Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאור הנזילה הקטנה שהייתה לי ברדיאטור של רנו ה-19 שלי החלטתי להחליף אותו, לאחר המלצות שמצאתי בפורום החלטתי לפנות לאבי פרטס(aviparts).

קיבלתי הצעת מחיר סבירה של רדיאטור חדש ונוזל קירור פרסטון ב-900 ש"ח.

אוקיי הגעתי, ראיתי את המכונאי של אבי פרטס עושה עבודה טובה מאוד על רכב שהיה לפני והנה נתתי את מכוניתי האהובה לידיו.

כל ההחלפה הלכה חלק לגמרי ללא טעויות והפלא ופלא לאחר הנעת הרכב לא נכנסו מים לרדיאטור.

בשלב(שהמנוע עובד ומתחמם) זה המכונאי לא נשאר בכלל לבדוק את העבודה שלו והלך לעבוד עם לקוח אחר.

בינתיים שמתי לב שהמנוע מתחמם והמאוורר לא נכנס לפעולה לכן לא יכולת לצאת לדרכי והייתי צריך לחכות כשעה(התייבשתי) למכונאי שיחזור.

לאחר שהוא חזר(עם פחית קולה ביד ופה לועס סנדווי'ץ) בוצע פירוק של הטרמוסטט ועוד שעה של עבודה עם הפעלת המנוע מספר פעמים עד כדי שחום המנוע הגיע כמעט עד למקסימום וללא פתרון הבעיה.

התחיל המכונאי לפרק את הצינורות של הרדיאטור והפלא ופלא מה הייתה ה"בעיה"? - נכון שמגיע רדיאטור חדש הוא עטוף בניילונים ויש על פתחי המים שלו פלסטיקים עגולים בשביל לכסות אותם?

-אז המכונאי לא הסיר את הפלסטיקים האלו והם סתמו את הרדיאטור החדש.

עקב העבודה של לחץ המנוע עם רדיאטור סתום וטמפרטורה גבוהה מאוד נפרץ פקק של ראש מנוע והתחיל לזול, לטענתו של אבי זה בלתי אפשרי והנזילה הייתה קיימת לפני שהגעתי אליו.

-אז ככה שוחררתי הביתה עם נזילה חדשה מאיזור פקק ראש המנוע.

-מאיזור התרמוסטט שהוחלף(המכונאי שם סיליקון על רטוב ולא חיכה שיתייבש)

-ועם מים רגילים במיכל העיבוי בטענה שבמילא ינזלו מים ויחליפו אותם בזמן תיקון הנזילות במוסך ולאחר שהוא שפך יותר מידי נוזל קירור פרסטון בנסיון לתקן את הטעות הכל כך חובבנית שלו

-אני חייב לציין לטובה שהוא הביא לי מיכל נוזל פרסטון חדש שאני ישים לאחר התיקון, אבל זה לא עוזר לעובדה שכרגע יש לי מים רגילים ברדיאטור חדש.

אז לאחר יום ארוך מאוד ובלתי מתוכנן, התאכזבתי קשות מהטעות שאפילו רציתי לשאול את המכונאי בהתחלת העבודה אם הוא הסיר את הפקקים אבל לא היה לי נעים מיכוון שלא דמיינתי שיעשה טעות כזאת חובבנית.

חג שמח לכולם, עדי.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע כמו טעות של חוסר תשומת לב מצד המכונאי. מה הפתרון שהוצע לך לפני שליחתך הביתה?

אני מניח שאבי יגיב פה במוקדם או במאוחר, ונשמע גרסתו לפני שנשקול לסקולו בכיכר.

משכנתא זה קל

פורסם

הפתרון שהוצע מצד אבי היה שאלך לתקן את הפקק במוסך שלי(כמובן על חשבוני) כי זאת לא אשמתו והנזילה הייתה קיימת לפני שהגעתי אליו - אני חייב לציין שהוחלפו כל פקקי ראש המנוע לפני זמן קצר.

אני חייב לציין שהתרמוסטט גם התקלקל עקב העבודה והוצא למרות שעבד בבוקר אבל זאת יכול להיות כי הוא לגם מים נקיים וזרימה חזקה יותר על פי אבי.

שוב הפעם, אבי לא עשה את העבודה בעצמו אלא המכונאי שלו אבל עדיין צריך לשאת בתוצאות שנעשו על ידי העובד לדעתי.

