Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון צריך להיות פשוט: על כל פעילות עויינת לקחת שטחים חזרה ולצמיתות. צריך להיות מחירון דונאמים - כמה לוקחים בכל מצב. ככה חיים שאנשים איבדו לא יהיו לחינם, המקומות יקראו על השם שלהם. על מרגמה - 100 דונאם, על טיל - 1000 דונאם, על פצוע - 5000 דונאם, על פצוע קשה 10000 דונאם, על הרוג 100000 דונאם. עד שלא ישאר להם מקום יצתרכו לעבור לים או שיבינו ששלום עדיף על מלחמה - מה שיבוא קודם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדינה של חילזונות אין עמוד שידרה אין כלום.

אני לא מבין השיבר הראשי אצלנו לא? , אנחנו מספקים חשמל,דלק וכו'? (תקנו אותי אם אני טועה ).

כל "טעות" מצידם תגרור תגובה מצידנו.

ירי פצמר"ים ? אין בעיה 10 שעות ללא חשמל.

ירי טילים? אין בעיה יומיים בלי חשמל ושבוע בלי דלק.

נראה מי יכנע ראשון!

פורסם
או שזה פגע במקרה? כל פעם אומרים משהו אחר.

הטיל שנורה היה קורנט, לא RPG.

RPG זה טיל שאתה יורה ואומר תפילה חרישית כדי שהוא יפגע במטרה, או במשהו אחר (מה גם שבטווח הירי שנידון פה אין סיכוי בעולם לפגוע עם RPG).

קורנט זה טיל מאוד מתקדם, האיום הכי רציני בגיזרה (עשה צרות במלחמת לבנון השנייה) עם הנחייה ויכולת תיקון מסלול במעוף, בקיצור, כשאתה יורה קורנט- אתה פוגע במה שתכננת לפגוע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן צודק , שלא כמו כל הירי שכבר התרגלנו אליו כאן מדובר בנשק מדוייק מאוד.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם ההסעה הייתה מלאה ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אנחנו יכולים שלטח עד מחר וזה לא יפתור כלום.

פיתרון יכול לבוא רק בשילוב של הסכם הוגן שלני הצדדים והרתעה.

את ההרתעה אנחנו יודעים לייצר אבל היא נשחקת ולא פועלת על כולם (איך אתה מרתיע אדם שאין לו מה להפסיד?) והסכם הוגן אף ממשלה לא תעשה (לא שלנו ולא שלהם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן, הטיל שפגע היה טיל קורנט-שלמיטב ידיעתי הוא רוכב לייזר, והוא מאוד מדוייק. זה באמת נס שהטיל לא פגע בחלק יותר קריטי של הרכב-דבר שהיה "מרים" את כל האוטובוס. היה פה יותר מזל משכל.

הלאה.

בנוגע להצעה של fat bastard-הלוואי ויכולנו לעשות זאת. אני נסעתי לשדרות במסגרת העבודה, והייתי שם פעמיים. ראיתי איך אנשים חיים שם, ואני עד עכשיו לא מבין איך לא גבינו מהם את המחיר *המתבקש* בדמות שטח.

ההצעה של tzvipper נראית לי גם הגיונית. המשוואה של "חיי אדם=שטח" מקובלת מאוד.

עכשיו, 2 האגורות שלי.

מישהו זוכר שבשנים 48-67 היה בעזה שלטון אגרוף ברזל מצרי, שהטיל עליהם משטר צבאי,בזמן שביו"ש היה שם משטר צבאי ירדני? שני המשטרים הללו לא נתנו להם אזרחות אלא תקעו את צפעוני הטרור הקיצוניים במחנות פליטים כדי להנציח את מצב הפליטות הזה.

