Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לא נולדת בארה"ב אתה לא יכול להיבחר לנשיאות, גם אתה צריך להיות מעל גיל 35 לכן נשים לא יכולות להיבחר.:shock:

מעניין שהילרי קלינטון לא שמעה על כך, במיוחד שזאת הפעם השניה שהיא רצה לנשיאות (הפסידה בבחירות של 2008 לאובמה במירוץ של המפלגה הדמוקרטית )

והוציאה על כך לא מעט כסף

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אם נרשמתי, יש צורך שגם אישתי תרשם?

כחלק מהרישום הכנסתי את הפרטים שלה

אין צורך, זה אפשרי אם בא לכם לשפר סיכויים, אם אני זוכר נכון. הרשמה אחת לבעל [ובפנים שם ה-SPOUSE של האישה] ואחד לאישה [ואז ב-SPOUSE רושמים את הגבר].

אני שואל מהסיבה שאני נרשמתי להגרלה בכוונה שאם אזכה תהיה שמורה לי האפשרות לעבור לשם ביום מן הימים אם ארצה בכך, סוג של ביטוח, אבל מדבריך אני מבין שבמידה ואזכה אני אהיה חייב לעבור לשם ל3 שנים מתוך החמש שנים הקרובות לכל הפחות.

אחת הסיבות שההגבל הזה קיים היא בדיוק מה שציינת. אם לא תחיה שם מספיק זמן, פשוט לא יתנו לך לחדש את הגרין כארד. אם יאפשרו את מה שאתה מתכנן לממשלה לא תהיה שליטה על מי נכנס לארה"ב ובאיזו כמות. תחשוב שחצי מיליון איש זכו בהגרלה ולא באים לארה"ב. אחרי שנה ממשלת ארה"ב פותחת חצי מיליון מקומות להגרלה נוספת, ובדיוק באותה שנה החצי מיליון משנה שעברה שכבר יש להם גרין כארד החליטו שהם רוצים להגר. ייווצר מצב שאתה צריך לקלוט פי 2 מהגרים ממה שאתה יכול. זה לא יועיל לא לממשל וסביר שגם לא למהגרים.

ממליץ בחום לא להתעצל ולקרוא הסברים ושאלות שהרבה אנשים שואלים [FAQ'S], שניתן להוריד בקישור הבא:

http://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2017-Instructions-Translations/DV-2017%20Instructions%20and%20FAQs.pdf

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מעניין שהילרי קלינטון לא שמעה על כך, במיוחד שזאת הפעם השניה שהיא רצה לנשיאות (הפסידה בבחירות של 2008 לאובמה במירוץ של המפלגה הדמוקרטית )

והוציאה על כך לא מעט כסף

איזה אשה מודה שהיא מעל גיל 35:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני ובת הזוג שלי נרשמנו, אם אחד מאיתנו זוכה ואנחנו מתחתנים לאחר הזכיה, היא מקבל אשרה לשהות שם ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

חינם אין כאסף.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אין צורך, זה אפשרי אם בא לכם לשפר סיכויים, אם אני זוכר נכון. הרשמה אחת לבעל [ובפנים שם ה-SPOUSE של האישה] ואחד לאישה [ואז ב-SPOUSE רושמים את הגבר].

אחת הסיבות שההגבל הזה קיים היא בדיוק מה שציינת. אם לא תחיה שם מספיק זמן, פשוט לא יתנו לך לחדש את הגרין כארד. אם יאפשרו את מה שאתה מתכנן לממשלה לא תהיה שליטה על מי נכנס לארה"ב ובאיזו כמות. תחשוב שחצי מיליון איש זכו בהגרלה ולא באים לארה"ב. אחרי שנה ממשלת ארה"ב פותחת חצי מיליון מקומות להגרלה נוספת, ובדיוק באותה שנה החצי מיליון משנה שעברה שכבר יש להם גרין כארד החליטו שהם רוצים להגר. ייווצר מצב שאתה צריך לקלוט פי 2 מהגרים ממה שאתה יכול. זה לא יועיל לא לממשל וסביר שגם לא למהגרים.

ממליץ בחום לא להתעצל ולקרוא הסברים ושאלות שהרבה אנשים שואלים [FAQ'S], שניתן להוריד בקישור הבא:

http://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2017-Instructions-Translations/DV-2017%20Instructions%20and%20FAQs.pdf

קראתי את כל הFAQ ולא כתוב שם שום דבר על מחיה של לפחות שלוש שנים בחמש השנים הראשונות לאחר מימוש הזכיה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אני ובת הזוג שלי נרשמנו, אם אחד מאיתנו זוכה ואנחנו מתחתנים לאחר הזכיה, היא מקבל אשרה לשהות שם ?

