Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגיע הזמן להפיכה צבאית.

ללא ספק.

אחרי שהצבא יתפוס כאן את השלטון, נמחק את רצועת עזה מהמפה, נחריב את ערי הפלסטינים ביהודה ושומרון, ומי שישאר ישיר "התקווה" מידי בוקר ויצדיע לדגל המדינה.

וכך יפתרו כל בעיות המדינה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל ממשלות ישראל, וזה כלל לא משנה מי עומד בראשן ומה הרכבן, פועלות בשיקול דעת ובאחריות, תוך התחשבות במכלול שיקולים, ובניגוד אלינו, הן גם נושאות באחריות למעשיהן.

מבחינה צבאית, אין שום בעיה למחוק את רצועת עזה מהמפה תוך כמה שעות לכל היותר, בלא להותיר בה נפש חיה.

מבחינה מדינית אף אחד לא מהרהר בנושא אפילו לא בצחוק.

יש לנו בעיה לא פשוטה ולצערנו הרב אין פתרונות קסם.

הציבור רצה ממשלת ימין ?

קיבל גם קיבל, ועל פניו לא ראינו שום שינוי במדיניות הביטחונית מהממשלות שקדמו לה.

וסביר להניח שגם לא נראה בממשלות שיבואו אחריה.

פורסם

תנו לליברמן את המושכות לקדנציה אחת.

אני מפחד להכנס יותר מדי לפוליטיקה, אז נראה לי שנסגור את זה בכך שלכולנו דעות שונות ושלדעתי יש פתרון.

פורסם

הלוואי שמישהו יתן לליברמן את המושכות, ככה פעם אחת ולתמיד ניווכח כולנו עד כמה הוא מוכן ללכת רחוק עם כל הדיבורים שלו.

לשבת בצד ולתת עצות אני יודע לא פחות טוב ממנו, בוא נראה אותו פעם אחת גם מיישם את העצות שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אני תמיד מייחל שברק וליברמן יתחלפו בתיקים.

אני מעריך שבמצב כזה מרוב הרתעה יהיה שקט מוחלט, ברק לעומת זאת לא מפסיק לשחרר את החבל.

פורסם

אני מפחד להכנס יותר מדי לפוליטיקה, אז נראה לי שנסגור את זה בכך שלכולנו דעות שונות ושלדעתי יש פתרון.

איווט ליברמן פוליטיקאי מוכשר מאד שנותן לציבור בוחריו לשמוע בדיוק את מה שהם רוצים לשמוע.

ליברמן ידע לרכב מצויין על גל השנאה (המוצדקת לחלוטין) לחברי הכנסת הערבים וידע לפנות לקהל מצביעים צעיר שהאמין ועדיין מאמין שיש פתרונות של זבנג וגמרנו.

אבל כידוע בין דיבורים למעשים הדרך ארוכה, ארוכה מאד, ולו איווט ליברמן היה רוצה, מחר בבוקר הוא שר הביטחון.

נכון להיום הוא הגורם שמחזיק את ממשלת נתניהו בשלטון, ובלעדיו הדרך לקלפי קצרה מתמיד.

לא קל להלחם באירגוני גרילה שמונעים מלהט ושנאה דתית, ובתור יוצא ברית המועצות (אני מניח לפי המיקום שלך בפרופיל) כדאי לך להזכר במלחמת אפגניסטן, איך המוג'הדין הביסו את הצבא האדום של ברית המועצות והניסו אותו כל עוד נפשו בו.

פורסם

לא אמרתי שזה פתרון קל ומהיר.

אבל הוא הכי מתאים פה לדעתי.

וכן, אני זוכר את זה, אבל כחייל כאן אני מוכן להלחם בשביל הפתרון הזה.

פורסם
הגיע הזמן להפיכה צבאית.

