Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוצאות לא בראשון למאי אלא בשלישי למאי או משהו כזה גם ההרשמה לרוב לא מתחילה בראשון אלא יום יומיים אחרי. כך שלא להתיאש

יום טוב גם לך

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רק שאלה-

במידה ואני מגיש בקשה לויזה, מה עדיף לי להצהיר בטופס הבקשה בנוגע לשהותי בארה"ב:

כתובת של מישהו שאני מכיר שגר שם מספר שנים (עבר במסגרת רילוקיישן, חוקי כמובן), או לחילופין בית מלון אקראי?

קשה לדעת מה עובר להם בראש.

או שלתת להם כתובת שהם ידעו שאתה מסודר עם מגורים ולא הולך לישון ברחוב או שהם לא יחשדו שאתה רוצה להישאר שם כי יש לך חברים שם.

אל תכתוב שאתה משתמש בסמים או שייך לארגון טרור.

בקשר להגרלת הלוטו פגשתי פעם בניו יורק מישהו שסתם בשביל הקטע מילא את הטופס וזכה, לא היה לו ממש כוונה לעבור לגור שם.

בא לניו יורק לראות מה זה וחזר לארץ.

רק שתדעו שזה לא מאמת הגרלה, הם אוספים את כל הפרטים, בודקים עליכם ומאשרים את מי שבא להם.

אייל

פורסם
כן, בראשון לאוקטובר 2016

תוצאות של שנה שעברה בראשון למאי 2016

בהצלחה :)

תודה רבה.

אם אזכה מבטיח לרכוש אמריקאית שרירית שם (הכוונה לרכב) :lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
קשה לדעת מה עובר להם בראש.

או שלתת להם כתובת שהם ידעו שאתה מסודר עם מגורים ולא הולך לישון ברחוב או שהם לא יחשדו שאתה רוצה להישאר שם כי יש לך חברים שם.

אל תכתוב שאתה משתמש בסמים או שייך לארגון טרור.

בקשר להגרלת הלוטו פגשתי פעם בניו יורק מישהו שסתם בשביל הקטע מילא את הטופס וזכה, לא היה לו ממש כוונה לעבור לגור שם.

בא לניו יורק לראות מה זה וחזר לארץ.

רק שתדעו שזה לא מאמת הגרלה, הם אוספים את כל הפרטים, בודקים עליכם ומאשרים את מי שבא להם.

קשה לי להאמין שהם עוברים על למעלה מ 10 מיליון משתתפים בכחצי שנה..

פורסם

רק לשים דברים על דיוקם,

ישנם שני שלבים לתהליך:

1. בשלב הראשון אכן מתקיימת הגרלה הוגנת לחלוטין

2. בשלב השני מתקיים סינון של המוגרלים, הכולל ראיונות אישיים, הגשת אי אילו מסמכים וכו'..

אישית אני מכיר זוג צעיר שזכה ועבר וגם בחור צעיר רווק שזכה ועבר.

מתברר שאפילו ההורים שלי זכו אי שם בסוף שנות ה90, אבל אבא שלי הטיל וטו ולא המשיכו לשלב השני... road not taken :-(

יום טוב גם לך

פורסם
אני רק שאלה-

במידה ואני מגיש בקשה לויזה, מה עדיף לי להצהיר בטופס הבקשה בנוגע לשהותי בארה"ב:

כתובת של מישהו שאני מכיר שגר שם מספר שנים (עבר במסגרת רילוקיישן, חוקי כמובן), או לחילופין בית מלון אקראי?

תרשום שאתה לא יודע עדיין כי עדיין לא סגרת מלון. כשאני הגשתי בקשה גיליתי שהמשמעות של הרבה מאוד מהשאלות האלה זניחה או לא קיימת בכלל. בערך על חצי מהשאלות עניתי שאני לא יודע וקיבלתי את הויזה בלי שום בעיה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מתברר שאפילו ההורים שלי זכו אי שם בסוף שנות ה90, אבל אבא שלי הטיל וטו ולא המשיכו לשלב השני... road not taken :-(

אתה מדבר איתו מאז?

אייל

• תוכן חדש...