Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר איפה שהוא בשנת 2007 אמר נרשמתי להגרלה מהסוג הזה שעלתה כמה מאות שקלים, כמה צפוי שלא זכיתי באותה שנה בגרין קארד, אבל עכשיו אחרי 4 שנים הם שולחים לי מייל שכן זכיתי, ועכשיו אני צריך רק לשלם על כל התהליכים שהם עולים 880 דולר ואני מקבל רגין קארד

מה עד כמה זה אמיתי? הכרתם מישהו שזכה בדבר הזה? או שזה חארטה אחד גדולה?

זה האתר http://www.usafis.org/

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי מוזר שקיבלת את המייל עכשיו.

הזכיה עצמה היא הגיונית, אך אחרי הזכיה הראשונה צריך להגיש טפסים כמה שיותר מהר.

רק כמות מסויימת מתוך הזוכים בשלב הראשון זוכים גם בשלב השני. הראשון שמגיש תפסים לשלב השני, הוא הראשון שבודקים אותו ומאשרים לו.

בערך חצי מאלה שזוכים בשלב הראשון זוכים גם בשלב השני.

עד כמה שידוע לי, השנה התוצאות של השלב הראשון הם ב 1.5(ההגרלה של 2012).

זה אומר שהתוצאות של שנה שעברה כבר היו ורוב הסיכויים שמספיק אנשים הגישו כבר בקשה ולכן אתה לא תזכה.

חוץ מזה, את הטפסים אתה יכול להגיש לבד ולא לשלם את הסכומים המטורפים האלה.

אם שלחו לך אישור טופס הרשמה, אחרי שמלאו את הפרטים שלך, אמור להיות לך שם מספר השתתפות(Confirmation Number).

אם זאת ההגרלה של 2011, תוכל לבדוק באתר http://dvlottery.state.gov/ESC/.

כל זה נכתב מנסיון של זכיה בשלב הראשון

ושל קרובי משפחה שקיבלו גרין קארד עקב זכיה בהגרלה.

להבא:

תוכל להרשם להגרלה חינם באתר

http://www.greencard.com/

אני מאמין ששם גם תוכל למצוא עוד פרטים.

פורסם

אני עבדתי בחברה הזאת. DSNR, שזה בעצם usafis. הם יושבים ברעננה. עבדתי שם בדיוק חודשיים, עד שהבנתי כמה זה הכל רמאות אחת גדולה וברחתי משם. פשוט נוכלות לשמה.

מה שהם בעצם מוכרים לך זה "חבילת הגירה". מה זה אומר? הם ממלאים את הטפסים להרשמה במקום שאתה תמלא אותם. מה זה נותן לך? באמת שכלום. כמה זה עולה? הרבה הרבה יותר מדי. "חבילה של שנה" שזה בעצם הגרלה אחת שהם ממלאים את הטופס שלך ושולחים אותו לשם במקומך- עולה בערך 140 יורו, וזה הולך לפי כמה שנים ברציפות אתה רוצה שישלחו את הטפסים שלך לשם. יש עד 10 שנים מקסימום. החבילה הרגילה שאמרו לנו תמיד לדחוף זה ה4 שנים. שזה אם אני זוכר נכון (עברו כמה חודשים טובים) זה 749 או 779 יורו. לא זוכר בדיוק. שזה ה-מ-ו-ן! בעיקר שכידוע, אפשר לעשות את כל התהליך באתר של משרד ההגירה האמריקאי לחלוטין בחינם.

פשוט עוקץ.

בכל מקרה, אלא אם נרשמת אז ב2007 לחבילת ה4 שנים- אתה לא באמת זכית, הם סתם ריעננו את השם שלך מהמלאי שלהם וניסו להעלות אותך שוב בחכה. אם כן נרשמת- זה עדיין לא הגיוני- כי התשובות מתקבלות רק במאי עד יוני. לא לפני זה. בכל מקרה, אם תעלה לפה את המייל שהם שלחו לך (בצנזור פרטים מזהים) אוכל לעזור לך יותר.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לא מצליח לעלות לפה את המייל!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נכנסתי לאתר שהצגת בתחילת השרשור, כפי שציין X PLANE , מצויין בטבלה בעמוד הראשי, שאגרת ההשתתפות הינה בחינם, באם אתה פונה דרך US State Department Website כפי שמצויין.

