Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סט 3 WAY של VOCA וסט 2WAY של VOCA

סאב וופר מאותה הסדרה עם תיבה אטומה

מגבר הרטץ 4EPX

היתי רוצה להתעניין איך הכי כדי לחבר את כל החבילה

רעיון שעלה לי, לרכוש מגבר נוסף בדיוק כמו שלי ולחבר אקטיבית על שני המגברים את הסט 3WAY וסאב בגישור

לקנות עוד מגבר ועליו לחבר פסיבית את הסט 2WAY

חשוב לי לציין שאני רוצה להתקין את הוופרים אחד ליד השני ולא מאחורה

בכל אופן, אשמח לשמוע מה דעתכם ואיך יהיה הכי כדי לחבר את כל החבילה הזאת

פורסם

מותר לדעת למה אתה רוצה להתקין את סט ה 2WAY אם אתה מתקין את ה 3WAY?

יש לך כרגע תקציב לרכישת הגברה מתאימה, מעבר להשקעה הנדרשת עבור התקנת סט 3WAY איכותית?

באיזה HU אתה משתמש?

ומה בסופו של דבר אתה רוצה להשיג מהמערכת שאתה מתכנן?

מתחדשת*

פורסם

ולא ברור לי אם זה VOCE של אודיסון או משהו שבאמת קוראים לו VOCA?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באיזה HU אתה משתמש?

מותר לדעת למה אתה רוצה להתקין את סט ה 2WAY אם אתה מתקין את ה 3WAY?
בטח, חבל לי למכור בזול את הסט ובטח ובטח חבל שיעלה אבק סתם בבית, ואם יש אופציה לחברו, אז למה לא ?

יש לך כרגע תקציב לרכישת הגברה מתאימה, מעבר להשקעה הנדרשת עבור התקנת סט 3WAY איכותית?
ידוע לי השקעה שנחוצה, אפשר לעשות הכל בהדרגה.

באיזה HU אתה משתמש?
פיונר מהסדרה החדשה אבל הוא יוחלף בקרוב ויעבור לאחי.

ומה בסופו של דבר אתה רוצה להשיג מהמערכת שאתה מתכנן?
חשוב לי מאוד להשיג איכות, עם זאץ, אני מאוד אוהב עוצמה, אני נהנה להרגיש את ההדף של הסאב או את טוייוטר שצווח באוזן

אני מנסה להשיג מקסימום איכות ומערכת שלא יהיה חסר בה עוצמה.

פורסם

התקנת 3WAY קצת קשה לעשות בהדרגה, אלא אם הכוונה שלך בהדרגה היא תשלומים למתקין :-D

לעניות דעתי, תחבר את המגבר הנוכחי שלך לסט האחורי ולסאב בגישור, ותחפש מגבר 2 ערוצים חזק עבור הסט הקידמי.

מכייון שאני לא מכיר את הקרוס של הסט ואת ה"תיאבון" של האלמנטים שלו, אני לא יכול לומר לך אם מגבר 4 ערוצים בתצורת בי-וויר רלוונטית עבורך כרגע.

מתחדשת*

• תוכן חדש...