Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב מירבי, באיזור השביעיה ככה (כולל התקנה, הגבהות, איטומים). פתוח בהחלט ליד שניה.

סגנונות דומיננטיים - אלקטרונית ורוק. לא צריך להגיע ל 120dB+, רק רוצה ליהנות מסאונד איכותי.

ה HU יהיה ה Alpine CDE-103BT מיד שניה. כרגע מותקן איזה דרעק סיני של Eagleשקרכלשהו. ייאמר לזכות ה HU הנוכחי שיש לו USB ואפילו SD. :lol:

מגבר - מפנטז על ה 4.1k של אודיסון או אחד מה 475ים של Celestra. נראה לי שזו התחלה סבירה בהחלט.

במה קדמית - זוג "מאלאקים" על כל ה setup שלהם (MLK165. ד.א, ראיתי שהסדרה הזו הוסרה מהאתר של Hertz, ככל הנראה ששוחררה לה יורשת. למישהו יש במקרה נסיון עם החדשה?)

אני בהתלבטות בכל מה שקורה מאחורה - סאב או 6x9.... סאב או 6x9... סאב או 6x9... (וכך חוזרת לה המנטרה).

עד כמה שזה משנה לי, הייתי מעדיף לתת יותר השלמה לסט הקדמי. סאב, אפילו ברמות העדינות ביותר, נראה לי שיהיה Overkill בהאצ'בק.

ראיתי שיש את ה GTO938 ואת רוקפורד, ואת Hertz. על ה GTO מרעיפים תשבוחות ואומרים שהם הדבר הכי קרוב שיכול להיות לסאב, ובנוסף הם לא ממש מפקירים את שאר טווחי ההיענות, להבדיל מסאב, שנעול על הנמוכים. בנוסף הם 2 אוהם והמחיר שלהם מפתה.

אז מה עושים?... לעזרתכם אודה.

פורסם

המגברים טובים, לגבי ה 6*9 לדעתי בזבוז כסף.

כדאי סאב טוב כי ה MLK זה לא סט ב 500 ש"ח, חבל להרוס הכל אם 6*9.

להרים את הסט אם BI WIRE על הקרוס הפסיבי (במידה ואפשרי) זה מהלך מאוד יפה להתחלה ויכול להיות שלא תרצה אקטיבי בכלל.

הרדיו דיסק סך הכל בסדר, יש לו HPF וזה יעזור לך אם הסט קדמי, אבל לעבודה אקטיבית תצטרך להביא פרוססור או לחבר איזה IMPRINT.

פורסם

תודה רבה, איש.

על איזה סאב היית ממליץ, בהנחה ש 12" זה המקסימום שאני מוכן לתקוע שם?

ושאלה נוספת בבקשה - במה BI-Wire כרוך בכדי שיתאפשר? חיווט נטו?

פורסם

הקרוס צריך לאפשר את זה :wink:

לגבי סאבים, יש הרבה אפשרויות, שמעתי שילוב לא רע של מיד באס MILLE ו ID MAX 10 אינצ'.

הכל תלוי בתקציב ובטעם האישי שלך.

המלצה היא לשמוע כמובן, סאב זה לא כזה בעיה כי אפשר להעביר מרכב לרכב ולנסות, ככה שזאת צריכה להיות הקניה האחרונה שלך.

• תוכן חדש...