Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין לא לקחתי את הסט , בכל מקרה אני מחכה למשלוח חסרים מידים מקווה שהמשלוח יגיע בשבועיים הקרובים ככה שאני יגיע למפגש הבאה כבר וכל המערכת תיהיה מוכנה

פורסם

אני עדיין לא מבין את ההחלפה של המיצובישי

:roll:

הסט הזה ביחד עם ההגברה והפרוססור ויחידת הראש וההתקנה להערכתי צריכים לעלות לך איפשהו בין שליש לחצי כמעט מערך הרכב הנוכחי - תקן אותי אם אני טועה.

הסט שהיה לך במיצובישי והצורה שכיוונת אותו היו נהדרים, התסיס, ללא ספק, יהיה טוב עוד יותר - אבל אל תחשוב שההבדל יהיה שמיים וארץ, מה שהיה לך לפני כן היה מעולה בעיניי.

איפה יהיו מיקומי הכלים? החלטת על גימור כזה או אחר או שמוקדם מידי עדיין לדבר על זה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי לגבי הגימור עדיין לא הוחלט ,ככה אם יש המלצות אתם יכולים להמליץ

לגבי הלנסר לא נוראה רכב סבבה היה מערכת טובה הייתה יש לי בעיה כזאת שאני לא יכול להשאר יותר מידי עם אותו רכב

לגבי המיקומים הטוויטר יהיה על הקורה עכשיו חשבתי לעשות בקורה פלוק

לגבי המיד יש תמונה איפה הוא יהיה ממוקם

IMG_01512.JPG

פורסם

זה מיקום מעולה למיד - לפי מה שאני רואה עד היום, זה לא מאכזב אף פעם.

זה מיקום גרוע לטוויטרים אבל מיקום נהדר למידריינג'ים.

את הטוויטרים באמת תמקם בקורות ב90 מעלות כלפי המידריינג'ים - ואז תנסה לשחק קצת עם הזוויות שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זאת הכוונה שלי בגלל זה אני מחכה למיד ולטוויטר כדי לכוון אותם לזווית טובה ונכונה

על איזה גימור אתה ממליץ לי ??יש את החלק שהמיד יהיה ויש את הקורה

פורסם

מה שלא יהיה אני ממליץ על גימור באותו הצבע לטבעת של המיד ולבניה של הטוויטר או הקורה

בגדול אם אתה מביט על התושבת של המיד נראה שיש שם שילוב של בייז' שזה הדשבורד ביחד עם טבעת אפורה ובתוכה רשת שחורה.

הייתי מעתיק את הצבעים האלה לקורה - קורה שהיא ברובה בייז' - הטוויטר שהוא שחור בעצם ישב בתוך טבעת אפורה וזה יתן לך תחושה של המשכיות.

אם אתה רוצה משהו פשוט יותר

טבעת מיד בפלוק

קורה בפלוק

כאשר הקורה והטבעת עשויים בפלוק מאותו הצבע...

בשני העיצובים - בלי ניקלים, בלי נוצץ ובלי בלינג בלינג - רכב פשוט, אין סיבה לגרום לו להראות משהו שהוא לא (למשל הגימור באלפא 159 של תמיר - הטבעות אלומיניום נדרשות ממש).

עריכה - טוב - זרקתי שוב מבט ואני רואה דווקא שכן יש טבעת ניקלים - אז לצערי - תשכח מה שרשמתי ותעתיק מסביב לטוויטר גם כן טבעת ניקל דקה שכזו... אבל לא להגזים!

Pioneer TS-X150

פורסם

אני יודע איך הרכיבים של תסיסס נראים - אבל אתה רואה שהם הולכים לשבת ככל הנראה מתחת לחיפויים של הרכב - אז או שאפשר לעשות לטוויטר עבודת צביעה או שאפשר לעשות לו קוסטום גריל שיתאים למראה הרכב.

בכל מקרה אני הייתי הולך על עבודת רפדות ומעתיק את מראה הדשבורד ואת שילובי הצבעים שלו לקורות.

Pioneer TS-X150

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...