Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

היום לקחתי לבדיקה פיאט פונטו ספייס שנת 2006. דגם ACTUAL עם 115 אלף קילומטר, יד 2.

בבדיקה עלו כמה דברים די מטרידים שמודגשים בעט בדף הבדיקה. חשוב לציין שאלה הדברים שחשובים מבחינתי. אם מישהו חושב אחרת, אשמח לשמוע. על שאר הדברים ניתן פשוט להוריד אותו במחיר.

בכל מקרה, סיכמנו שהבחור לוקח את האוטו למוסך כדי לבדוק את הסיפור של ההכה כוח וחדירת הגזים למערכת קירור. המוסך שבו הלכנו לבדוק הוא המוסך המרכזי ברמת החייל, שם גם האוטו היה מטופל כל השנים. המנהל עבודה אמר 2 דברים

1. לגבי ההגה - צריך להתחבר למחשב ולבדוק. יכול להיות שצריך להחליף את המנוע החשמלי.

2. לגבי חדירת הגזים - יכולים להיות שהראש מנוע בדרך לסופו.

הסיכום הוא שהאוטו נשאר שם לבדיקה ולפי התוצאות נחליט.

התחושה שלי שאם יגידו לי שכרגע הכל בסדר ואין מה לעשות יותר מדי, אני ארד מזה.

אם יגידו שצריך להחליף ראש מנוע, אז אני אשקול את זה שוב.

לגבי הפגיעה בשילדה - במכון בדיקה אמרו שזה לא רציני ולא בטיחותי אבל בכל זאת פגיעה. חשבתי להוריד על זה 10% מהמחיר.

אשמח לתגובות/עצות/הערות או הארות

תודה מראש!

אשמח אם תוכלו לטקס עצה בנוגע לרכישה.

001.jpg

פורסם

בוא נראה מה יש לנו כאן.

פיאט פונטו ספייס - רכב טוב ושכיר שיש מאות ואלפים כמוהו.

נורת תקלת הגה דולקת - סביר להניח שמדובר בתקלת ההגה הידועה לשמצה העולה כמה מאות שקלים לתיקון. במידה ומדובר בתקלה רצינית יותר התיקון יהיה יקר מאוד.

בעייה רצינית במנוע - יכול להסתכם בהחלפת אטם ראש ונזק של 1,000 ש"ח פלוס מינוס או בהחלפת מנוע שיסתכם בנזק כספי גדול פי 5 בערך.

תאונה + פגיעת שלדה - הורדה משמעותית במחיר הרכב, ממש לא 10%.

תן לי לנחש, מדובר ברכב ליסינג \ השכרה \ חברה לשעבר והמוכר הוא סוחר? האם הרצת את מספר הטלפון שלו בגוגל?

הרכב במצב רע מאוד. עבור הלאה בלי שום מחשבות או חרטות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בטופס בדיקה שיש יותר איקסים מפלוסים אני אפילו לא הייתי חושב פעמיים, תקשיב לחברנו איתמר ותמשיך לרכב הבא.

פורסם

פחות חשוב היחס בין איקסים לפלוסים, יותר חשוב מה רשום בבדיקה.

אבל במיקרה הזה גם אני מציע לחפש רכב אחר, ללא תאונות עם פגיעות שלדה או תקלות יקרות לתיקון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכיוון שמדובר באקטואל, דגם ההשכרות - אני יכול לומר לך בוודאות שאפשר למצוא רכב במצב טוב יותר.

אני יכול לסרוק לך תוצאות של בדיקה של הרכב שלי שנרכש ישירות מהליסינג ולא היה אפילו קרוב לרמת ההזנחה הזו.

קודם כל תיקח הצעת מחיר לתיקון של הרכב ואח"כ תחשוב מה להוריד - יש לך כמה אלפים טובים לשים על הרכב, וזה לא נגמר רק בהגה - יש תושבות דפוקות, יש צמיגים פגומים, ציריה שצריך לסדר ולך תדע מה יהיה עם המנוע.

אם אתה קונה במחיר נמוך מהמחירון בכמה אלפים טובים, אז מדובר במשהו הגיוני.

אגב, אם הרכב היה מטופל במורשה לטעמי היה צריך להיות במצב טוב יותר - אבל לא הייתי פוסל קנייה בכפוף להצעת המחיר לתיקון של הרכב.

• תוכן חדש...