Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי לבלבל יותר מדי את השכל , במקרה כזה מעלים מטוסים ומוחקים את אזור הירי ברדיוס של 10 ק"מ .

איפה אנשים עם ביצים במדינה הזאת , עכשיו יזיי..ו את המוח שבע שעות בחדשות והכל חוזר לשיגרה .

פחדנים...

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין, המחבלים זיהו את האוטובוס הצהוב של המועצה האזורית שער הנגב ופשוט ירו לכיוונו, או שזה פגע במקרה? כל פעם אומרים משהו אחר.

האוטובוסים הצהובים של המועצות האזוריות מסיעות תלמידים לבתי הספר, כנראה שהחליטו שם להרוג ילדים?

פורסם

מתי כבר יבינו פה כולם שאין אולי , ואין כנראה , הם רוצים להרוג אותנו , ולכן צריך להרוג אותם.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אם פגע במקרה אז שירוץ המחבל וימלא לוטו כי זאת פגיעה של אחת למילון.

למחוק הכל ברדיוס של 10 ק"מ זה קל מאוד להגיד וקל מאוד גם לביצוע אבל שניה אחרי זה תצתרך להסביר לעם שלך למה מליוני אנשים ברדיוס של באר שבע, ראשון לציון, אשדוד, אשקלון ועוד ישבו עכשיו שבועות במקלטים, עצרו את המסחר, את הלימודים ואת אורך החיים התקין שלהם ויצאו מהמקלטים רק להצתייד במזון וללכת להלוויות.

מה שאני מנסה להסביר הוא שמנסים לא להסלים את המצב ובנתיים להגיב בצורה מאופקת אבל זה בהחלט נראה שבקיץ הקרוב אנחנו עוד פעם הולכים למלחמה.:-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחרי שפורסם ע"י צה"ל ובכל מהדורות החדשות שהטנקים ברצועה מצוידים במעיל רוח ושהמעיל רוח עובד, המחבלים כבר יודעים שאין טעם לבזבז את הטילים האיכותיים שלהם על הטנקים.

עכשו הם יודעים לחפש מטרות אחרות. ואנחנו אחראים לזה במידה מסוימת, כי במקום לתת להם לירות טילים על הטנקים ואח"כ לשבור את הראש אם זה פגע או לא פגע ומה בכלל קרה בירי, עכשו הם יודעים בוודאות מה הם צריכים לעשות.

אני מבין שבצה"ל ובתעשיות הבטחוניות היו צריכים לשים על המעיל רוח חותמת combat proven כדי למכור אותה לחו"ל, אבל אפשר היה לעשות את זה עם קצת יותר טאקט ובלי פרסומים מיותרים בתקשורת.

V5

פורסם

מיכאל המירמור שלך לשווא.

עדיין לא נגמרו המטרות הרכות שמסתובבות על הגדר כדי לקבוע מה שקבעת.

לא חסר חמישיות על הגדר שמהוות מטרה קלה ולעיתים נייחת וחשופה.

פורסם

כן, זה ברור. אבל אני מאמין שאת החימוש האיכותי שלהם הם מעדיפים לבזבז על מטרות איכות.

פגיעה בסופה או קטלן נחשב מצוין מבחינתם, אבל השמדת טנק או אוטובוס מלא ילדים זה כבר הצלחה מסחררת.

בכל אופן אם הם יחליטו לעבור לטקטיקה של ירי נ"ט לעומק זה נראה לי כמו דבר פשוט יותר להתמודדות מאשר ירי תמ"ס כי בחלקיק מעלות ההצטיידות בכיפת ברזל וכו' אפשר לשדרג את כל הגדר שם ברשתות נ"ט גבוהות כמו שיש כבר יש בכל מיני מקומות אחרים.

V5

פורסם

ליבי עם הנפגעים,אבל סיטואציה שכזו - אפשר לעשות ממנה אחלה מטעמים בפני כל העולם ואשת.

סופסוף להציג אותם כ"רעים" באמת => ונקבל "אישור" (פיקטיבי מעט) ע"י גינוי מוחלט של העולם על הערבים ונוכל להכנס בהם קצת.

