Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי לאחרונה בעיה, שהרכב כולו רועד גם בניוטרל ובנסיעה.

מרגישים את זה בהגה, בידית הילוכים, בדוושות ולפעמים גם במושב.

נכנסתי למוסך, ואמרו שכנראה זה או ה coil, או הכבלים שמתחברים לפלאגים. יכול להיות גם תושבות מנוע אך לא נראה לנו מסיבה להלן:

יש לי בעיה לפעמים שכשהרכב קר לגמרי (אחרי לילה קר) המנוע נכבה כמה שניות אחרי ההתנעה ראשונית: RPM יציב לכמה שניות ואז פתאום נופל, ולפעמים מצליח להתייצב ולפעמים נכבה עד שמתניע עוד פעם.

השאלות שלי:

1. האם אפשרי לבודד מה מקור הבעיה בלי להחליף את כל החלקים הללו כדי לדעת אם נפתר או לא? (ז"א 4 כבלים ל 4 פלאגים, ו COIL אחד).
  2. מכיוון שזה לא קריטי ומשבית את הרכב, אני רוצה הפעם לנסות ולהשיג את החלקים המקוריים בעצמי מחול במקום לשלם מחירים מופקעים ליבואן פה - יש למישהו נסיון שיכול להראות לי איך למצוא אותם למכירה ברשת? מצורפות תמונות שמראות את החלקים שעליהם אני מדבר.

IMG_20110318_111138.jpg

IMG_20110318_111147.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע אצלך מדגם AKK והוא סובל מתקלות של משיכות אויר דרך סעפת

היניקה ,דבר שיכול לגרום לזיופים כפי שאתה מתאר .

חבל לך סתם לנחש ,כדאי להיכנס לאיבחון במוסך ושם יגידו לך איזה חלקים

אתה צריך ליבא אם בכלל .

דרך אגב המנוע הזה מדגם AKK הוא אחד המנועים האהובים עליי .

אשמח לעזור לך בעיניין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...