לדעתי, ממליץ לך לבדוק בדרך הנורמאלית, לגשת למשרדים הנחוצים בעצמך, ולבדוק את כל ענייני הגרין קארד לארה"ב, יכול להיות שאתה סתם מבזבז את זמנך עם האתר ויכלת לשלם סכומים דומים לעו"ד וכו'.

פורסם

גם אני מקבל כל יום מיילים שזכיתי בלוטו באפריקה, בטוטו בטורקיה ובמירוץ הסוסים של אסטוניה.

כולם אומרים שאני רק צריך לשלם דמי טיפול בסך אלף יורו והכל יהיה בסדר.

לא זכית בכלום. זכית רק בדואר זבל.

אם גרין קארד כל כך מושך אותך, תרשם להגרלה הזאת באתר הרשמי. זה עולה בדיוק 0 שקל.

פורסם

אני קיבלתי מייל "רשמי" שבו מצויין פרטיים אישיים שלי כשנרשמתי לזה

פורסם

אני רואה שלגופו של עניין כבר ענו פה, לכן אנצל את ההזדמנות להסביר קצת על האופרציה שברקע.

אני עבדתי בחברה הזאת. DSNR, שזה בעצם usafis.

למיטב ידיעתי, USAFIS ו-DSNR זה שני דברים שונים, למרות שאינני בטוח. מה שכן, DSNR זה בהחלט חברת עוקץ, שאמנם נותנת שירות, אבל כזה שלא באמת נחוץ, ומגיעה אל הלקוחות באמצעים לא כשרים. מה שתיאר פותח השרשור נשמע כמו עקיצה קלאסית שלהם.

DSNR מאתרת את הלקוחות הפוטנציאליים שלה בין היתר ע"י השתלת באנרים פרסומיים באתרי תוכן, המבטיחים השתתפות בהגרלה. הטפסים בנויים כך שקודם ממלאים פרטים ואז מגלים שזה בתשלום. בשלב הזה המשתמש בד"כ יוצא מהאתר, אך הפרטים נשמרים. עם הפרטים האלה (ולפעמים סתם לפי כתובת IP, בלי פרטים אישיים אפילו) נציג של DSNR מתקשר ללקוח ואומר לו משהו בסגנון "ראינו שניסית למלא את הטפסים להגרלה, אך האם ידעת ש-50% מהטפסים שנשלחים נפסלים עקב מילוי לא נכון..." ואז מתחיל הסיבון. האמת היא שכל אדם שיודע אנגלית ברמה סבירה אכן יכול למלא את הטפסים לבד ובהצלחה, אך רבים חוששים מכך, או לא בטוחים ביכולתם, ולכן מאפשרים לנציגים הנחמדים לעשות את העבודה בשבילם.

העסק הישראלי הזה פועל בעשרות מדינות. נערים ונערות ישראלים אחרי צבא יושבים במוקדי השירות הטלפוני בארץ, מקבלים הדרכת שפה ורטוריקה בסיסית וגם שם פיקטיבי כמו "מייקל", "ג'ניפר" וכד'. על מסך המחשב מוצג האזור אליו הם מתקשרים יחד עם השעון המקומי. באנגלית נקיה ומלוטשת (ואולי גם בשפות אחרות), הם פונים ללקוחות בכל רחבי העולם ומZיינים להם במח תמורת בצע כסף. אין מה לומר, בהחלט אחד ממוצרי היצוא המוצלחים שלנו.

ל-DSNR יש משרדים ברעננה ונתניה, ואולי בעוד מקומות. בכל מקרה, המכוניות של העובדים הבכירים שיצא לי לחלוק עמם את החניה היו לא רעות בכלל, בעיקר מאזור שטוטגרט ואינגולשטדט. לשאלה מדוע עדיין פועלים בישראל עסקים נאלחים כאלה אין לי תשובה ודאית, אבל אני יודע ש-DSNR נמצאת בשת"פ עם בזק בינלאומי וחברות נוספות על כל מיני פרוייקטים בתחום התקשורת. כנראה שיש להם את הקשרים הנכונים ע"מ להישאר בחיים ולהמשיך לשגשג. מבחינת תנאי התעסוקה, הבנתי שזה כמו כל סווט-שופ אחר בתחום שירות הלקוחות בארץ, לא נעים במיחד ולא מקום להתפתח בו מבחינה מקצועית.

