Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם ההילוכים, יש לי פגו 206 שנת 2002 אוטומטית. הבעיה קוראת רק כשהאוטו קר בבוקר

יש לי בום כזה כשאני מגיע ל 70 קמש ואז ניתקע ההילוך או שאני עוצר ברמזור ואז ניתקע ההילוך

שני המקרים קורים רק כשהמנוע קר ובשביל שניהם אני צריך לדומם מנוע לחכות כמה שניות ולחזור לסוע ואז הבעיה ניפתרת והכל בסדר לשארית הנסיעה.

אם אני נותן לאוטו להיתחמם כ 10 דקות בבוקר אין את הבעיה הזאת.

מה אתם חושבים?

פורסם
יש לי בעיה עם ההילוכים, יש לי פגו 206 שנת 2002 אוטומטית. הבעיה קוראת רק כשהאוטו קר בבוקר

יש לי בום כזה כשאני מגיע ל 70 קמש ואז ניתקע ההילוך או שאני עוצר ברמזור ואז ניתקע ההילוך

שני המקרים קורים רק כשהמנוע קר ובשביל שניהם אני צריך לדומם מנוע לחכות כמה שניות ולחזור לסוע ואז הבעיה ניפתרת והכל בסדר לשארית הנסיעה.

אם אני נותן לאוטו להיתחמם כ 10 דקות בבוקר אין את הבעיה הזאת.

מה אתם חושבים?

שלום

בגיר שלך וויסות לחץ השמן ההיד. מבוצע ע"י 2 שסתומים המופעלים ע"י מחשב הגיר. אם הלחץ לא מווסת לפי דרישת המחשב,

המחשב מכניס את הגיר למוד חרום. במצב זה הגיר משולב בהילוך שלישי וההילוכים לא מתחלפים, ככה זה מתוכנת בייצור. כשאתה עוצר בצד מכבה את המנוע ומתחיל מחדש, אתה בעצם עושה ריסטרט למחשב הגיר והמצב חוזר להיות תקין.

במקרה שלך , בגלל שזה קורה רק כשהרכב קר, כנראה שהתקלה היא לחץ שמן גבוהה מדי והמערכת לא מצליחה לווסת אותו.

הפתרון יהיה החלפת השסתומים, זוהי תקלה נפוצה בגירים האלה. בכל מקרה יש להתחבר עם סורק תקלות במוסך לפני התיקון.

יום טוב

• תוכן חדש...