Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ביום שישי אני טס ללונדון עם המשפחה לכמה ימים ויש לי כמה שאלות:

- טלפון נייד- אפשר להיות בקשר עם הארץ בלי לקחת משכנתא? איך עושים את זה? "חיסכון עולמי" ודומיו לא מתאים לי. זה כמעט 10 שקלים לדקת שיחה, וכמעט 3 שקלים SMS. יש שיטה אחרת? אולי לקנות טלפון בחו"ל? אשמח לעצות.

- חשבתי להשכיר רכב ספורטיבי ליום אחד, ולנסוע ליום מסלול איפשהו. טיפים? מחירים? איפה להשכיר? ואיזה מסלול קרוב ל south wouldford? (שם המלון)

- טופ גיר- איך אני בודק אם הם מצלמים איזה פרק במקרה- שאוכל להיות בקהל שלהם?

- עוד דברים מוטוריים יתקבלו בברכה.

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

1. הדרך הכי זולה היא להתקשר מטלפונים ציבוריים. הדרך השניה הכי זולה היא לקנות כרטיס SIM ששולם מראש. אם אתם מתכוונים להתפצל אז זה נהדר.

2. לא מכיר את המלון הזה, אבל יש באנגליה לא מעט מסלולים שמציעים ימי מסלול. רכב שכור אסור לו לעלות על מסלול ברוב המקרים.

תבדוק פה למשל:

http://www.racing-school.co.uk/index.asp

3. באתר של ה-BBC. בד"כ יש תור ארוך מאוד בשביל להיות קהל בתוכנית שלהם

יש את ה- London motor museum

ויש המון מועדוני רכב שנפגשים בתאריכים שונים. תחפש קצת ברשת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה לא שם המלון, אלא שם נמצא המלון. בדרום וודפורד. :)

מה זה סים ששולם מראש? ואיך אני עושה את הטלפון שלי סים-פרי?

אתה בטוח לגבי זה שאסור לעלות למסלול עם רכב מהשכרה?

תודה

hagggg55 כתב:

פורסם

south woodford הוא פרבר של לונדון, ככל הידוע לי אין מסלולי מירוצי בסביבה. מסלולים יש הרבה באנגליה, אבל תצטרך לעבוד קצת קשה בשביל למצוא ימי מסלול מתאימים באזור, וכולם יכללו כנראה נסיעה של שעה-שעתיים לפחות.

שיחות לארץ - החברות הסלולריות מאפשרות רכישת בנק דקות וסמסים, נניח 50 דקות ו-50 סמסים ב-120 שקלים. זה לא מאוד זול, אבל בטח עדיף על 10 שקלים לדקה... רק שים לב שלא לחרוג מהמכסה. לחילופין, אם תהיה באזור של WIFI, אפשר להשתמש בסקייפ בעלות אפסית.

טופגיר - שכח מזה, לא יעבוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן סליחה רק עכשיו שמתי לב איך כתבתי את זה.

אין לי בעיה עם נסיעה של שעתיים +-. אבל למה לעבוד קשה? המסלולים לא פתוחים כל יום? משהו שאני מפספס פה?

זה גם נורא יקר. ראיתי בלמטייל שהרבה אנשים ממליצים על לקנות סים בחו"ל. הם טוענים למחירים של 5-17 פני לדקה (מקומי, ולנייח בארץ, בהתאמה). באמת כזה זול? איך עושים דבר כזה? איך פורצים את הטלפון שלי? וכמה זה יעלה לי?

סקייפ זה לא חינמי לחלוטין??? במלון יש WIFI אבל אני רוצה להיות בקשר עם החברה גם במהלך היום.

למה לא יעבוד?

hagggg55 כתב:

פורסם

לעבוד קשה כי ימי מסלול יש לעיתים נדירות, לא תמיד נוח להגיע למסלולים בלי רכב, לא תמיד ניתן לשכור מכונית שם ולא תמיד ניתן לעלות עם מכונית שכורה. בנוסף לכל זה - זה גם יקר מאוד, ואתה הרי בלחץ בגלל כמה עשרות שקלים של שיחות לארץ...

