Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מחפש אוטו לנסיעה יומית לעבודה בערך כ50 ק"מ ביום,

הייתי בחברת ליסינג והציעו לי 3 מכוניות שעליהן הם יכולים לעשות לי מחיר טוב,

מיצובישי לנסר 2008,

שברלוט אוואו 2008,

ויונדאי אקסנט 2008,

מקריאה פה בפורום ובכלל באינטרנט ראיתי שאף אחת מהמכוניות הלאה לא מציאה גדולה. אך מבחינת הכיס שלי הם דווקא מתאימות , השאלה מי מהן הכי חסכונית הכי "אמינה" כמה שאפשר, ובכלל אם כדי לקנות אחת מהן , או שיש חלופות יותר טובות בתקציב שלי. כמו כן חברת הליסינג שהציעה לי את הצעה לא ראיתי עלייה דברים טובים בפורום בעיקר על השכרה שלה , האם זה גם קורה בקנייה ? כמו מענה גרועה ויחס מזלזל.

אשמח לשמוע תגובות והצעות נוספות ..

נ.ב קראתי לפני שכתבתי את ההודעה , בפורם כשעה וחצי ורציתי להגיד שיש פה יופי של פורום שנותן המון מידע לכל אחד בעיקר לאחד כמוני שלא ממש מבין במכונית ובסך הכול רוצה מכונית שתיסע ולא תעשה יותר מדי בעיות :-P

תודה .:-o

פורסם

אם חיסכון חשוב לך שווה לך לבדוק את הקורולה 2008 שנחשבת לחסכונית.

גם המגאן 2008 ניכנסת לך בתקציב, אם אם אפשר לשאול באיזה חברה התענינת?

פורסם

אקסנט ואבאו- לדעתי רכבים שאתה מעדיף לוותר עליהם, בעיקר בליסינג ובמחיר כזה.

לנסר- עדיפה עליהן, שווה לשקול אם מצאת אקזמפלר שמור.

טויוטה- חסכוני ומרווח. שים לב שזה הגיר הרובוטי, לא כל אחד אוהב, ובטויטה הוא לא בין הטובים. כך שנסיעת מבחן ארוכה וממצה בעיר כולל בפקקים וזינוקים בעליה- חובה.תחסוך את זה , יש מצב שתרצה מהר מאוד למכור את הרכב שוב..

מגאן- לדעתי במחירים שנסחרת היום (40-45 אלף ש"ח) למודל 2008 ראשונה מליסינג, כדאי לשקול בחיוב.

שים לב שנמכרות כאלה גם דרך קרסו טרייד, עם אחריות ל-3 שנים.

בלי קשר, עדיף לרכוש מחברה מוכרת וידועה ולא להתפשר עד שמוצא רב שיענה על דרישותיך.

בקיצור, ישנן הרבה אפשרויות בטווח מחירים זה, לא לשכוח בדיקה במקום שאתה בוחר ותיקון כל הליקויים על חשבון החברה המוכרת.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תבדוק אפשרות לרכוש קיה ריו. זהה לאקסנט מכנית, יותר יפה ממנה קוסמטית.

בגלל שזה קיה, הערך שלה יורד מהר יותר וחברות ההשכרה ממהרות להיפטר מהן - כך שבמחיר טוב תוכל להשיג רכב עם פחות ק"מ. לשיקולך.

פורסם

תודה על התגובות המהירות,

לגבי קורולה שמעתי שהיא רובוטית ולא יודע לא כך רוצה את זה.

לגבי מגאן נכון דעות קדומות אבל אני יש לי בעיה עם מכוניות צרפתיות אולי בעתיד זה ישתנה אבל אוטו ראשון שיהיה באמת שלי אני מעדיף משהו אחר .

הלנסר ממה שקראתי יופי של מכונית עם חסרון של זלילה של דלק למרות שקראתי גם בפורום שזה גם המון תלוי בנהג ואפשר לחסוך בנהיגה חסכונית , האם יש עוד דברים על הלנסר שאני צריך לדעת עליהם ?? בעיקר על הגרסא של ה2008 , כמה קילומטרים זה סביר לאוטו של 2008 ? 60 אלף זה טוב ?

לגבי קיה לא הציעו לי אותה בשום ליסינג שהייתי בו, או שצריך לקנות אותו מיד שנייה ?? אני יחפש עליו חומר אבל כרגע אני מתחיל להסגר על לנסר .

חיפוש מכונית זה חתיכת כאב ראש תודה לכל העוזרים חג שמח.

פורסם

60 אלף קילומטר זה סביר ביותר לרכב מליסינג. מדובר ברכב סביר ולא יותר. אכן צורת הנהיגה שלך תשפיע מאוד על צריכת הדלק אבל אני לא יודעת למה הדביקו לרכב הזה תדמית בזבזנית. מניסיון קצר איתו צרית הדלק הייתה סבירה ביותר והביצועים גם כן.

דווקא המגאן שמוצעת עם 3 שנות אחריות מקרסו יכולה להיות אופציה טובה מאוד. אני ממליץ לך לגשת ולבדוק את נושא האחריות ואת התאמת הרכב אלייך. האחריות אמורה להסיר חשש מתקלות.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם
תודה על התגובות המהירות,

לגבי קורולה שמעתי שהיא רובוטית ולא יודע לא כך רוצה את זה.

לגבי מגאן נכון דעות קדומות אבל אני יש לי בעיה עם מכוניות צרפתיות אולי בעתיד זה ישתנה אבל אוטו ראשון שיהיה באמת שלי אני מעדיף משהו אחר .

הלנסר ממה שקראתי יופי של מכונית עם חסרון של זלילה של דלק למרות שקראתי גם בפורום שזה גם המון תלוי בנהג ואפשר לחסוך בנהיגה חסכונית , האם יש עוד דברים על הלנסר שאני צריך לדעת עליהם ?? בעיקר על הגרסא של ה2008 , כמה קילומטרים זה סביר לאוטו של 2008 ? 60 אלף זה טוב ?

לגבי קיה לא הציעו לי אותה בשום ליסינג שהייתי בו, או שצריך לקנות אותו מיד שנייה ?? אני יחפש עליו חומר אבל כרגע אני מתחיל להסגר על לנסר .

חיפוש מכונית זה חתיכת כאב ראש תודה לכל העוזרים חג שמח.

יש מבצע של קרסו על מגאנים במחיר מעולה עם אחריות, שווה לך לעזוב את הסטיגמה המטופשת ולבדוק את ההצעות שלהם.

נסועה ממוצעת בישראל לרכב פרטי היא בין 17-20 אלף ק"מ. עדיף ק"מ שנצבר בדרך בין עירונית שם הרכב פועל בצורה היעילה ביותר והבלאי יחסית למרחק הוא נמוך.

עריכה: לא ראיתי שגם מעליי המליצו לבדוק את המבצע של קרסו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...