Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומט עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אחותי מחפשת רכב והתקציב שלה הוא 20,000 ש"ח. היא יודעת לנהוג רק על גיר אוטומטי.

ברור שזה לא הסכום האופטימלי לרכישת רכב ובטח שבסכום כזה אי אפשר לבוא בדרישות,

אבל מבחינתה חשוב מאוד שיהיה אמין ככל האפשר וחסכוני.

על איזה רכב הייתם ממליצים?

תודה לכולם 8)

פורסם

תוספת- מצאתי רכב מסוג רנו מגאן RXT אוט' 1.6, נסעה 130,000 ק"מ במחיר מחירון .

במידה ולא עברה תאונות, האם מדובר ברכב אמין? חסכוני? בטיחותי?

אשמח לתשובות!!!!

פורסם

למרות שאני שונא ליפול לקלישאות, שים לב: רנו+אוטומט, זה בפירוש לא מתכון לאמינות ו/או לחיסכון בעלויות...

רוצה אוטומטי אמין? קח למשל יפנית כמו סוזוקי בלנו (בסיסית וקצת ספרטנית) או מאזדה לנטיס (יותר נוחה, מפנקת וחזקה).

מה שכן, מבחינת חיסכון, המדובר בנתון סביר בלבד, כלומר 1:11 או 1:12 משולב.

רוצים משהו חסכוני יותר? לכו על יפנית קטנה יותר, כמו דייהטסו שרייד/סיריון.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם אפשר מאט להתגמש בתקציב, לדעתי דיהטסו YRV רכב נחמד מאוד. המחיר בסביבות 25+- תלוי ממצב. יצא לי לנהוג ברכב כזה, הוא די נעים. המושבים מאחור לא אהבתי, אבל סה"כ ניראה כמו אחל'ה רכב לבחורה.

מנוע של יאריס אמין וחסכוני 1.3.

לדעתי אין טעם לקנות רכב 1.6 ומעלה. אפשרות נוספץ שחשבתי עליה זה דיהטסו שרייד 1.5 סדאן. היא נכנסת בתקציב - רכב אומנם בסיסי, אך אמין וחסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למגיב שמעלי: "ניראה כמו אחלה רכב לבחורה".

אני פשוט לא מאמין, שבשנת 2011 עוד מישהו כותב דברים כאלה. יש רכב של גבר ורכב של בחורה? אה, בחורות אוהבות מכוניות קטנות, אוטומטיות, בצבע אדום...אז זהו, שלא - בחורות כיום לא שונות בהרבה מגברים, בהעדפות שלהן.

ועוד הסתייגות מדבריך: אתה אומר להימנע ממנועי 1.6 אבל ממליץ על שרייד 1.5 !? הרי אין שום הבדל בצריכת הדלק בין שני הנפחים הללו, נהפוך הוא - יש אפילו מצב אפשרי, שה-1.5 המיושן צורך יותר דלק מה-1.6 המודרני יותר...

פורסם

הנושא הזה הפך מייעוץ רכישת רכב לפגישת מחזור של פמיניסטיות..

מגאן אוטומאטית אכן מצלצל לי באוזן כמו סרט דרמה... ועוד במחירון? דרמה/קומדיה

המגאן מצטיינת בבטיחות , נוחות בנסיעה ואפילו בתצרוכת דלק מאד יפה! (למרות שהרכב הזה כבד כמו טנק)

אמינות? זה לא משהו שאפשר לומר על מגאן אין מה לעשות, שומדבר לא מושלם.

מאזדה בשנתונים 96-98 מטופלת עם ק"מ נמוך ככל האפשר נשמעת לי בחירה יותר מטובה לתקציב

בהצלחה

פורסם
למגיב שמעלי: "ניראה כמו אחלה רכב לבחורה".

רכב זה כמו בגדים. אנחנו ב-2011. נניח גבר לובש שמלה ונעלי עקב - מה זה אומר? (שאלה רטורית)

ועוד שאלה רטורית: מאיזה מגדר לדוגמא רוב נהגי הסילברדו?

יש רכבי יוניסקס כמו ג'ינס. ויש רכבים שפחות. כמו עם ליבוש, גם כאן אין שחור ולבן.

ועוד הסתייגות מדבריך: אתה אומר להימנע ממנועי 1.6 אבל ממליץ על שרייד 1.5 !? הרי אין שום הבדל בצריכת הדלק בין שני הנפחים הללו, נהפוך הוא - יש אפילו מצב אפשרי, שה-1.5 המיושן צורך יותר דלק מה-1.6 המודרני יותר...

שרייד היא מקרה יוצא דופן בגלל המשקל הנמוך צריכת הדלק שלה ברמה של סיריון 1 ליטר (לפי פרוספקט).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ובכל זאת, דברים מאד השתנו בשנים האחרונות, וצריך לברך על כך: הרבה יותר נשים על ההגה, יותר מכוניות עם גיר ידני, יותר מכוניות מיני, יותר סטיישן, ו...הבנת למה כוונתי.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

לא הצלחתי למצוא יותר מדיי מאזדות משנתונים 96-98 בקילומטרז' נורמלי,

מה דעתכם על דייהו לאנוס 1.5 אוט' מודל 2000 שנסעה 160,000 ק"מ במחיר מחירון ?

האם הרכב נחשב לאמין? לא מכיר הרבה דייהו ולא הרבה אנשים שנוסעים על דייהו ככה שאין לי הרבה את מי לשאול...

לגבי הדייהטסו שרייד/סיריון לא הצלחתי להבין- אתם ממליצים לבדוק או שלא? האם הרכבים מהדגמים הישנים יותר (שנכנסים בתקציב של 20 אלף ש"ח) נחשבים אמינים יחסית?

פורסם

שאלה נוספת ושוב תודה לכל העונים:

באופן כללי מה עדיף לדעתכם מהבחינות שציינתי למעלה - דייהטסו סיריון 1.0 אוט' מודל 2000/2001 או שרייד 1.3 אוט' מודל 1997-1998 באותו קילומטרז' פחות או יותר ביחס לשנה? כי שתיהן בפחות או יותר נכנסות לי בתקציב...

• תוכן חדש...