Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז, אוטו נדיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

רציתי לשאול מה דעתכם על הונדה ג'אז 2008.

אם למישהו יש את הרכב, אשמח לשמוע איך הוא.

בגדול הבנתי שהרכב מקבל ביקורות טובות. אם כן, זה לא מסתדר לי עם זה שאני בקושי רואה אותו על הכביש.

האם זה קשור למחיר שלו או שיש לאוטו הזה בעיה כלשהי?

תודה.

פורסם

יש לאוטו הזה בעיה מאוד ספציפית: תמחור - כחדש הוא תומחר הרבה מעל לקטגוריה שלו. עובדה זו, בנוסף לעובדה שהוא מעולם לא נמכר לליסינג (כנראה גם בגלל המחיר) הופכות אותו לנדיר על הכבישים.

כבעלים של רכב כזה שנת 2008, אני יכול להעיד ממקור ראשון שזהו רכב מוצלח מאוד.

פורסם

גם מבחינת משומשות, הרכב שומר על עצמו\ והונדה 'אז שומרת על הערך שלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני רק יכול להגיד שמברור לגבי הטיפולים של הנ"ל (מאחר ורציתי לרכוש אחד כזה) עולה כי הוא צריך להיות מטופל אחת ל-10K ק"מ שזה לעיתים תכופות מאוד. אם אתה נוסע כ-20K לשנה מדובר על פעמיים בשנה מוסך ופעמיים בשנה לשלם כסף לטיפול. אני לא יודע אם הנושא "נפתר" ומרווח הטיפולים עלה בשנת 2008 או 2009 או 2010, אני מקווה (בישבילך) שזה עלה כבר ב-2008

פורסם

מרווח הטיפולים בדגמים עד 2008 (כולל) הוא 10K. עבורנו זה אומר טיפול פעם ב 10 חודשים - לא אידאלי, אבל לא מציק מדי.

פורסם

ותגידו זה שהמנוע שלו הוא 1.4 זה איכשהו גורע מהאוטו? ראיתי שפה ממליצים ללכת על פגו 206 עם מנוע של 1.6. הגאז טיפה יותר גדול, איך המנוע שלו מתנהג? ובנוסף, האם יש מכוני בדיקה לפני קניה שמתמחים בגיר רציף? תודה.

פורסם

אפס תקלות,חיסכון בדלק (אחד ל15 בקלות ובאוטומט),מרווחת יותר מהרבה משפחתיות,

אלו רק חלק מהסיבות שעושות את הJAZZ לקנייה מדהימה והסיבה לכך שהיא יקרה וסחירה.

חסרונות עד 2008, אין בקרת יציבות,רוב המכוניות עם 2 כריות אויר בלבד,אפס הנאה מנהיגה דינמית.

לדעתי אין פה משמעות למחיר -אתה קונה יותר יקר ומוכר יותר יקר, להפך - שמירת הערך גורמת שתפסיד פחות.

STI 2004

• תוכן חדש...