Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר

לפרסומים למכירות שלו בהודעות פרטיות

הוא עושה די מהר.

חבל שהוא מתנהג כך ולא מגיב.

זה רק נראה לא טוב לצד שלו בסיפור.

לפחות שיגיד שהענין כרגע בחקירה שלו אישית.

בברכה

למכירה מאוורר חשמלי לרדיאטור פיאט (מנוע GATE)

===========================

רוצה להצחיק את הקב"ה? תכנן את היום שלך...

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שעושה בדיקה לענין

שיודיע ושלא ינוח מאחורי מסך של שתיקה

ישנם אנשים כאן שצמאים למידע בנושא

בברכה

פורסם
אנשים יכול להיות שהמקרה בתהליך של תביעה וכו, כתיבה בפורום יכולה להרוס או להואיל ולכן אנשים לא ממהרים לכתוב תגובות וכו..

תהיו סבלניים

מה הבעייה לומר שזה בתהליך תביעה?

או בתהליך כלשהוא?

בברכה

פורסם

עבר יותר משבוע,

אולי אחד המשגיחים ידאג ליידע את משפחת בדש היקרה בדבר העץ ועל רצונו של העם לקבל תשובות.

הנושא לא יעלם לבד, ואני מניח שבינתיים אף אחד לא ייכנס לשם אז כדאי להם להזדרז.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אנשים תפסיקו לחזור על המשפט איפה אבי. ייתכן שאינו רוצה לענות על-גבי הפורום מסיבות שלו לכן תכבדו את חוסר התגובה שלו.

האמת אם אנוכי הייתי בעל עסק המפרסם בפורום הייתי נמנע מלהגיב לאשכולות מסוג זה מכיוון שקשה או לא ניתן לצאת צדיקים בדיונים המתנהלים על גבי דפי הפורומים השונים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אנשים תפסיקו לחזור על המשפט איפה אבי. ייתכן שאינו רוצה לענות על-גבי הפורום מסיבות שלו לכן תכבדו את חוסר התגובה שלו.

האמת אם אנוכי הייתי בעל עסק המפרסם בפורום הייתי נמנע מלהגיב לאשכולות מסוג זה מכיוון שקשה או לא ניתן לצאת צדיקים בדיונים המתנהלים על גבי דפי הפורומים השונים.

ואיך נדע לפחות שהוא מטפל בזה?

נמשיך להיכנס בעיניים עצומות?

מה אתה מצפה שנעשה בדיוק?

לא מנסים כאן לדרוס אף אחד

בברכה

פורסם

סליחה?

להזכירך את הדיון שעסק במוסך "אם הדרך" בשבוע הקודם (אשר הוא בעל עסק המפרסם בפורום), לאחר מספר דפים ותגובתו של אמנון התבררו העובדות וכל שמץ של חשד הוסר מהמוסך (או "יצא צדיק" לניסוחך) והוא זכה ללא מעט פירסום חיובי כתוצאה מכך. וכפי שנאמר בשירשור המדובר, להיות בעל עסק ולפרסם בפורום מכיל גם את היתרונות (חשיפה ממוקדת לחובבי/צרכני רכב בעלי פוטנציאל לרכישה) וגם את החסרונות (להיות תחת זכוכית מגדלת במקרה של פאשלה אמיתית או מדומה).

בכל מקרה, חוסר התגובה המוחלט מטריד. בין אם יש דברים בגו או לא, רצוי כי הייתה לפחות תגובה כלשהי בסגנון "הנושא נבדק" או "איידע בעתיד" מצד "אבי פארטס"

פורסם

מרק, אתה צודק לא צריכים להתערב אבל אני חושב שאבי עושה טעות שהוא לא מגיב.

סה"כ הסיפור לא ניראה טוב, והשם שלו נפגע.

נכון הוא לא צריך לתת לנו הסברים, אבל חוסר עידכון מצד פותח השירשור או מבחינת אבי מבריח ממנו לקוחות.

תקלות תמיד היו ותמיד לצערנו יהיו, השאלה איך מטפלים בהם.

קובי

פורסם

מסכים, לטייח דברים מתחת לשטיח זו לא הדרך..

בן אדם שפעיל כמותו בפורום רצוי וצריך לתת תגובה בנושא כזה.

חבל שהשם שלו סתם יפגע, וגם אם נעשתה טעות ראוי שיעדכן.

