Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לדעת מה יכולה להיות הבעייה שהאוטו לא יציב על הכביש כשיש קצת רוח.הכוונה לא לרוח חזקה,אלא ברוח רגילה לגמרי האוטו "משחק" על הכביש ואני מרגיש כאילו אין לו אחיזה בכלל.

האם יש קשר בין העובדה הנ"ל לבין כל שההגה רך מדי? האוטו עבר טסט לפני חודש ונמצא שהכל תקין. כמו כן בוצע כיוון פרונט לא מזמן.

לחץ הצמיגים תקין. מדובר ב VW בורה 1998 ,רכב כבד, ולא הגיוני שהוא "ירקוד" על הכביש כשיש קצת רוח.

פורסם

זה לא נמצב נורמאלי,יש בבית גם מזדה 323 ישנה נוסעת יפה ועם אחיזת כביש מדהימה גם ברוחות מאוד חזקות וזה רכב הרבה יותר קל מהבורה.

האוטו לא יציב לא רק כשעוברת על ידו משאית,אלא בכל רוח קלה האוטו "רוקד" ואני מרגיש כאילו אין לו אחיזת כביש בכלל

פורסם

שבת שלום חבר

הסר דאגה מליבך, גם סמי-טריילר מקבל מכות רוח וכל הקבינה זזה מצד לצד גם ברוחות קלות.

ובמיוחד לאחר שעבר טסט.

שבת שלום וחג שמח.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

על אף שהרכב עבר טסט יכול להיות שיש חופש או תקלה אחרת במערכת ההיגוי.

אני מציע לך לגשת למקום שמבין עניין בכיווני פרונט או מערכות ההגה והמתלים בפרט, מקום כמו "המעבדה לרכב" בחולון למשל. אני מבטיח לך שתקבל שם יחס חם והוגן ואם קיימת תקלה הם יעלו עליה ב 100%.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הבנתי איך בולמי זעזועים קשורים לזה, אם מישהו יכול להסביר לי

כשאני נוסע בכביש משובש אני לא מרגיש כ"כ את הבורות או משהו דומה, כמו כן גם כשאני עולה על פסי האטה וכד' לא מרגיש משהו חריג.

פורסם

כמו כן האם יש קשר לעובדה שההגה באוטו רך מדי ?

כאמור עבר טסט לפני חודש, ורק המליצו לי בעניין לעשות כיוון פרונט שאכן נעשה ,וזה לא פתר את הבעייה

פורסם

1. תכתוב בבקשה בגודל כתב נורמלי שיהיה נוח בעין, תודה.

2. הבעיה שלך היא כנראה בגלל חופשים שיש במוט המייצב, בדוק חופשים, בוקסות עייפות וכדו' במוט המייצב ובמתלה הקדמי, 99 אחוז שזאת הבעיה שלך.

קובי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...