Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיק דאון באוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי השרשור הזה, אני מדמיין לעצמי את הנוער של היום מקבל את הרישיון הנכסף ביד ומשאלה אחת בליבו - לעשות קיקדאון. הוא רץ למחשב לבדוק באינטרנט הכיצד, הו הכיצד! מבצעים את הקיקדאון הפלאי.

ממש Kick down virgin

:roflmao:

פורסם

golf, הרגת אותי :roflmao:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפי השרשור הזה, אני מדמיין לעצמי את הנוער של היום מקבל את הרישיון הנכסף ביד ומשאלה אחת בליבו - לעשות קיקדאון. הוא רץ למחשב לבדוק באינטרנט הכיצד, הו הכיצד! מבצעים את הקיקדאון הפלאי. נרגש הוא מקליד את השאלה בפורום האינטרנטי ויושב על הריפרש בציפיה דרוכה לקבל את התשובה החמקמקה. היכן נחבא לו אותו מעשה קסמים מלהיב, אותה תחושה נהדרת הנחווית במלוא הדרה בעת ביצוע הפעולה הכה נחשקת!?!

...

ואז הוא מגלה שכולה צריך ללחוץ טיפה יותר חזק על הגז. יא-אללה, איזה טאמבל הוא יצא :lol:

מה לעשות שלא כולם נולדו עם ידית הילוכים בידיים ואגזוז בין השיניים.

תעשו רגע הרצה של כמה (עשרות) שנים אחורה, ליום בו הוצאתם רישיון. לכולם היו שאלות משונות, שהיום נראות מצחיקות עד טיפשיות.

למה לא לכבד את הבחור הצעיר קצת יותר, במיוחד כשהשאלה נשאלה בניסוח נורמאלי ובטון מקובל ?

פורסם

כשהרכב נמצא על קצה של צוק, אתה מוריד אמברקס יוצא מהרכב ובועט אותו למטה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...