Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. אז אחרי קריאה מעמיקה חיפושים סריקת נושאים ואין ספור של ניסיון לפגוע בשרשור המדוייק אני נאלץ לפתוח נושא לעזרה.

כבר שבוע שאני נוסע כשהמנוע עומד על 2000 סל"ד.

זה תיאור הבעייה. כשהרכב קר הטורים עומדים על 1400סל"ד, רגיל לגמרי, הרכב קר הצ'וק האוטומטי עובד הכל בסדר.. אחרי שהוא מתחמם קצת הטורים עולים ונשארים על 2000 סל"ד. יש כמה אפשרויות.

צ'וק תפוס-מה שהכי נראה לי.

מצערת מלוכלכת ומשהו כנראה נתפס שם כשהיא פתוחה.

חיישן maf מתחרפן.

קראתי על אפשרות לבצע ניקוי עם ספריי קרבורטור בתקווה שזה ינקה את העסק וקראתי על אופצייה לניקוי של החיישן-אגב, מה שלא היה נראה הכי כדאי..

יש הצעות?

מה עוד לבדוק?

אגב, אף נורה לא התריעה על בעייה.

מדובר ברנו קליאו 95 אחרי ראש מנוע לפני חודש לערך.

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

איך אפשר לבדוק את נושא הצ'וק?

זה רכיב חיצוני שאפשר להבין כי הוא תפוס?

HU - Pioneer DEHP5950IB

פורסם

טוב... אז ככה קיבלתי עצבים על זה והחלטתי שאני מציץ בזה עכשיו.. בזהירות רבה פירקתי את הפילטר אוויר והגעתי לקרבורטור.. מיכוום שהחשש והאופצייה הראשונה הייתי צ'וק תפוס.. מייד זיהיתי את המנגנון, בהתחלה החלטתי לנקות בלחץ אוויר אנושי את המחברים.. כשראיתי שזה לא מועיל כמובן בעזרת הנעת הרכב. החלטתי לנסות לדפוק עם מברג על המכלול כשהרכב מונע.

תתפלאו-הצ'וק חזר למקומו והטורים צנחו מייד לביתם החמים והנעים אי שם באיזור ה 1000סל"ד, השאלה עכשיו מה עושים על מנת למנןע את המהלך הזה.. אני בספק עם ספריי קרבורטורים יועיל מיכוון שהצ'וק כפי שהבחנתי הוא מכלול בפני עצמו והשאלה האם הוא מעורב במעבר של הדלק כי כמו ששמתי לב החיישן רק מזהה את הטמפרטורה ומנווט בעזרת קפיץ את דוושת הגז...

הצעות?

נ.ב מצטער על הדאבל... לא הצלחתי לערוך.

HU - Pioneer DEHP5950IB

• תוכן חדש...