אבל בשביל זה צריך מערך הסברה מפולפל וחריף שיודע מה לומר,מתי,איפה,וכמה...שיט אנחנו בישראל - NO SUCH THING :(

הממשלה כבר חיפפה את העניין או עוד לא? :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הסברה הסברה,למי מעניין את התחת מה שאר העולם חושב עלינו?

במקרה כזה תגובה, ותגובה רצינית ושילך קיבינימאט כל העולם.

הם לא גרים פה,הם לא יודעים מה זה טרור יום יומי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחרי שפורסם ע"י צה"ל ובכל מהדורות החדשות שהטנקים ברצועה מצוידים במעיל רוח ושהמעיל רוח עובד, המחבלים כבר יודעים שאין טעם לבזבז את הטילים האיכותיים שלהם על הטנקים.

מודה שלא חשבתי על זה, אתה אסטרטג !!!

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ברגע שאנשים ישקיעו שתי שניות ויוציאו את הראש שלהם מהתחת התל-אביבי שלהם ויפסיקו לפתור כל דבר ב"חייבים להרוג את כולם" יהיה הרבה יותר שקט.

לא משנה מה תהיה הסיבה, ובאמת שכואב לי להגיד את זה, אבל אפילו ירי נ"ט על אוטובוס של ילדים לא מצדיק הרג של מליון וחצי אנשים (ולכו תוכיחו לאמא ארה"ב ש80% מהם בחרו בחמאס בבחירות דמוקרטיות) או שיטוח ברדיוס של ככה וככה ק"מ.

אי אפשר להגיד "לא מעניין מה חושב העולם" כי ברגע שיטילו עלייך סנקציות ולא תוכל לקבל סחורה מארה"ב ולקנות אייפון או לצאת לטייל באירופה כי יאסרו כניסה של ישראלים ("כי הם רצחו עם שלם על לא עוול בכפם" מזכיר לך משהו?)

אנשים חייבים (ומהר) להבין שאין פתרון פשוט לסיפור הזה (לראיה עופרת יצוקה שספק עזר ספק לא עזר, אבל פגע מאוד בדעת הקהל בעולם עלינו, עד לאחרונה).

אם היה אפשר להגיד "בואו פשוט נעשה שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם" וזה היה פותר את הסכסוך הישראלי פלסטיני או להכנס עם שורה של D9ים ופשוט לדחוף את כל הרצועה לים ושהם ישברו ת'ראש אני בטוח שהיו עושים את זה ביום של הקמת המדינה, דבר שני אחרי שהיו מסיימים לרקוד "הורה" בכיכר המדינה.

אין מה לעשות, והממשלה שלנו (טובה יותר או פחות זה לא הנקודה כרגע) נאלצת להתמודד עם המשימה (המאוד קשה) של לתמרן בין דיבורים למעשים, ובין הבלגה לתגובה.

זה מזכיר לי מצב של שני ילדים שעומדים מחובקים מול ההורים שלהם וצובטים אחד את השני מאחורי הגב וברגע שההורים מסתובבים הם מתחילים להרביץ אחד לשני עד שאלה מסתובבים חזרה והילדים חוזרים להיות מחובקים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ברק הזה כ"כ אימפוטנט שזה מדהים, כמעט הייתה פה הלוויה ל-50 ילדים!!! הם אמנם לא ברמתם של 50 ילדים איכותיים מאקירוב, אבל עדיין...

כשמבינים עם איזה חלאות אנחנו מתעסקים- חלאות ששולחים נ.ט לאוטובוס ילדים באמת שאין מנוס מכניסה קרקעית ולכתוש את הארגון הארור הזה שנקרא חמאס. עכשיו היה לנו מזל גדול, באסון הבא לא נוכל להגיד שלא ידענו עם מי אנחנו מתעסקים ושלא יכלנו למנוע את זה.

פורסם
אין מנוס מכניסה קרקעית ולכתוש את הארגון הארור הזה שנקרא חמאס

אני אפילו חושב על כלי מתאים:

CAT_combine_harvester%5B1%5D.jpg

צריך כזה עם להבים מחוזקים, קבינה משוריינת, תותחי וולקן ולהביורים בצדדים.

או לבנות קיר בגובה 100 מטר סביב רצועת עזה, ולמלא את הבריכה שנוצרה בחומצה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...