הפתרון שאני מציע הוא לגרום למצריים לקחת אחריות על עזה באופן גורף ולתקן את ההיסטוריה. להציב בעזה "דד ליין" של ניתוק חשמל ומים, והפסקת שימוש במטבע הישראלי-ומותר לנו לעשות זאת, עקב הירי הבלתי פוסק וניסיונות הפיגוע. לאחר התאריך הזה, הפלסטינים בעזה מוזמנים לפנות למצרים, ה"אחות הגדולה" שלהם (שהתגאתה בכך בכל הזדמנות) כדי שתדאג להם. אין שום סיבה שישראל תטפל ותדאג למי שרוצה להרוג אותה. זוהי ה-התנתקות שאנו צריכים לעשות. מי שלא יודע, ישראל מעבירה כספים לעזה. חפשו בגוגל "עזה תפוחים טרנגו" וקראו מאמר מאלף של עיתונאי בשם אבי טרנגו ותבינו כמה הטמטום שלנו גדול (סליחה על הבוטות).

לקיחת האחריות ע"י מצרים זהו הסיוט הכי גדול של חמאס. מישהו זוכר מה היה בפילדלפי? בצד המצרי, כולם ישבו ופיצחו גרעינים על המרפסת, בזמן שצה"ל הגדול היה עסוק בחיפוש גופות בחול. חשבתם אי פעם מדוע אין הפגנה של "ארגוני זכויות אדם" מול מצרים ומעבר רפיח? כי כוחות הבטחון המצרים הם לא כמו פה, אין להם בג"ץ וב"חלם" כדי לעבוד-יש להם רק נבוטים, מכות חשמל-וכלא אל עריש.

אותו דבר עם אבו מאזן וחבורתו-הסיוט הכי גדול שלהם הוא מסמוס הלאומיות הפלסטינית (המזוייפת,לדעתי). צריך לפתוח את מעבר אלנבי, ולהכריז שישראל מפסיקה לשחק ב"הסכמי שלום" אלא היא פשוט מתנתקת מהפלסטינים ומהתרסתם, והיא מזמינה את ירדן לתקן את המצב של 48-67 ולאזרח את הפלסטינים בתחומה.

אין שום סיבה שאבו מאזן ימשיך לתקוף אותנו בתקשורת העולמית ויציג אותנו ככובשים, בזמן שאנו מנהלים מו"מ איתו. אין שום סיבה שאבו מאזן יתנגד להכרה בישראל במדינה יהודית בזמן שהוא דורש מאתנו להכיר בלאומיות הפלסטינית ובמדינה פלסטינית. אם הכרה, אז הכרה ב2 העמים, ולא רק בעם הפלסטיני. אין שום סיבה שאבו מאזן יקבל הגנה מצה"ל והשב"כ כנגד חמאס, וימשיך להסית נגדנו. הגיע הזמן לגבות ממנו את המחיר, ולהבהיר לו שאם הוא ימשיך ככה, ישראל מפקירה אותו לגורלו, והוא יתעסק עם חמאס וירדן במקביל.

צריך להתעקש בעניין הזה ללא פשרות.

פורסם
אם פגע במקרה אז שירוץ המחבל וימלא לוטו כי זאת פגיעה של אחת למילון.

למחוק הכל ברדיוס של 10 ק"מ זה קל מאוד להגיד וקל מאוד גם לביצוע אבל שניה אחרי זה תצתרך להסביר לעם שלך למה מליוני אנשים ברדיוס של באר שבע, ראשון לציון, אשדוד, אשקלון ועוד ישבו עכשיו שבועות במקלטים, עצרו את המסחר, את הלימודים ואת אורך החיים התקין שלהם ויצאו מהמקלטים רק להצתייד במזון וללכת להלוויות.

מה שאני מנסה להסביר הוא שמנסים לא להסלים את המצב ובנתיים להגיב בצורה מאופקת אבל זה בהחלט נראה שבקיץ הקרוב אנחנו עוד פעם הולכים למלחמה.:-(

לוטו? כנראה אתה לא מכיר את הקורנט ידידי. אולי חשבת שירו כאן טילון קורנטו של שטראוס :)

לפחד מאירגוני טרור לא יביא אותנו לאף מקום לכן הגישה שלך פסולה מן היסוד.

