Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך עזרה מאוד חשובה אבא שלי ראה באיזשהו מכרז פיאט קופה לבנה,

לפי מיטב הבנתי הרכב הוא 16vt אבי רוצה את הרכב לעצמו והייתי רוצה לדעת אולי מישהו מכיר את הרכב ומצבו.

אני יודע שלרכב יש מדבקה של רמת השרון והרכב פעם היה בצבע אדום כי יש כמה נקודות למטה במרכב שרואים,

סך הכל הרכב נראה טוב לפי מה שאבא שלי רואה, אני לא ראיתי.

האם הרכב הוא 16vt או שבמקרה הוא עבר השתלה ל20Vt?

תודה רבה,

יעקב.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

איך קוראים לחבר פורום הזה אם אפשר לדעת ?

ד"א הרכב שנת 96',

לא מצאתי חבר פורום או משהו שקשור לרכב הזה בפורום חוץ משתי תמונות שלא ממש עוזרות לי.

כל פיסת מידע תעזור.

ופיש אם התכוונת לרובי אז לא זה לא הרכב.

תודה רבה,

יעקב.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

60 צפיות וחוץ מפיש אף תגובה?

בבקשה זה מאוד דחוף ומי שיעזור יקבל סיבוב על הכלה :twisted: .

תודה רבה,

יעקב.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

הוא כנראה התכוון לרובי,ואין מצב שהרכב שלו יגיע בצורה כזאת או אחרת למכרז.

אני לא מכיר את הרכב,אבל רכב כזה שמגיע למכרז כבר אומר דרשני,במיוחד שזה מגיע לפיאט קופה שאם לא תוחזקה כראוי תוציא לך את הנשמה. בנימה אישית,לא הייתי מכניס ראש בריא למיטה חולה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

.לא ציפיתי לרכב חדש, במיוחד כשהוא מגיע למכרז אבל תתחשבו בכך שהרכב יכול לצאת במחיר מאוד זול.

תודה,

יעקב

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

הוא לא מתכוון לרכב של רובי. האוטו של רובי הוא 20VT.

הוא מתכוון לרכב נוסף, גם הוא צבוע בלבן פנינה, והוא 16VT.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אולי השתמשו בתמונה להמחשה במכרז?

בכל אופן הייתי מציע לך לשאול בפורום פיאט, אחד המנהלים שם הוא בעל קופה ומכיר את הרוב המוחלט של בעלי הקופה בארץ.

שווה לנסות:-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אולי השתמשו בתמונה להמחשה במכרז?

בכל אופן הייתי מציע לך לשאול בפורום פיאט, אחד המנהלים שם הוא בעל קופה ומכיר את הרוב המוחלט של בעלי הקופה בארץ.

שווה לנסות:-)

ליאור, אתה מתכוון לארז - וארז הוא זה שהראה לי את הקופה 16VT לבן פנינה. יש לה (או לפחות היו לה) חישוקים מקוריים של 4 ציל'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הוא לא מתכוון לרכב של רובי. האוטו של רובי הוא 20VT.

הוא מתכוון לרכב נוסף, גם הוא צבוע בלבן פנינה, והוא 16VT.

התגובה שלי הייתה כלפי ההודעה של פיש,ידוע לי איזה רכב היה לו,בגלל זה אמרתי שאין מצב שהוא יגיע למכרז.

לפותח השרשור,גם אם תקבל את הרכב ב50% מהמחירון שלו אבל עם היסטוריה בעייתית,הרבה נחת לא תראה ממנו. לכסף כבר אין משמעות כאן. אני מציע שתבדוק עם מוסך התלתן,לא נראה לי שיש פיאט קופה שלא עברה אצלהם בשלב כזה או אחר של חייה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

הלכתי גם אני לראות את הרכב בעקבות המכרז.

הספיקו לי 10 דקות כדי לרדת ממנו.

הרכב נראה במצב איום נורא, לדעתי הבולמים ברכב גמורים, האוטו נמוך בצורה מאוד לא פרופורציונלית, חסר לו ג'אנט אחד!

ובחינה חיצונית ופנימית הוא בכלל לא להיט.

הצצתי קצת מתחת לרכב לא זהיתי שיפורים או התעסקויות מיותרות (אין קולר קדמי משופר או שעונים או ירידה יוצאת דופן מהטורבו)

אבל כן נראה שישנם כמה נזילות.

מה גם שצריך 4 צמיגים חדשים, הצמיגים על הרכב כבר בלויים...

חישוב שעשיתי העלה שיותר משתלם וזול לקנות את אחד הרכבים מיד 2....

(לדעתי לא תקח אותו בפחות מ 35000 תוסיף צמיגים בולמים גאנט!! ועוד יישור קו של אלוהים יודע מה קורה במנוע...., כבר עברת את ה50000)

פורסם

טוב אז תודה לכולם ירדנו מהרכב בגלל מצבו וכנראה שבאמת עדיף לקנות אחת מיד 2,

אלא אם כן הרכב יצא ב20 25 ואז זה כבר מחיר די טוב.

תודה על התגובות,

יעקב

קיטים קסנון למכירה.

• תוכן חדש...