Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היו שם שגיא וז'אק שעבדו שם אולם נאמר לי שהם לא עובדים שם יותר.

מישהו יודע משהו ויכול לתת המלצה ?

פורסם

תראה מה חיפוש יכול לעשות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=9077

כולי תקווה שההמלצות עדיין אקטואליות, כמדומני שכן !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התשובה . אני אכן בקיא ברזי החיפוש. התגובות בלינק ששלחת הן מ-2003, ומאז השתנו הנפשות הפועלות מספר פעמים.

אני מבקש משוב עדכני במידת האפשר מאנשים שהשתמשו בשירותי המוסך הזה בחודש האחרון.

שוב תודה.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טיפלתי כבר כמה פעמים במוסך הדקל מכיוון שהם קרובים ונוח לי לטפל שם ובכל הפעמים הייתה לי הרגשה שאני לא מקבל תשובות ברורות לגבי מה לא בסדר עם האוטו ובנוסף שהמחיר שאני משלם בסוף תמיד גבוה יותר מהערכה בהתחלה עקב כל מני סיבות (מוסרים מחירים לא כולל מע"מ, לא כולל עבודה, מצאו עוד חלק שצריך להחליף, החלק המוחלף יותר יקר ממה שחשבו ועוד ועוד...)

לפני חודש אחרי תיקון פשוט שהוערך ב400 שח יצא ששילמתי 750 וגם זה אחרי וויכוחים רבים החלטתי שזהו, הבעלים הקודם של האוטו טיפל במוסך גבע בתל אביב וגם אני הייתי שם פעם פעמיים ואין ספק שלמרות המרחק אני חוזר לשם, מוסך אמין, מפרטים תמיד מה הבעיות וכמה זה הולך לעלות

פורסם

אם יש לך סיטרואן, סע לשאפט או לאחד המומלצים האחרים באזור תל אביב\חולון ותהיה בראש שקט.

אני נוסע לשאפט מירושלים במיוחד, וזה שווה את זה.

הם אפילו חובשים כובעי צמר עכשיו כי זה חורף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מקרה שהיה לי שם, ניכנסתי עם איזה רעש כלשהו מקדימה, אחרי יום עבודה, הרבה כסף, מוציא את הרכב, בדיוק עם אותו בעיה\רעש, קיצור לא ממליץ.

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...