לדעתי היה צריך לפרק אותם כבר מזמן. לא מעניין אותי אזרחים לא אזרחים. כל מי שיש באיזור שלו טרוריסטים - דמו בראשו.

חבל שאי אפשר לשפוך נפלם על כל השטח הזה ולשרוף את כולם.

ה"מצב שלנו בעולם" לא היה שונה הם היינו מורידים 100 אלף ערבים (אין כזה דבר פלסתינאים אם עוד לא ברור) במקום זה הסתפקנו בבודדים וחזרנו בלי להשלים את העבודה בעופרת יצוקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ליבי עם הנפגעים,אבל סיטואציה שכזו - אפשר לעשות ממנה אחלה מטעמים בפני כל העולם ואשת.

סופסוף להציג אותם כ"רעים" באמת => ונקבל "אישור" (פיקטיבי מעט) ע"י גינוי מוחלט של העולם על הערבים ונוכל להכנס בהם קצת.

אבל בשביל זה צריך מערך הסברה מפולפל וחריף שיודע מה לומר,מתי,איפה,וכמה...שיט אנחנו בישראל - NO SUCH THING :(

הממשלה כבר חיפפה את העניין או עוד לא? :|

שחטו בסכין משפחה שלמה, כולל ילדים ותינוקת. אתה חושב שזה מה שיעזור הסברתית?

פורסם

לדעתי היה צריך לפרק אותם כבר מזמן. לא מעניין אותי אזרחים לא אזרחים. כל מי שיש באיזור שלו טרוריסטים - דמו בראשו.

חבל שאי אפשר לשפוך נפלם על כל השטח הזה ולשרוף את כולם.

ה"מצב שלנו בעולם" לא היה שונה הם היינו מורידים 100 אלף ערבים (אין כזה דבר פלסתינאים אם עוד לא ברור) במקום זה הסתפקנו בבודדים וחזרנו בלי להשלים את העבודה בעופרת יצוקה.

תרשה לי לגכך קלות.

ראשית, אף אחד לא הכריח אותנו לכבוש את רצועת עזה ב 67'.

כבשת ? תאכל את מה שבישלת, תרתי משמע.

ישראל מדינה קטנה שבאין אוצרות טבע משמעותיים מתבססת על יצוא והיי טק, וגם בלי הרעיונות הגאוניים שמועלים כאן היא מושוות יותר ויותר לדרום אפריקה בתקופת האפרטהייד, ופגיעה ביצוא תהווה מכה אנושה לכלכלה הישראלית.

אפשר היה לעשות יותר בעופרת יצוקה, אבל זה היה מצריך שהייה ארוכה בשטח, ובלוחמת גרילה שהייה ארוכה בשטח תמיד מביאה לניפגעים רבים, ע"ע דרום לבנון במקרה שלנו או וייטנם במקרה ארה"ב, שלא לדבר על המוג'הדין באפגניסטן שהניסו את הצבא האדום הרוסי.

לצערנו, על פניו אין פתרונות קסם למצב, זולת התערבות בין לאומית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לוטו? כנראה אתה לא מכיר את הקורנט ידידי. אולי חשבת שירו כאן טילון קורנטו של שטראוס :)

לפחד מאירגוני טרור לא יביא אותנו לאף מקום לכן הגישה שלך פסולה מן היסוד..

התגובה שלי נכתבה הרבה לפני שפרסמו שמדובר בקורנט.

שאר התגובה שלך תזכה ל 0 התייחסות מצידי כי אני כבר מכיר את דעותיך ההזויות ואת רמת הקיצוניות שלהן.

אני רק אגיד שנכונות או לא, מוצדקות או לא, הן הרבה יותר קלות לביצוע כשאתה יושב בסושיה בשנקין מאשר ממעמקי המקלט בשדרות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זה היה לפני שנודע שזה קורנט- אז קבל התנצלותי.