לא מכיר קניית סים בחו"ל, אבל זה נראה לי בלגן. שילוב של חבילת הדקות+סמסים במהלך היום וסקייפ דרך ה-WIFI בחינם (רק לשיחות אל סקייפ) זה הפתרון הטוב ביותר.

טופגיר לא יעבוד כי רשימת ההמתנה ארוכה מדי. אם בכלל מצולם פרק באותו הזמן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב לא ידעתי את כל זה. איפה אפשר לבדוק יותר לעומק את העניין?

אין לי בעיה לשלם מה שצריך. מעצבן אותי לשלם 10 שקלים על דקת שיחה.

hagggg55 כתב:

פורסם

כפי שיש בארץ טוקמן/ביגטוק/וכד', יש גם בחו"ל.

אתה קונה SIM עם מספר מקומי וטוען אותו בכסף.

היתרון הגדול של מספר מקומי, הוא בכך שאתה יכול לקבל שיחות בחינם.

לגבי שיחות מחו"ל לארץ - עדיף מטלפון ציבורי, אבל אם אתה מתפנק על סלולרי, בד"כ זול יותר לדבר מהמספר הזר מאשר מהישראלי.

תשאיר הודעה במשיבון הישראלי שלך, עם המספר שלך בחו"ל וכך כל מי שירצה להשיג אותך יוכל להתקשר למספר הזר.

יש בארץ חברות שמוכרת כרטיסי SIM זרים, אבל במקרה הזה, הם טוענים לך את הכרטיס באופן אוטומטי (הרשאה לחיוב חשבון) עם סכום מינימום בכל פעם שאתה יורד מתחתיו (נדמה לי מינימום 25 דולר).

לגבי פתיחת המכשיר - כמעט כל חנות סלולריים יודעת לעשות זאת תמורת תשלום קטן. כמו-כן ברשת תוכל למצוא אתרים המדריכים אותך לעשות זאת עצמאית ועל אחריותך כמובן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תסתכל באתרים שלוטוס אליז ואני פרסמנו. תמורת סכום של 100-200 פאונד תקבל שעה-שעתיים של חוויה יוצאת דופן עם הדרכה.

לדעתי יותר משווה.

לגבי הסים, תפרוץ את הטלפון שלך ותקנה באנגליה בכל חנות של פלאפונים סים prepaid. תבקש והם ידעו על מה מדובר.

שים לב אבל שהמספר שלך יהיה מספר אנגלי ולא ישראלי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה על הלינקים חבר'ה.

arilou- בלינק שנתת ראיתי שבשביל סיבוב של 6 מייל על פרארי 360 במסלול זה 110 ליש"ט. נראה לי שווה. מה אתם חושבים על זה? מה צריך לוודא לפני שאני מזמין?

hagggg55 כתב:

פורסם

אורן מה קורה?

אם אתה קופץ לנתניה בזמן הקרוב לבקר את יהב החבר הישן שלך שמזמן לא דיברת איתו, אתה יכול לבוא לקחת יש לי 2 סימים של חברות מאנגליה (3, ו T-MOBILE ) אתה מוזמן לבוא לקחת אותם אם תרצה להביא לי איזה משהו בכיף! :)

לגבי השאר לא יודע :)

פורסם

לגבי שיחות:

יש כרטיסי סים יעודיים לזה (לי אישית יש ניסיון עם LEBARA), שמציעים בסביבות ה-0.08 פאונד לדקת שיחה לישראל (נכון ל-2009).

עלות הסים (2009) היא 10 פאונד - כשהסים טעון ב-5 פאונד (מספיק להרבה שיחות נפש לארץ).

יש לי סים כזה בארץ (+מודם סלולרי אנגלי עם סים מקומי לטעינה) - אתה מוזמן לקבל אותם בחינם.

אנגליה מדהימה (!!!), ממליץ לתת גיחה לליברפול - מקום קסום.

תהנה!

הראל.

עריכה: הסים עם השיחות הכי זולות לארץ נקרא "talk mobile". חפש אותו בקיוסקים של הפקיסטנים.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אם תוכל להזיז את הטיול שלך בחודש

תוכל לראות את הזינוק של ה GUMBALL 3000

אני במזל יהיה שם בתאריכים האלו :twisted:

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...