אקספליין - אם יש לך הערות או תיקונים לדבריי, אתה מוזמן להרחיב.

פורסם

dsnr ו-usafis הן אותה חברה. usafis- usa foreign immigration services זה רק שם ע"מ לחסות על היותנו חברה ישראלית מצד אחד, ולתת הילה אמריקאית ממשלתית לאתר. אנשים חושבים שזה החברה הרשמית של הגרין קארד, ושאי אפשר לעשות את זה בחינם (וכך אנחנו אומרים להם) ושאנחנו מהממשלה, וכל מיני שקרים גסים ובוטים שנועדו לרושש את הלקוחות התמימים של דסנר.

מרשים כמה שאתה יודע על החברה ועל דרך הפעולה שלה. לי אישית קראו ריצ'רד קופר כששיקרתי במצח נחושה לאנשים ברחבי העולם.

מדהים כמה רחוק מאלצים אותנו ללכת עם השקרים. היו אנשים שכשהלקוחות רצו לבדוק קצת באינטרנט- צעקו עליהם שהם פקידי ממשלה בארה"ב ושאם לא ירשמו עכשיו הם ימחקו אותם מהרשומות ויגרמו לכך שלעולם לא יוכלו להגר לכאן- האנשים נלחצו וקנו. או שנותנים לנו כתובת קש של בניין בברודווי ששם אנחנו אמורים להגיד ללקוחות שאנחנו נמצאים- אם נשאלים. ועוד מלא שקרים

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ה-800 יורו/דולר האלה הם רק קצה הקרחון, זה אחרי "הנחת סחבק" לישראלים. אתם צריכים לקרוא את הסיפורים באינטרנט האירופאי לגבי סכומים של אלפים, והטכניקות ש-USAFIS משתמשת בהן ע"מ להוציא את הסכומים האלה. תזמינו את החבר הרוסי שלכם לכוס קפה ושבו לקרוא את הדיונים הבאים, ההנאה מובטחת:

http://www.russonobrasil.com/archives/421

http://forum.awd.ru/viewtopic.php?f=10&t=77217

http://forum.russianamerica.com/f/showthread.php?t=13407

http://www.rususa.com/forum/message.asp-msgid-42333

תכל'ס, לא ידעתי ש-USAFIS ודסנר זה אותה חברה, חשבתי שדסנר נמצאת תחת יוסאפיס כקבלן משנה. סבבה, יפה מצדם גם שהם מחזיקים אתר מלכ"ר (org.) למרות שהם ספק שירות מסחרי לכל דבר ועניין.

כל השקרים האלה הם משא לא קטן לילדים שרק השתחררו מהצבא. לא פלא אם כך שתחלופת כח האדם שם כל כך גבוהה. מהיכרות שלי עם כמה עובדים כאלה שהגיעו בהמשך לחברה שלנו, מדובר ע"פ רוב בחבר'ה איכותיים שלא בדיוק קלטו למה הם נכנסים, עד שכבר היה מאוחר מדי להתחרט. בדיוק כמו בעגלות, רבים מהם ממשיכים מכח האינרציה או עד שימצאו עבודה אחרת, אבל זה לא קל ולא גורם להם להרגיש טוב יותר עם עצמם. לא יודע מה אתכם, אבל כשאני רואה מעסיקים שמנצלים ככה אנשים צעירים בתחילת דרכם המקצועית (שלא לדבר כבר על הלקוחות שנדפקים בדרך), זה פשוט מרתיח אותי. :evil:

פורסם

מי שרוצה לעבור מדינה פשוט עובר מדינה, הגרלות שמגרלות, קנה כרטיס ובוא.

לי הייתה ויזת עבודה בלונדון, לא ביליתי שם יותר מיממה.

את הגשר חוצים כשמגיעים אליו, היום להפוך ויזת תייר לויזת סטודנט זה דבר די פשוט כאשר אתה עדיין שוהה כחוק.

haters will hate

פורסם

אגב, תשובות לבקשת גרינקארד מגיעות החל מהראשון למאי, ולא לפני. זה לפי האתר הממשלתי האמריקאי בו מגישים את הבקשה.

אגב 2, את הבקשה מגישים ב-ח-י-נ-ם!

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...