Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למשל אני מגביר גבוה (עם מגבר) ושומעים את הזמר והכל והקול נקיים אבל הבאס מוציא חרחורים האם זה נקרא עיוותים שיכולים לגרום לקליפינג?לדוגמה יש לי שירים שאני שומע והם לא מלאים בבאסים אלא במין באס מחורחר מההתחלה כזה אבל שמגבירים גבוה מרגישים, האם זה נקרא גם עיוות?ואין לי סאב כאמור. הדבר הזה מעניין אותי כי אני נרתע שיש חרחורים מהבאס מהשיר בקטנה ומנמיך כי אני חושב שזה עלול לגרום נזק כי זה עיוות.

פורסם

שמעת פעם על להקת staka bo?

:-D here we go again...

אפרופו - בלונדינית שווה בטירוף בלהקה...

קליפיניג יכול להווצר בכל רגע נתון מיחידת הראש עד היציאה מהמגבר.

מה שאתה מתאר יכול להיות גם כתוצאה מזה שהרמקול שלך לא מסוגל להפיק באס בתדרים האלה ולכן מחרחר - זה לא חייב להיות קליפינג.

להגיע לקליפינג בתחום הבאס כשכל המערכת מכוונת על שטוח זה דווקא קשה יותר מלהגיע לקליפינג בתחומים הגבוהים יותר - בדרך כלל בעיות בתחום הבאס נגרמות מ:

חיתוך לא נכון בקרוס לעומת הרמקול.

דחיפה יתרה של באס (באס בוסט, LOUD, אקולייזר)

אלמנט שפשוט לא יכול לנגן כל כך נמוך בגלל קוטר ממברנה שבכלל לא מתאים לתדרים האלה ואז חוזרים שוב לנושא הקרוס...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא ממש מבין אותך באמת כל יום הודעה חדשה אני כבר לא יודע לאיזה הודעות שלך לענות!

לדעתי לך למתקין שאל אותו כל מה שאתה רוצה שתהיה לך תשובה מידית ושיסדר לך את כל הבעיות שיש לך!

שלא תחשוב חלילה שאני בא נגדך!

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

ועכשיו חזרנו למקור הבעיה - המתקין שלו

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה קשור מתקין , איך רמקול רגיל אמור לשחזר תדרים נמוכים בצורה מדוייקת כשהוא לא מקבל מספיק כוח והוא מנגן בתיבת פח וכנראה מתקשה לעמוד בווליום הגבוה ?

גם אם היה סאב עדיין היית שומע עיוותים וקרקושים .. אבל לא משנה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל :-D

פעם אחת תסמוך עליי - תאמין לי, קשור... קשור... :roflmao:

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי כמה שאתה צודק.

אבל אתה הורג אותי מצחוק :hihi:.

שיבוא פעם אחת לאיזה מפגש ונעזור לך בכיף. רק איפה אתה גר?

וככה תבוא למפגש קרוב שלנו.

תאמין לי תשגע שם את אדי בכל שאלה שקשורה לאדיו, והוא אוהב את זה , שמשגעים אותו בקשר למערכות.

אה אדי?:loco:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מת על זה ממש...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...