פורסם

שלום רב לעדי ולחברי הפורום,

קודם כל איננו מתנערים מטעויות אך עושים הכל על מנת לשפרם ולתקנם בעתיד.

ביום בו הגיע הלקוח היה לחץ עבודה רב במוסך שגרם לעובד לחוסר ריכוז זמני שגרר את הטעות המדוברת, כאמור אין מדובר על טעות של חוסר מיומנות או חוסר בידע מקצועי אלא חוסר תשומת לב עקב עומס העבודה הרב. אין אנו מצדיקים כמובן את הטעות הזו ואין היא מקובלת בשום פנים ואופן במיוחד בסטנדרטים של חברה מובילה כמו אביפרטס.

הטעות תוקנה לאחר מספר דקות, הרדיאטור והמאווררים עבדו לשביעות רצונו של הלקוח. לאחר מספר דקות הערנו את תשומת ליבו כי באחד מפקקי המים של ראש המנוע ישנה דליפת מים במקום שלא ניתן לראות ללא בדיקה יסודית. עשינו את הבדיקה וגילינו את הנזילה, הערנו את תשומת ליבו של הלקוח שיש לו נזילה נוספת מלבד הרדיאטור שהוחלף ואז הלקוח החליט בנחרצות שאנחנו גרמנו לדליפה מהפקק של ראש המנוע בו בזמן שנזק כגון זה איננו יכול להיגרם כתוצאה מכשל ברדיאטור כזה או אחר ובייחוד לא מכשל רגעי.

חשוב להזכיר כי באופן מוזר הלקוח נמנע מלהזכיר בפורום את העובדה כי מספר ימים לפני הגעתו אלינו הוא החליף פקקי מנוע ומשם נובעת הנזילה הנוספת. העובדה הסופית שהרדיאטור שהוחלף הינו רדיאטור חדש ותקין ב-100% ואין החלפת רדיאטור פותרת את כל הבעיות הקיימות ברכב במיוחד לא ברכב משנת 94. כמו כל לקוח שמגיע אלינו אנו תמיד מונעים מהצורך לספק את הלקוח בכדי שייצא שבע רצון ובהרגשה כי המחיר והשירות היו מצויינים, אך לפעמים ישנם מצבים בהם לא ניתן לרצות את הלקוח גם עם כל הרצון הטוב.

נשמח להזמין את הלקוח אלינו שוב ללבן את אי ההבנות לשביעות רצונו של הלקוח.

בנימה אישית אני אומר לשאר חברי הפורום שמיהרו לחרוץ גורלות. לעתים תגובות נכתבות מתוך כעס וסערת רגשות ועליהן להימדד בהתאם. עד היום שירתנו מאות לקוחות שהגיעו אלינו מהאתר, כולם יצאו מאוד מרוצים אבל את כל אלה ביחד שומעים בווליום נמוך משמעותית מאחד שהתאכזב.

פורסם
הפתרון שהוצע מצד אבי היה שאלך לתקן את הפקק במוסך שלי(כמובן על חשבוני) כי זאת לא אשמתו והנזילה הייתה קיימת לפני שהגעתי אליו - אני חייב לציין שהוחלפו כל פקקי ראש המנוע לפני זמן קצר.

אני חייב לציין שהתרמוסטט גם התקלקל עקב העבודה והוצא למרות שעבד בבוקר אבל זאת יכול להיות כי הוא לגם מים נקיים וזרימה חזקה יותר על פי אבי.

שוב הפעם, אבי לא עשה את העבודה בעצמו אלא המכונאי שלו אבל עדיין צריך לשאת בתוצאות שנעשו על ידי העובד לדעתי.

הכי עצוב לי שהבוקר רציתי בכלל לקנות רק את הרדיאטור ולהחליף בעצמי כי זה לא כ"כ מסובך, אבל היה נראה לי טוב להחליף שם באותו הרגע על ידי בעל מקצוע וגם לדעת שיש אחריות, חבל שלא לקחתי והחלפתי בעצמי, הייתי עושה עבודה יותר נקייה וטובה.

-המנוע שלי כולו מלא במים ירוקים בכל פינה עקב השפרצות מכל המקומות.

-עוד נקודה שחכתי לציין מקודם, יצאו מים מהאגזוז הוא הוציא עשן לבן קצת וזאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את התופעה הזאת, המכונאי טען שזה בגלל המים שנכנסו לכל פינה במנוע וזה יעלם.