בגלל שזה רלוונטי גם עבורינו חקרתי לא מעט על הנושא.

המצב שאתה מתאר קצת בעייתי כיון שזוגות שהתחתנו לאחר הזכיה של אחד מבני הזוג אוטומטית יחשבו כנישואין פיקטיביים. בראיון אצל השגריר זוג כזה יצטרך להסביר ולהוכיח שזה לא המצב. מלבד ההסברים ישאלו גם שאלות מוזרות מחיי היומיום אחד על השני, ולפי הסיפורים שקראתי התהליך לא נעים.

אגב, במידה והשגריר מפקפק בסיפורכם ולא מתרשם לטובה מהתשובות, שני בני הזוג מקבלים חותמת שחורה ושניהם לא רשאים להכנס לארה"ב לעולם. אם כי מתוך עשרות הסיפורים שקראתי ברחבי הרשת רק זוג אחד נפל בבדיקה הזו...

פורסם
קראתי את כל הFAQ ולא כתוב שם שום דבר על מחיה של לפחות שלוש שנים בחמש השנים הראשונות לאחר מימוש הזכיה.

כמו שאמרתי אני באמת לא יודע לתת לך סימוכין, כי אני כבר לא עובד בחברה. זה מה שהונחתי לומר לכל לקוח לפני סגירת עסקה.

אתה מוזמן לנסות לחפש ברשת או לראות אם יש איזו כתובת מייל שעונה על שאלות באתר של ההגרלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

קצת הבהרות.

הגרין קארד ניתן ל 10 שנים ולא ל 5.

אחרי ארבע וחצי שנים ניתן להתחיל להגיש בקשה לאזרחות, אחרי 5 אפשר לקבל(משהו שאמרו לי לא מזמן לגבי שינויי חוקים. עדין לא הגעתי לשם, אז לא התעמקתי יותר מידי).

יש שני הבדלים עיקריים, לפחות מבחינת האדם העובד הממוצע, בין גרין קארד לאזרחות. האחד כבר הוזכר פה, אזרחות אף אחד כבר לא יקח ממך, גם אם תחליט לעזוב לכמה שנים ולנסות את מזלך בעוד מקום, או חזרה בבית. השני שאני נתקלתי בו הוא עבודות עם סיווג. לפחות באזור שלי יש לא מעט עבודות שדורשות סיווג ולאדם ללא אזרחות קשה עד בלתי אפשרי להשיג אפילו את הסיווג הבסיסי ביותר.

לא צריך להיות בדיוק 3 שנים בארה"ב בחמש שנים הראשונות, אלא צריך להראות בכללי שמרכז החיים שלך נמצא כאן, אין מספר מדוייק לזמן שאתה צריך להיות, אף אחד לא סופר ימים. אם חיים כאן, אבל נוסעים חצי מהזמן לצרכי עבודה, אף אחד לא יקח לך את האזרחות. לעומת זאת, אם אתה בא לכאן לחצי שנה ואז חצי שנה לא נמצא, באחד הביקורים פשוט יכולים להגיד לך שאין סיבה שיהיה לך גרין קארד ושאתה יכול בכיף להגיש בקשה לאחת הויזות ויקחו את הגרין קארד, זה מנסיון של חברים של המשפחה.

אל תחפפו לא במילוי הטפסים ולא בצילום התמונה, כי אף אחד לא מודיע אם עשיתם משהו לא נכון, פשוט פוסלים והלך הסיכוי באותה שנה.

עריכה אחרונה על ידי yaba
פורסם

בשנות ה90 כשהיה פרסומות בעיתון ובטלוויזיה (CRT), זכור לי שהיה איזה קאצ' שאפשר להשתתף בהגרלות רק מס' מצומצם של פעמים ולאחר מכן כבר אי אפשר להגיש יותר מועמדות.

יש בזה משהו?

או שכל שנה (במידה ומתקיימת הגרלה) אפשר להשתתף בלי שום הגבלות?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני רק שאלה-

במידה ואני מגיש בקשה לויזה, מה עדיף לי להצהיר בטופס הבקשה בנוגע לשהותי בארה"ב:

כתובת של מישהו שאני מכיר שגר שם מספר שנים (עבר במסגרת רילוקיישן, חוקי כמובן), או לחילופין בית מלון אקראי?

פורסם

כן, בראשון לאוקטובר 2016

תוצאות של שנה שעברה בראשון למאי 2016

בהצלחה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...