Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר ברנו קליאו B2 ( עם הפנסים הגדולים ), מנוע 1.2 ידנית.

בשניה או שתיים אחרי ההנעה של הרכב נשמע רעש של סטרטר. למישהו יש רעיון למה זה קורה, האם זה בריא וזקוק לטיפול?

תודה

פורסם

אם הרעש מלווה בחריקה, נראה שלפחות יש לעשות "טיפול" לסטרטר, שימון הציר של הבנדיקס, בזמן הטיפול לבדוק האם יש צורך בפעולות נוספות לסטרטר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אצלי בקליאו זה קורה, (1600 שנת 2000) שומעים את זה בעיקר כשעומדים מחוץ לאוטו או כשמכסה מנוע פתוח.

מתוך האוטו עם דלתות סגורות לא שומעים את זה וקשה מאוד לשים לב.

לדעתי לא מדובר בתקלה, פשוט הסטרטר ממשיך להסתובב מכוח האינרציה לאחר שהבנדיקס כבר זז אחורה וגלגל שינים של הסטרטר יצא ממגע עם זר שיניים של גלגל התנופה.

מה שקצת סוטר את התאוריה שלי - זה שבמכוניות אחרות לא שומעים את זה. :roll:

פורסם

דן, אני כמובן מעריך ומכבד את התשובות שלך, אבל מדוע אתה לא מפרט קצת יותר ?

אצלי באוטו הרעש הזה קיים מיום הרכישה לפני כמה שנים, לדעתי מדובר ברעש של סטרטר מסתובב, כשהוא לא משולב עם מנוע.

לצורך המחשה - נניח, יש שיניים שבורות בזר בגלגל תנופה, אתה נותן סטרטור, והוא מסתובב על ריק. זה הרעש.

אני לא יודע אם אצל פותח השירשור מדובר ברעש דומה.

מדוע אתה חושב שזה לא תקין, ומה לא תקין בדיוק ?

תודה רבה.

פורסם

כמובן שצריך לשמוע כדי לקבוע סופית...אבל אין שום רעש מיוחד בסטסטרים של רנו ואם שומעים לפתע רעש חריג זה אומר שהסטרטר צריך שיפוץ.

• תוכן חדש...