אני לא בטוח שאתה הייתה מרוצה מהתוצאה. במקרה כזה יהיה שלטון טוטאליתארי קלאסי, בתפקיד הרודן יהיה מפקד הצבא. אזרחים יוצאו להורג מול קיר (במקום באופן חשאי על ידי אמצעים מתקדמים ובאופן ממוקד, הפעם יהיה באופן גורף וגלוי), כל העולם יפנה גב למדינה כזאת וניהיה כמו צפון קוריאה: מבודדים, עניים, רעבים ומפוחדים להרים את הראש.

זה יהיה גהנום על האדמות לא רק לאויבינו, אלא גם לכל עמינו.

לאנשים נותנים תחושה של חופש וחירות, זה מונע מהפכות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תלוי איך תעשה את זה.

זה יכול לעבוד גם לצד השני, ואחרי שנפתור את הבעיות יהיה אפשר להנהיג משטר דמוקרטי חדש.

פורסם

ההיסטוריה מראה שזה לא עובד ככה. ברגע ששלטון טוטאליטארי מגיע לשליטה, זה נגמר רק עם מהפיכה של העם - הרבה אנשים נהרגים מצעד כזה, זאת למעשה מלחמת אחים.

אני מקווה שלא נגיע ליום שבו תשלוט בארץ הזאת צבא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תלוי איך תעשה את זה.

זה יכול לעבוד גם לצד השני, ואחרי שנפתור את הבעיות יהיה אפשר להנהיג משטר דמוקרטי חדש.

אין תלוי - בדרך יהיו תלויים , לעולם אל תעלה אפילו מחשבה על כך - יתר כוח משחיט/ת .

צבא תפקידו לבצע את הוראות הדרג המדיני האזרחי , בלבד .

האזרחים בוחרים את מנהיגי הדרג המדיני .

הדרג המדיני כפוף לחוקים , חוקי מדינת ישראל וחוקי הקהילה הבנלאומית .

אנחנו שוק וכלכלה אחת , כלל עולמית , ללא מכירה למדינות העולם , או קבלת סחורה ותמיכה ממדינות העולם , מצבנו יהיה קשה מאוד .

(ראה הלילה הצבעה בסנט האמריקאי על תקציב נוסף לישראל למערכת כיפת ברזל )

למד קצת היסטוריה , מה התוצאה של מנהיג חזק או דיקטטור , ו או שלטון צבאי .

ראה - צ'ילה , ארגנטינה , גרמניה , וכו' .

שמח כי אתה במדינת ישראל ותהנה מחרות הדמוקרטיה , ושלטון החוק .

ההבנה כי לא תמיד יש פתרונות קסם מהירים , ולפעמים אחיזה ועקשנות אמונה ולחימה מדוייקת תפגע יותר באוייב .

( ראה איך משטרים צבאיים ודיקטטורים באזור המזרח התיכון מתפוררים )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נתנו לו אותם בתור שר חוץ.

בתחילת הקדנציה שלו הוא יצא למסע מתוקשר במדינות דרום אמריקה על מנת לקושש תמיכה בישראל, מאחר ובמדינות אירופה הוא לא ממש אישיות רצוייה, בלשון המעטה.

סופו של המסע היה בכך שכל המדינות בהן ביקר היו הראשונות שיתמכו בהקמת מדינה פלסטינית עצמאית בהצבעה שתיתקיים בספטמבר השנה.

קצת מזכיר את המסעות וההשקעה של ישראל במדינות אפריקה בשנות ה 60', שכללו תמיכה צבאית וכלכלית.

סוף הרומן היה במלחמת יום כיפור בה סובבו לנו את הגב מדינות אפריקה בזו אחר זו.

קל לשחרר הצהרות מתלהמות שיערבו לאוזני בוחריו, הרבה יותר קשה ליישם זאת כמדיניות, ונכון להיום מצבה המדיני הבין לאומי של ישראל מצוי בשפל המדרגה, מבלי שביצענו אף צעד צבאי ממשי.

פורסם
הפתרון שאני מציע הוא לגרום למצריים לקחת אחריות על עזה באופן גורף ו

אתה כנראה צעיר מכדי לזכור, אבל אלו המצרים שדחפו לנו את עזה במסגרת הסכמי השלום. הם רוצים את עזה כמו שאתה רוצה טחורים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...