיר באוטו, תודות למכונאים ה"מצוינים " שיש לנו.

אגב, לא הבנתי מה קשור הסנביץ' לסיפור. לא מגיע לבנאדם לאכול? עשה טעות, לא עשה טעות, קצת ריספקט. הבעייה פה היא לא האם הוא עשה טעות. הטעות נעשתה שלא במודע, והיא תכונה אנושית. תכונה "אנושית" נוספת היא להתחמק מאחריות. ואם אכן נעשתה לאחר גילוי הטעות, וניסה להתחמק מהאחריות, מגיע לו שיתבעו אותו.

פורסם

בכל אופן, זה בעיה , מרגיז מאוד.

אבל אם העבודה לא בוצעה ע"י אבי, אלא ע"י איזה עובד, אי לכך אולי אבי לא מודע בדיוק לכל התהליך, אולי העובד אמר משהו אחר ואתה משהו אחר? הרי היחס שהעובד מקבל לא אותו יחס כמו שאתה תקבל (הם יותר קרובים).

לכן אתה צריך לחכות לאבי ולראות את התשובה, לפי דעתי היית צריך לצלם במקום את העניין שיש פקקים והחום עלה, ואולי אם היו יודעים שיש לך הוכחות לרשלנות זה היה נגמר אחרת.

בכל אופן, תלך עם העדות של המכונאי שלך שטיפל במנוע ואמר שזה כתוצאה מטיפול לקוי של הרדיאטור, תגיע עם זה לאבי ואולי תקבל החזר או פיצוי כלשהו, במידה ולא, תגיע לתביעות קטנות ותנסה להוציא מה שמגיע לך, אבל אני לא יודע אם ההמתנה שווה את הסכום, לפעמים עדיף לוותר , להתמרמר וזהו =\ אין מה לעשות.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אתה לא חייב לדעת להחליף מנוע, אבל אתה הייתה חייב להיות יותר עירני, החום עלה, המאוורר לא נכנס, צנור כניסה/יציאה מהרדיאטור שניהם/אחד מהם קר - דומם המנוע!

לא מוריד מהאחריות של המתקין אבל מיותר ומעצבן, תקווה שיגמר בזה ולא בראש מנוע.

לפעמים תיקון תקלה ברכב ישן והחלפת חלק לחדש גורמת לפריצה בנקודת הכשל החלשה הבאה, לא טוען שזה המצב כאן, אבל קח בחשבון שאם אתה תובע יהיה צד שני שיטען שנזילה מרדיאטור יכולה הייתה לגרום להתחממות בעבר והעובדה שיצאת בנסיעה לא תקל עליך.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

גם לי מאוד קשה להאמין שיש "בשר" בתביעה מסוג זה. אבל זה עדיין לא פוסל את העובדה שאם אכן הטעות נעשתה ע"פ שרשרת האירועים שאכן צויינה מפי פותח השירשור מדובר בטעות קשה ולא מקצועית בעליל שאני אישית לא ייקח על עצמי את הצ'אנס לגשת למקום שכזה אפילו בשביל בורג. ושוב, מה שאני אומר הוא מנקודת הנחה שהכל אמת לאמיתה מפי פותח השירשור.

:)
פורסם

קצת קשה יהיה להרים קייס רציני לתביעה כשהרכב כבר תוקן ללא ליווי שמאי רכב או מומחה חיצוני.

אני מניח שבית העסק אביפרטס הוא גם מוסך מורשה לביצוע תיקוני מכונאות ובתור אחד כזה יש מנהל מוסך, האם פנית לאותו אדם והצגת לו את הטעות שקרתה ותוצאותיה, לטענתך?

מה הייתה תגובתו לכל הטענות שלך ואיזה פעולות או בדיקות בוצעו?

פורסם

לכל הטוענים שלסיפור שני צדדים, אני ממש מחכה לקרוא את תגובת הצד השני.

ממש מסקרן, מה כבר יהיה כתוב שם?!

פורסם

ה-2 סנט שלי:

כמי שעוקב אחר הפורום בעיון, אני כבר סקרן לדעת מהי התגובה של אבי פרטס .

ככל שהתגובה מתעכבת-זה נראה יותר ויותר מביך.טוב היה לו aviparts היה עונה .

פורסם

אוף!

למה? למה במדינה הזאת קודם כל בעל המקצוע יוצא מנקודת הנחה ש"הנזק היה קודם", "הטרמוסטט נפרץ כי לגם מים חדשים" ועוד כל מיני שטיות?

למה אתה כלקוח צריך "להוכיח"? להביא שמאי?! מה עוד?

לפותח השרשור, אני מקווה בשבילך שלא הלך ראש מנוע. על כל פנים, מנוע שהתחמם מאוד והגיע לנקודת רתיחה לעולם כבר לא ישוב להיות מה שהיה.

בהצלחה בתביעה.

נ.ב. אני לא מכיר אישית את הסיפור, אבל "ניכרים דברי אמת". בעל המוסך הרי לא טוען להד"מ. הוא מודה שהעובד שלו שכח את הפקקים. וברור שהוא מודה שנזק כזה עלול להווצר עקב שיכחת הפקקים. אז שכחו פקקים, והנזק לא נוצר בגלל זה? חפש לך מישהו שיאמין לך. אותי לא קנית.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...