הכי עצוב לי שהבוקר רציתי בכלל לקנות רק את הרדיאטור ולהחליף בעצמי כי זה לא כ"כ מסובך, אבל היה נראה לי טוב להחליף שם באותו הרגע על ידי בעל מקצוע וגם לדעת שיש אחריות, חבל שלא לקחתי והחלפתי בעצמי, הייתי עושה עבודה יותר נקייה וטובה.

-המנוע שלי כולו מלא במים ירוקים בכל פינה עקב השפרצות מכל המקומות.

-עוד נקודה שחכתי לציין מקודם, יצאו מים מהאגזוז הוא הוציא עשן לבן קצת וזאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את התופעה הזאת, המכונאי טען שזה בגלל המים שנכנסו לכל פינה במנוע וזה יעלם.

פורסם

לפני כמה שנים, כשרק קניתי את הרכב הראשון שלי, קראתי פה בפורום על פנצ'ריה מאוד מומלצת, אז מיד הלכתי לשם והזמנתי צמיגים. כמובן שרק אחרי חודש בערך, חבר שלא היה כול כך תמים כמוני, הסביר לי ש-GOODYEAR ו-GOODRIDE , הן שתי חברות שונות, ושאותם GOODRIDE שהורכבו אצלי, לא ממש שווים 1600 שקל...

הנקודה שלי, מבלי להכיר את המוסך שאליו פנית, שאל תמיד תסמוך על המלצות בפורום, יש פה הרבה אנשים ישרים עם כמות ידע עצומה, אך גם הרבה נוכלים ויחצנים בשקל.

פורסם

אבי פרטס אכן נשמע כמו בן אדם ישר לפי ההמלצות בפורום ואפילו חשבתי להגיע אליו בהקשר למחלקת הפנסים החדשה, מה שכבר מוטל בספק.

אם אתה אומר שבעיית הנזילה בראש המנוע לא היתה לפני, אבי צריך לקחת את כל האחריות בגלל שנזילה זו נוצרה במאה אחוז בגלל התחממות שנוצרה עקב הטעות של המכונאי.

לסיפור דומה, גם אני החלפתי רדיאטור ברנו שלי במוסך רדיאטורים ברחובות והמכונאי שהחליף לי אותו גם הלך באמצע העבודה בזמן שהאוטו מתחמם ולא הביט עליו אפילו. מזל שהייתי שם וכיביתי את האוטו לפני שהוא התחמם.

Renault clio RT 1994

פורסם

גם לי היה נסיון רע עם הרדיאטור של אבי פארטס ורמת השירות שלהם מתברר שאני לא היחיד .

במקרה שלי הם מכרו לי רדיאטור שהפפקקים בו לא היו מוברגים אלא סתם דקורטיבים, כמובן שהוא לא הודיע לי או למוסך על זה ולאחר כמה ימים המים פרצו מהרדיאטור והרסו את האלטרנטור כמובן שהוא לא לקח אחריות והדבר היחיד שהוא אמר זה תתבע אותי .

Peugeot 208GTI

פורסם

וואו, איזה סיוט!!

למה לא עצרת את המנוע כשראית שהוא מתחמם? או לפחות הרמת קול צעקה שיבוא מכונאי כזה או אחר?

אני הייתי שם ביום רביעי האחרון ודווקא קיבלתי שירות טוב, וגם כתבתי על כך.

אני מציע לחכות לתגובה מאבי או יוסי ואז להבין בדיוק גם את הצד השני.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אני חייב לציין שכל התהליך היה בסדר גמור, טעויות קורות אבל מה שחשוב זה איך מטפלים בהם, ולתת ללקוח לעמוד שעה שלמה בגלל שבעל המקצוע לא נשאר איתי בכלל לבדוק שהכל תקין אלא אמר לי להניע והלך ואחרי זה להתנער מתקלות שנוצרו ולהאשים את המוסך שהחליף לי את הפקקים של ראש המנוע ולשלוח אותי עם מים רגילים ברדיאוטר חדש יגרמו לי לא לחזור לשם אי פעם.

