Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומר.

אבל, גם אני התחלתי לשחרר ממסמכים מסויימים ומשתדל כרגע להשאיר רק מה שרלוונטי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כרגע שומר רק חשבונות שוטפים של הבית (בזק,חשמל,מים\ביוב,ארנונה,גז) בקלסר מסודר עם ניילון נפרד לכל חשבונית :)

סלולרי,אשראי,קופ"ח,פנסיה,בנק - השמדה (למרות שאני חושב שאתחיל לשמור את הניירת מהבנק).

מצד שני תמיד אפשר לשלם כמה שקלים ולקבל ניירת אחורה כמה שנים שתרצה,כנ"ל עם הפנסיה (הראל) והסלולר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

השאלה המתבקשת היא עד לאיזו רמה אתה מגיע, כאשר אתה רושם שאתה שומר את החשבונות השוטפים? שנה, שנתיים או 7 שנים, כפי שצויין פה, ע"י אחד המשתמשים?:lol:

פורסם

לי עוד אין עבר רחוק כמו 7 שנים אחורה בחשבונות אבל מאז שאני עובד - כ-5 שנים כבר כולל הצבא אני שומר כל חשבון, קבלה, חוזה, תדפיס וכו'...

מתלבט אם לשנות את זה. אולי, לפי מה שהבנתי מכם, את חשבונות האשראי, סלולרי וקופ"ח - לפח אחרי שנה-שנתיים.

יש לכם הצעות לדרכי תיוק והפרדה מסודרות ונוחות יותר?

כרגע יש לי תיקיה לכל מכתב שמגיע ופעם בשבועיים-שלושה אני עושה סדר וממיין את הניירת בקלסר לפי הניילונים הבאים:

חשבוניות

חוזים ודו"חות

בנקאות

קופ"ח

צבא

שונות

כרגע הקלסר (רגיל, לא עבה-משרדי) כבר ממש מלא. האם יש שיטה טובה יותר כך שבאמת פעם בשנה-שנתיים אני אוכל אוטומטית לדלל אותו?

כרגע אני חושב פשוט להוסיף ניילון שנתי רק לקופ"ח, אשראי וסלולרי.

Mazda 2 2013

פורסם

גו'קר,איך שזה נראה כרגע,אני אשמור הכל לעולמי עד ;)

אם תראה מה הולך אצל אבא שלי בבית - ארון שלם עם עשרות קלסרים עבים,שמכילים קבלות וחשבוניות של כל דבר שהוא ואימי רכשו במהלך חייהם :) (נשואים 43שנה כבר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...