Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מאחת מחברות הליסינג הגדולות הציעו לי רכב שנת 2009 מהשכרה, מה שאומר שהוא היה בשימוש חברת הליסניג פחות משנתיים.

הקילומטרז שלו לא גבוה, ואני תוהה למה החברה מוכרת אותו אחרי תקופה כל כך קצרה (בדרך כלל משאירים אותו 3 שנים לא?)

האם זה סימן שיש איזה בעיה כרונית ברכב שיש להיזהר ממנה?

פורסם

מדובר באורך חיים ממוצע של רכב השכרה. מעבר לרצון שלא יתבלה יותר מדי וידרוש מהם טיפולים ותיקונים יקרים שמגיעים עם הגיל יש עוד טקטיקה של חברות ההשכרה במכירה כל כך מוקדמת, את רוב הרכבים הם קוהים בהנחות מטורפות מהיבואנים ובמכירה מוקדמת עם מוכרים אותם לעיתים במחיר גבוה יותר ממחיר הרכישה.

הניסיון שלי עם רכבי השכרה שנשכרו עבורי ממקום העבודה היה טוב. מדובר ברכבים שעוברים טיפולים ובדיקות תכופות למדי (לפחות באוויס והרץ איתם יש לי ניסיון ארוך). אני אישית לא הייתי רוכש רכב שכזה בעיקר עקב דעת הקהל על רכבי השכרה והקושי העתידי במכירה. אם אתה מקבל הנחה מספיק גדולה וברור לך שחלקה הגדול יצטרך להתגלגל גם ללקוח שיקנה ממך אז מדובר בקניה טובה.

 

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

זה הבעיה עם השוק הישראלי..

הרי האמת היא שנהג יחיד שקיבל רכב מהעבודה (ליסינג) יתחרע על הרכב פי כמה וכמה מאשר 20 נהגים שקיבלו את הרכב בהשכרה..

פורסם

אני לא ממש מסכים.

שוק הליסינג מאוד שונה מדעת הקהל הישראלית. כמה סיפורים על חורנים הפכו את כל נהגי הליסינג לנרדפים. בודדים המקרים של התעללות ברכבים. מעבר לכך, מי שמקלקל או מחבל בכוונת תחילה גם משלם בסוף מכספו.

לקוחות הליסינג משלמים כל כך הרבה על הרכב עצמו וגם מסים ורובם באמת נהגים נורמטיביים ושפויים.

העבודה שרכבי הליסינג נוסעים המון זה עניין אחר. גם כאן רוב הרכבים נוסעים לצרכי עבודה כי ברוב המקומות היום יש מכסות לדלק ושוב מי שעובר משלם. אפילו בצה"ל מגבילים את הנסועה של רכבי הליסינג ע"י חישוב מרחקים מהבתים של הקצינים/נגדים שמקבלים רכבים ובתוספת של נסיעות בתפקיד ושימוש ביחידה וישנם אנשים שנאלצים לשלם מכיסים על שימוש עודף. באופן סטטיסטי רכב שמבלה יותר זמן על הכביש מועד יותר לתאונות, במיוחד רכבים שמבלים את רוב זמנן בערים הצפופות והדחוקות שמזמנות הרבה מפגשים לא נעימים בין רכבים.

פורסם

אני לא אומר חלילה שמשתמשי הליסינג הורסים את הרכב בכוונה או נוהגים בפרעות, אבל תסכים איתי שנהג שנוסע ברכב מושכר ויודע שעל כל שריטה קטנה הוא ישלם, יזהר הרבה יותר מאשר בעל רכב צמוד.

פורסם

נכון ועדיין, פחות מרכב בהשכרה.

אבל זה לא העניין פה :)

אין לי בעיה עם רכב עם כמה שריטות או פגיעות חנייה.. השאלה שלי הייתה אם יש סיבה מהותית להוציא רכב למכירה כבר אחרי פחות משנתיים..

פורסם

היי אופיר,

מכוניות מהשכרה נמכרות בד"כ אחרי שנה וחצי – שנתיים (רמת השימוש ברכב גבוהה מהממוצע, והשאיפה של חברות ההשכרה היא להצעיר את צי ההשכרה שלהן ככל הניתן ; לקוחות השוכרים רכב מצפים לקבל רכב עם קילומטרז' נמוך יחסית). לכן מה שהוצע לך הוא בגדר הסביר. בכל מקרה – תדאג לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית שלך כדי לוודא שאתה יודע מה מצבו האמיתי.

 

בהצלחה,

גיל מאוויס

 

היי

מאחת מחברות הליסינג הגדולות הציעו לי רכב שנת 2009 מהשכרה, מה שאומר שהוא היה בשימוש חברת הליסניג פחות משנתיים.

הקילומטרז שלו לא גבוה, ואני תוהה למה החברה מוכרת אותו אחרי תקופה כל כך קצרה (בדרך כלל משאירים אותו 3 שנים לא?)

האם זה סימן שיש איזה בעיה כרונית ברכב שיש להיזהר ממנה?

×
×
  • תוכן חדש...