Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות רכב משפחתי גדול (גי'פ עירוני או סוג של סטיישן במידה ויש) בתקציב של עד 80,000ש"ח

הציאו לי את הרכבים הבאים והייתי שמח לשמוע את דעתכם על מה כדאי להתכוונן?

יונדאי טוסון 2.0

מציבושי אוטלנדר 2.4

סובארו פורסטר XT

קאיה סורנטו 2.7

הצרכים שלנו בגדול הם צרכי משפחה רגילים, יש לנו 2 ילדים (סל-קל ובוסטר) + כלב גדול שאותו נשמח לשים מאחור :)

ישיבה גבוהה ובטוחה על הכביש, את רוב הנסיעות אישתי אמורה לעשות.

מבחינת קילומטרז' אנחנו לא צפויים לעבור את ה 15 אלף לשנה

אני מודע לכך שברכבים מסוג זה יחס הדלק הוא באזור ה1.8 ואני מסוגל לחיות עם זה.

תודה מראש על תשובותיכם

פורסם

בתקציב שלך מדובר על הסורנטו הקודם שהוא לא ג'יפ עירוני אלא רכב שטח קשוח יחסית. לדעתי פורסטר וניסאן קשקאי יתאימו יותר לדרישות שלך, למרות שהאחרון קצת יותר יקר מהתקציב שלך. החיסרון הגדול ביותר של הטוסון הוא צריכת הדלק הגבוהה שלו, ואם אתה כבר פוזל לכיוון שלו אז תבדוק גם את הקיה ספורטאז' שזאת פחות או יותר אותה המכונית.

פורסם

אני אתייחס ספציפית לרכבים ולא למחירים שלהם:

יונדאי טוסון 2.0 - הרכב שותה דלק ברמות גבוהות מאוד יחסית למתחרות שלו ומספק נוחות של "היונדאי אלנטרה מוגבההת".

מציבישי אוטלנדר 2.4 אם מדובר על הדגם של שנת 2008 רכב מעולה מעניק מרחב,נוחות ומנוע מעולה לדעתי מקום ראשון בבחירה.

סובארו פורסטר XT לדעתי רכב נוח בעל ביצועי שטח וכביש לא רעים בכלל מה שכן לדעתי הוא צפוף יותר מהאוטלנדר.

קאיה סורנטו 2.7 - הדגם הישן הוא באמת כלי שטח לכל דבר כולל הילוך כח ושילדת סולם [לכביש יכול להיות שהוא יהיה פחות נוח אבל כדאי לך לבדוק באופן ספציפי איך אתה מרגיש בתוכו].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

טוסון 2 ליטר הוא דיזל. בהתחלה הגיע עם 112 כ"ס ומ-2008 או 2009 קיבל מנוע מחוזק עם 140 כ"ס.

דגמי הבנזין הגיע עם מנוע ה-2.7 175 כ"ס והוא ידוע כלא חסכוני במיוחד.

פורסם

מציע לך לנסות גם את הסובארו אאוטבק,

האאוטבק יותר מרווח מהפורסטר מכל כיוון, מקדימה מאחורה ותא מטען.

בנוסף האאוטבק מגיע עם גיר רציף מעולה שגורם לרכב להרגיש זריז, במקום ה-4 הילוכים המיושן בפורסטר.

עריכה: לא שמתי לב לתקציב.

פורסם

ראוי לציין שלמאט אולי סורנטו, כל שאר הרכבים שצויינו הם לא SUV אלא קרוסוברים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אגב האאוטבק אני חושב שהוא בעל העיצוב המוצלח ביותר של סובארו מזה זמן רב

מבחינה פנימית ישבתי ב B4 החדשות [שדי זהות לאיבזור הפנימי של האאוטבק] ואני חושב שסובארו ביצעו קפיצת מדרגה גם בשטח הזה,

חומרי הריפוד והדשבורד פשוט אומרים איכות.

אני חייב להודות שכשראיתי את הB4 החדשות לא אהבתי את העיצוב בגלל שהם הזכירו לי חיקוי של הסונטה ,

אבל אחרי שישבתי באחת ממש ממש התרשמתי לטובה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אגב האאוטבק אני חושב שהוא בעל העיצוב המוצלח ביותר של סובארו מזה זמן רב

מבחינה פנימית ישבתי ב B4 החדשות [שדי זהות לאיבזור הפנימי של האאוטבק] ואני חושב שסובארו ביצעו קפיצת מדרגה גם בשטח הזה,

חומרי הריפוד והדשבורד פשוט אומרים איכות.

אני חייב להודות שכשראיתי את הB4 החדשות לא אהבתי את העיצוב בגלל שהם הזכירו לי חיקוי של הסונטה ,

אבל אחרי שישבתי באחת ממש ממש התרשמתי לטובה.

ממש ככה, האאוטבק החדשה גורמת לפורסטר להיות דגם מיותר במבחר של סובארו.

• תוכן חדש...