Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמפגש בנוקיה, 1.4.2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו! תמונות משובחות של רכבים משובחים לא פחות!!

אני במקומך הייתי משקיע עוד חצי מאמץ ומעלה את התמונות לפורום מתוך הפליקר (לא בתור אייקונים קטנים בשמיניות, אלא ממש את התמונות עצמן).

ככה כולם יוכלו להנות מהגלריה שלך גם בפורום.

סחטיין על ההשקעה, ועל זה שהוספת גם פרטים על כל רכב!

בתור אחד שמצלם המון במפגשים, קבל מברוק רציני!

בברכה!

יונתן.

פורסם
וואו! תמונות משובחות של רכבים משובחים לא פחות!!

אני במקומך הייתי משקיע עוד חצי מאמץ ומעלה את התמונות לפורום מתוך הפליקר (לא בתור אייקונים קטנים בשמיניות, אלא ממש את התמונות עצמן).

ככה כולם יוכלו להנות מהגלריה שלך גם בפורום.

סחטיין על ההשקעה, ועל זה שהוספת גם פרטים על כל רכב!

בתור אחד שמצלם המון במפגשים, קבל מברוק רציני!

התמונות יפות!

בת"א חסר צלם שיעלה תמונות מנוקיה...תמשיך לבוא ולצלם.

תודה על השיתוף בתמונות

שלי

תודה על כל התגובות. הסיבה העיקרית לכך שאני מעלה רק טעימה לכאן ואת השאר בפליקר, היא בגלל שכאן אני מוגבל באיכות ובגודל התמונות, ובפליקר לא. זה גם מאפשר למי שירצה להוריד תמונה באיכות גבוהה לעשות כן, מה שכמובן אתם מוזמנים לעשות בשמחה.

חוץ מזה, אני מעדיף את הממשק שם, שמאפשר לצופה להקליק על תמונה ספציפית (נניח ואתה לא רוצה לעבור על כל התמונות אלא להגיע ישירות לתמונה של ה-GTO, למשל- יותר נוח שם).

יש גם חסכון בעומס על שרתי הפורום, אבל זה כבר באמת זניח...

אגב, למי שלא שם לב, יש תמונות ממפגשים נוספים שנמצאות כאן.

פורסם

וואו!!

מה קרה, בנוקיה הפסיקו לחסוך בפילם סוף סוף???

בוקר טוב לכל הצלמים האיכותיים! באמת קבלו מברוק רציני!

תודה על כל התגובות. הסיבה העיקרית לכך שאני מעלה רק טעימה לכאן ואת השאר בפליקר, היא בגלל שכאן אני מוגבל באיכות ובגודל התמונות, ובפליקר לא. זה גם מאפשר למי שירצה להוריד תמונה באיכות גבוהה לעשות כן, מה שכמובן אתם מוזמנים לעשות בשמחה.

חוץ מזה, אני מעדיף את הממשק שם, שמאפשר לצופה להקליק על תמונה ספציפית (נניח ואתה לא רוצה לעבור על כל התמונות אלא להגיע ישירות לתמונה של ה-GTO, למשל- יותר נוח שם).

יש גם חסכון בעומס על שרתי הפורום, אבל זה כבר באמת זניח...

אגב, למי שלא שם לב, יש תמונות ממפגשים נוספים שנמצאות כאן.

יוחאי - אין שום בעיה להעלות את התמונות שלך בפורום באיכות מירבית,

שים לב שהחבר'ה שהעלו תמונות אחריך, לא העלו אותן לפורום עצמו, אלא יצרו קישור לתמונה ממקור אחר.

כדי לעשות זאת - אתה צריך לעשות קליק ימני על כל תמונה בפליקר, להעתיק את המיקום שלה ברשת (copy image location) ואז בחלון של ההודעה ללחוץ על הסמלון של התמונה ולהכניס לשם קישור לתמונה שאתה רוצה להציג.

אגב אם התמונה גדולה מדי לפורמט של האתר - היא מוקטנת אוטומטית עם יכולת להגדיל.

גם אני כבר מעל שנה לא מעלה תמונות לפורום עצמו אלא עושה שימוש בפיקאסה (ממשק מאוד נוח בשילוב עם תוכנה על המחשב שמסנכרן לי את כל התמונות אוטומטית מהמחשב לרשת).

בברכה!

יונתן.

פורסם
מכונית מדהימה . כמה עולה צמיג אחורי שלה?