דווקא אני לא נמצא באיזור שאתה מציין , אבל אני כן נמצא במהלך השבוע במפעלי החברה בה אני עובד, באזור התעשיה של אשקלון - קו ראשון לגראדים ויורד למקלט כל פעם שיש אזעקת צבע אדום.

אין לי בעיה שיפול איזה משהו על ת"א אם זה מה שיגרום לתגובה שתפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד.

מסירת שטחים נוספים,פחדנות ושמירה על הפסקת אש מדומה, כמו גם הליכה להסכמי שלום ללא כיסוי זה לא מה שיפתור את העניין.

מבחינתי דין אשקלון/שדרות וכו' כדין תל אביב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בתור אחד שמכיר את האיזור הזה ספציפית - אני חייב להגיד שמדובר בהמון מזל, המון הכנה מוקדמת והמון ביצים, מול המקום שממנו לדעתי נורה הטיל יש עמדות טנקים ותצפית מהחזקות בגזרה, העובדה שהם הצליחו לשגר שם קורנט מראה שיש שם תשתית תת קרקעית מצויינת ושההכנה למבצע הזה בוצעה זמן רב מאד ובתכנון דקדקני, מרווח הטעות לפגיעה באוטובוס הזה הוא כלכך קטן שם, והחשיפה כלכך גבוה שמפליא אותי שלא הורידו אותם בשנייה שהם הרימו את הראש, אני מקווה שהדבר הזה יקדם את הקמת מערכת רואה-יורה באותו איזור!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נמאס כבר מהטרור הזה. נשבר הז' לקרוא כל יום על עוד גראדים שנופלים,עוד אמהות שלא ישלחו את ילדיהן לבית הספר כי הן מפחדות שיקרה שם משהו,נמאס לקרוא על חיי היומיום של אנשינו בדרום,שמפסיקים לימים במקרה הטוב ומבקרה הפחות טוב למי יודע כמה...

הכי מרגיז אותי,זה שהצבא פשוט אדיש לכל זה.

נכון ומובן,שיש ירי עלינו כמעט תמיד מחזירים מהאוויר. אחרי שעתיים,מי זוכר את זה?

ארגוני הטרור ברצועה חזקים מתמיד! הרבה יותר חזקים משהיו בעופרת. נרצה או לא נרצה,אם תהיה איזושהי התחממות שם,אנחנו נשלם מחיר כבד. אזרחים או חיילים. בתור חייל אני יכול להגיד לכם שפשוט נמאס לשבת בצד ולהסתכל. יש לנו כ"כ הרבה טכנולוגיה,חטיבות חי"ר שריון והנדסה מצויינים.

למה? בשביל שימשיכו לתפוס קו איפשהו רחוק מעזה ולא לעשות כלום? בשביל זה יש לנו צה"ל! צבא הגנה לישראל!

חייב לתת להם בראש לזבלים האלה!!!

הלוואי ויכולתי להמשיך לכתוב עוד אבל זה כבר יכנס לפוליטיקה מלוכלכת ואני שונא פוליטיקה.

אני יכול לסכם לכם במשפט אחד:הבא להורגך השכם להורגו.

הלוואי והחיים בדרום יחזרו להיות שקטים רגועים ומלאים כמו שהיו.מי ייתן ויום אחד ובתקווה שכמה שיותר קרוב,יהיה לנו שקט ושלווה.

פורסם
הכי מרגיז אותי,זה שהצבא פשוט אדיש לכל זה..... בתור חייל אני יכול להגיד לכם .....

בתור חייל אתה אמור לדעת שצה"ל יכול להיות אדיש, יכול להיות עצבני, יכול להיות בחדר הצ'יל-אווט אחרי מסיבת אקסטזי מטורפת, איפה שהוא לא יהיה, הוא עושה מה שהממשלה אומרת לו לעשות ולא מה שמתחשק לו לעשות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...