שלום רב לעדי ולחברי הפורום,

קודם כל איננו מתנערים מטעויות אך עושים הכל על מנת לשפרם ולתקנם בעתיד.

ביום בו הגיע הלקוח היה לחץ עבודה רב במוסך שגרם לעובד לחוסר ריכוז זמני שגרר את הטעות המדוברת, כאמור אין מדובר על טעות של חוסר מיומנות או חוסר בידע מקצועי אלא חוסר תשומת לב עקב עומס העבודה הרב. אין אנו מצדיקים כמובן את הטעות הזו ואין היא מקובלת בשום פנים ואופן במיוחד בסטנדרטים של חברה מובילה כמו אביפרטס.

הטעות תוקנה לאחר מספר דקות, הרדיאטור והמאווררים עבדו לשביעות רצונו של הלקוח. לאחר מספר דקות הערנו את תשומת ליבו כי באחד מפקקי המים של ראש המנוע ישנה דליפת מים במקום שלא ניתן לראות ללא בדיקה יסודית. עשינו את הבדיקה וגילינו את הנזילה, הערנו את תשומת ליבו של הלקוח שיש לו נזילה נוספת מלבד הרדיאטור שהוחלף ואז הלקוח החליט בנחרצות שאנחנו גרמנו לדליפה מהפקק של ראש המנוע בו בזמן שנזק כגון זה איננו יכול להיגרם כתוצאה מכשל ברדיאטור כזה או אחר ובייחוד לא מכשל רגעי.

חשוב להזכיר כי באופן מוזר הלקוח נמנע מלהזכיר בפורום את העובדה כי מספר ימים לפני הגעתו אלינו הוא החליף פקקי מנוע ומשם נובעת הנזילה הנוספת. העובדה הסופית שהרדיאטור שהוחלף הינו רדיאטור חדש ותקין ב-100% ואין החלפת רדיאטור פותרת את כל הבעיות הקיימות ברכב במיוחד לא ברכב משנת 94. כמו כל לקוח שמגיע אלינו אנו תמיד מונעים מהצורך לספק את הלקוח בכדי שייצא שבע רצון ובהרגשה כי המחיר והשירות היו מצויינים, אך לפעמים ישנם מצבים בהם לא ניתן לרצות את הלקוח גם עם כל הרצון הטוב.

נשמח להזמין את הלקוח אלינו שוב ללבן את אי ההבנות לשביעות רצונו של הלקוח.

בנימה אישית אני אומר לשאר חברי הפורום שמיהרו לחרוץ גורלות. לעתים תגובות נכתבות מתוך כעס וסערת רגשות ועליהן להימדד בהתאם. עד היום שירתנו מאות לקוחות שהגיעו אלינו מהאתר, כולם יצאו מאוד מרוצים אבל את כל אלה ביחד שומעים בווליום נמוך משמעותית מאחד שהתאכזב.

עושה את התגובה של המוסך לקצת פחות אמינה.

ולהניח כי המוסך השני התרשל והנזילה באה מהפקקים החדשים? זו לא הטלת דופי ?

כאשר לחץ העבודה גורם לטעות קרדינאלית שכזו , מוסך אחראי ושמכבד את עצמו לוקח על עצמו את האחריות לכל מה שקורה , שיכול לנבוע מאותה טעות.

והמוסך יודע גם יודע , שתקלה בפקק יכולה לנבוע מרדיטור לא מתפקד.

לא מכיר את שני הצדדים אבל טוב היה אם המוסך יקח אחריות גם אם לדעתו הנזק לא נגרם על ידו.

כך בונים מוניטין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנוסף למה שיושה ציין, הלקוח טוען שהוא חיכה קרוב לשעה, לא מספר דקות, בהן המנוע טיפס לחום גבוה במיוחד.

האם במצב עבודה כזה - נזק לפקק ראש מנוע לא יכול להיגרם? מה חושבים המומחים בפורום?

פורסם

אסף , יש צורך להיות מודע יותר בפרטי המקרה, כאמור מדובר היה על מספר דקות בודדות שהמנוע עבד עד שהטעות תוקנה. חום המנוע כאמור לא עבר את ה-95 מעלות וגם זה למספר דקות בודדות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...