אם לא הייתי שם לב גם הראש מנוע היה הולך צי'ק צ'ק, ואחרי זה אמרתי לאבי מה פתאום הטכנאי הולך בלי לראות שהכל בסדר אז הוא אמר לי "אני רואה שאתה מבין ולכן אמרתי לך להסתכל על חום המנוע", גם אם אני מבין זאת לא סיבה להטיל עליי את האחריות לבדוק שהתיקון בוצע בסדר ואני כלקוח שמשלם בשביל התקנה מצפה שהם יבדקו שהכל תקין לאחר ההתקנה ולא אני.

פורסם

גם אני הייתי מאד מרוצה מהשירות והעבודה אצלו. בעקבות כך שלחתי אליו גם מכרים אישיים וגם שואלים בפורום.

כל מי שחזר אלי אח"כ היה מרוצה כמוני. זו הפעם הראשונה שאני שומע תלונה כ"כ חמורה על השירות אצלו.

מן הדין יהיה לא לחרוץ משפט במעמד צד אחד ולתת לו הזדמנות שווה להגיב לטענות.

על פניו נשמע שיש לסייג את ההמלצות להבא. טעות כזו (לא להוריד פקקים) אסור שתקרה.

מעניין לשמוע את הצד של יוסי על הטיפול בלקוח לאחר שכבר קרתה הטעות.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני כמה שנים, כשרק קניתי את הרכב הראשון שלי, קראתי פה בפורום על פנצ'ריה מאוד מומלצת, אז מיד הלכתי לשם והזמנתי צמיגים. כמובן שרק אחרי חודש בערך, חבר שלא היה כול כך תמים כמוני, הסביר לי ש-GOODYEAR ו-GOODRIDE , הן שתי חברות שונות, ושאותם GOODRIDE שהורכבו אצלי, לא ממש שווים 1600 שקל...

הנקודה שלי, מבלי להכיר את המוסך שאליו פנית, שאל תמיד תסמוך על המלצות בפורום, יש פה הרבה אנשים ישרים עם כמות ידע עצומה, אך גם הרבה נוכלים ויחצנים בשקל.

בהחלט מסכים עם עצתך .

פורומים זה דבר מצויין ,אבל לסנן לא מזיק .

אני במקום אבי ,גם אם הפקק היה פרוץ לפני כן ,מתקן על חשבוני ,להסיר כתם הרבה יותר קשה מלבנות יחסי אמון .

חבל...

פורסם

אני מבין את הטוענים שאין לחרוץ את הדין במעמד צד אחד, אך הטענות קשות.

בכל מקרה, אבי צריך היה לתקן את המצב שנוצר עקב כך שאצלו הותקן הרדיאטור ואצלו קרתה התקלה.

מצטער מאוד, אבל זה אומר משהו על בעל המקצוע.

קורים הרבה מקרים כאלו של התנערות בעלי מקצוע בארץ, אסור לוותר להם!

קרה לי פעם שחזרתי למקום שלוש פעמים עד שיצאתי מרוצה. לצערי רק כך זה עובד.

סער.

פורסם
בהחלט מסכים עם עצתך .

פורומים זה דבר מצויין ,אבל לסנן לא מזיק .

אני במקום אבי ,גם אם הפקק היה פרוץ לפני כן ,מתקן על חשבוני ,להסיר כתם הרבה יותר קשה מלבנות יחסי אמון .

חבל...

וכשאתה מסיר כתם אתה בונה יחסי אמון . (קשה כמה שזה יכול להיות)

וכשיש יחסי אמון קל יותר להסיר את הכתם .

אם הפקק אכן היה פרוץ ויש דרך להוכיח אז לא הייתי מתקן . יש גבול לכול תעלול , ולהפך כמובן . אבל כן חייבת להיות הוכחה מסויימת .

מחכה לתגובת אבי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אתם מתבקשים לנשום עמוק ולהירגע, לפחות עד שיצא החג ותיהיה לאנשי אבי-פרטס הזדמנות להגיב. משרשור זה אכן נמחקו מספר תגובות שמיהרו להכפיש את עסקיו של אבי-פרטס ללא שניתנה להם הזדמנות להסביר את הצד שלהם במקרה. אין טעם להמשיך וללבות את האש עד שלא יעבור החג ותיהיה לאבי-פרטס הזדמנות הוגנת להגיב בשרשור.

אם יש למישהו השגות או טענות בנושא, הוא מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...