Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה כרטיס ובוא.

בנצי come on, זה עצה זה ?

כמו שכבר אמרו פה, תמלאו לבד, לא קשה, לא עולה כלום, רק תדאגו שהפרטים יהיו מדויקים.

הסיכויים הם אותם סיכויים אפילו אם אובאמה ימלא לכם את הבקשה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, הסיכויים הם בערך 1:60- לא נורא בכלל...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

גם אני עבדתי בDSNR ולצערי כל מה שנאמר מה פה נכון במידה מסויימת

א- בקורס מלמדים וגם במהלך העבודה שאסור לשקר , ואסור להבטיח זכייה אלה הגברת הסיכויים לזכיה שזה נכון ואני יסביר למה:

לא כל מדינה כמו ישראל לומדת שפה שניה אנגלית , יש מדינות ברובן ערביות או אירופאיות שהאנגלית שמה היא ברמה מאוד מאוד נמוכה , מה שמאוד מקשה על מילוי טפסים ממשלתיים , ופה דסנר עם מחיר באמת מופקע אומרת ללקוח הפוטנציאלי בדרכים חלקלקות של סוחרים מבלי לשקר אלה רק קצת קצת לעקם את האמת כל מיני אינפורמציות ועובדות שיגרמו ללקוח להרגיש ולהבין שאין אופציה עדיפה אחרת וכבר עדיף לשלם את הסכום החד פעמי הזה בשביל ראש שקט וסיכוי גדול יותר לזכייה .

זה רמאות עדינה , שקרים לבנים , זה לא גניבה ולא כלום ! אתה לא מכריח את הלקוח לרכוש ומי שמשקר ואומר שהוא מהממשלה (מבחינת עובדים ) הוא עף על טיל , שאני עבדתי היה בחור לפני שהיה סוגר להם מכירות כל חודש של 18 אלף דולר - משהו מטורף נכס לחברה ! , ולא הבינו איך .. אז האזינו לו ומה גילו ? שהוא פשוט משקר ללקוח הוא אומר שהוא מתקשר ממשלת ארהב והוא נציג של משרד הפנים האמריקאי והוא צריך את האשראי בשביל לרשום וכו' כמובן שהחברה פיטרה אותו באותו רגע !

לאט לאט דסנר נופלת מרוב הביטולים שעושים אנשים באשראי ומרוב התגובות השליליות שיש עליה בגוגל (הכוונה על יוסאפיס)

ולכן היא מתעמקת בהמון דברים אחרים ואני מאמין שלבסוף הם ירדו לגמריי מהטריק שגרם לחברה לגדול בצורה כל כך דרסטית

הם עושים תוכנות עכשיו , ושפות ומילונים , ובאמת שמלא מלא דברים שמבוססים על אינטרנט חוץ מההגרלה וההרשמה אליה

נ.ב

אני עם אזרחות אמריקאית ובאמת שהדולרים שם לא גדלים על העצים ואת הכאפה הזאת קיבלתי שנסעתי שם לעבוד בעגלות

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפית מהאוב,

מה האתר הרשמי שניתן ללא טופס על מנת להשתתף?

אני מקבל בערך מיליון קישורים בגוגל

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

זה אותו הקישור שפרסמת. ההרשמה תפתח ב1/10.

הם לא מפרסמים לפני זה האם תהיה או לא תהיה ההגרלה בשנה הנוכחית.

אבל כן מקפידים לזרוע שמועות בכל פעם ש"השנה זאת ההגרלה האחרונה"...

פורסם

כל השנים פרסמו לפני את תקופת הרישום הקרובה.

השנה משום מה לא מצאתי שום זכר לזה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

השקל וחצי תרומה מהנסיון האישי שלי:

הזכיה אמיתית

ההגרלה אמיתית

אם את ההודעה על הזכיה קיבלת רק עכשיו, הסיכוי לממש את הזכיה שואף ל 0 מכיוון שאת הזכיה מפרסמים בתחילת מאי. הזכיה מתחלקת לשני שלבים, 100000 זוכים בהגרלה כל שנה, 50000 הראשונים שמגישים את כל הטפסולוגיה ממשיכים לשלב הבא. אחרי שאישרו ל 50000, השאר פשוט לא מקבלים שום הודעה על המשך התהליך. משלוח הטפסים לא עולה כסף, אם אתה עושה את זה בעצמך ואת את ההוראות ניתן למצוא באתר הרשמי של ההגרלה, אז עדין אולי שווה לנסות.

ב 1996 ההורים שלי זכו בהגרלה, מכיוון שלא היה לנו מושג איך הכל עובד, לקחנו את הזמן עם שליחת הטפסים ולא שמענו מהם חזרה.

לפני שנתיים אני זכיתי ולא עשיתי את אותה טעות, שלחתי את הטפסים יום אחרי. יש תשובה, יש גרין קארד, יש ארה"ב.

לגבי יוספיס/ דסנר. יש מצב שהם באמת שולחים את הטפסים. אני זוכר שכשבעבדתי שם דיברתי עם כמה חברה שעבדו ב"שירות לקוחות" והם היו מקבלים מאנשים תמונות של כל המשפחה מחובקת במקום תמונות של כל בן משפחה כמתבקש ודברים דומים. הם היו יוצרים קשר עם אותם אנשים ומנסים להסביר להם מה הם צריכים לשלוח. אז יש מצב שהם באמת עשו את מה שצריך ושלחו טפסים לאנשים שנרשמו.

התהליך אחרי הזכיה לא מאוד מסובך ובאמת אין צורך באיזה עורך דין שיוביל את התהליך. בשלב הזה, בשביל לקבל את הגרין קארד צריך לשלם כמה מאות דולרים. כרגע עולה לי בראש רק תשלום על בדיקה רפואית שחייב לבצע, אבל יש מצב שהיה עוד איזה תשלום על הביקור בקונסוליה.

אין קשר בין ויזת התייר להגרלה. השתתפתי בהגרלה במשך עשור ולא הייתה לי בעיה לחדש את ויזת התייר לפני כ 3 שנים. לצערי(או לא ממש), ביטלו לי אותה ברגע שקיבלתי גרין קארד, אז הלך הכסף שהוצאתי על החידוש.

החלום האמריקאי לא חלומי כשהיה, אבל האפשרויות גדולות בהרבה מישראל, לפחות למהנדס מתחיל כמוני.

• תוכן חדש...