זה קל. תשאל כל נהג משאית ממוצע, הוא יגיד לך 8):lol:  

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

...

יוחאי - אין שום בעיה להעלות את התמונות שלך בפורום באיכות מירבית,

שים לב שהחבר'ה שהעלו תמונות אחריך, לא העלו אותן לפורום עצמו, אלא יצרו קישור לתמונה ממקור אחר.

כדי לעשות זאת - אתה צריך לעשות קליק ימני על כל תמונה בפליקר, להעתיק את המיקום שלה ברשת (copy image location) ואז בחלון של ההודעה ללחוץ על הסמלון של התמונה ולהכניס לשם קישור לתמונה שאתה רוצה להציג.

אגב אם התמונה גדולה מדי לפורמט של האתר - היא מוקטנת אוטומטית עם יכולת להגדיל.

גם אני כבר מעל שנה לא מעלה תמונות לפורום עצמו אלא עושה שימוש בפיקאסה (ממשק מאוד נוח בשילוב עם תוכנה על המחשב שמסנכרן לי את כל התמונות אוטומטית מהמחשב לרשת).

כן, אני מכיר את זה, אבל שמת לב כמה זמן לוקח לעמוד להטען כשהתמונות איכותיות באמת? חוץ מזה בפליקר (וכמו גם בפיקאסה) אני בדר"כ טוען בסביבות ה-50 תמונות. לא נראה לי לטעון או "לקשור" את כולן לפה... בשביל זה אני טוען רק טעימה והשאר לפליקר, ששם השרתים בנויים לטפל בקבצים בכמות רבה ובאיכות גבוהה.

פורסם

היה מיפגש פורה מרתק ומגוון כמו תמיד

אך לצערי 2 אירועים לא נעימים במהלך המיפגש.

1: במהלך המיפגש נכנס לרחבה בכח אדם מבוגר עם רכבו (רכב ספורט חדיש כלשהו) על אף שהשומר וחברים נוספים הסבירו לו שאינו יכול להכנס לרחבה עם רכבו הוא פשוט נתן גז ונכנס בכח לרחבה תוך תנועות ידיים מזלזלות .

גם כשניגשו אליו לאחר שנכנס לרחבה עם הרכב ויצא מרכבו המשיך לנפנף בידיו תוך שהוא מצפצף על כולם .

2: באחד מרכבי האספנות (רכב אמריקאי פתוח) שהיו ברחבה ישבו להם 2 ילדים נחמדים תוך שהם מפצחים להם גרעינים וזורקים בצורה מזלזלת את הקליפות לרחבה בצידי הרכב במקום לפח באוטו או אפילו שקית , על רצפת הרחבה בצידי הרכב הצטברו כמות גדולה של קליפות , וכל זה כשבעל הרכב (שהילדים הם כנראה ילדיו) רואה הכל עומד מהצד ולא חושב אפילו לרגע להעיר להם שלא זורקים זבל על הרצפה. חבל . לי אישית המראה צרם מאד.

מי ייתן ולא נראה מחזות כאלה עוד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כל פעם מחדש אני שמח לראות שיש אנשים ששומרים על מכונות הללו כאילו שהן יצאו רק מבית החרושת. אני לאט לאט נכנס לעולם שלכם, בכך שכל יום אני נכנס ורואה את הפרויקטים שלכם ומתרגש יחד איתכם.

עם זאת, רציתי גם לברר: האם המפגשים שלכם הם פתוחים או סגורים?

מקווה שיום אחד גם אני אכנס למועדון ואהיה חבר מועדון. (בסה"כ אני לומד הנדסאי מכונות עוד לפני צבא)

פורסם
כן, אני מכיר את זה, אבל שמת לב כמה זמן לוקח לעמוד להטען כשהתמונות איכותיות באמת? חוץ מזה בפליקר (וכמו גם בפיקאסה) אני בדר"כ טוען בסביבות ה-50 תמונות. לא נראה לי לטעון או "לקשור" את כולן לפה...

שמע - אין שום סיבה לטעון תמונות יותר גדולות מ1024X768.

וזה בדיוק הרזולוציה שאיתה אני מעלה תמונות ממפגשים כל שבוע.

אתה מוזמן להריץ חיפוש בהודעות שפתחתי, ותראה שזה נראה בסדר גמור ועולה גם אצל האנשים שאצלם המחשבים טיפה יותר איטיים (פשוט מחכים קצת יותר זמן ואז הכל עולה).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...