Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב בסביבות ה7000 ש"ח

שישמש לנסיעות בעיקר עירוניות והכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק מן הסתם,

מעדיף אוטומטי,

יש המלצות ?

פורסם

ההמלצה שלי - לחשוב שוב על ההעדפה של רכב אוטומטי

אוטומטי הוא גם יקר יותר לרכישה, גם בזבזני יותר בדלק וגם בעל סיכון לא מבוטל להזדקק לשיפוץ גיר (במקרה הטוב, החלפה במקרה הרע), מה שיתבטא בהוצאה נוספת של אפלי שקלים.

בכל מקרה, בסכומים האלה הדגם עצמו פחות משנה ויותר משנה למצוא רכב שמור יחסית.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תחפש שרייד מנוע 1300 סמ"ק, עם טסט ארוך, צמיגים נורמאליים וכמובן במצב נסיעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פורד פיאסטה. 1 ל 13 במשולב, 1 ל 17 בבין עירוני ו 1 ל 10 בעיר. יש כל מיני ביד שנייה. רוב רובן מתחת לתקציב שלך.

הנתונים הנ"ל מתייחסים לגיר ידני ולרכב שנת 95-97 עם מנוע מוזרק.

בברכה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בהתאם לתקציב זה, רצוי שלא להנעל על רכב מיצרן מסויים, אלא להעדיף את הרכב שיימצא במצב הכי טוב מכולם, עדיפות לגיר ידני (ואם זו מכונית שגם יש לה טסט ארוך - אז מה טוב).

alfa 156 2.5.

פורסם

רכב עד 7000? אוטומט?זה רק סובארו לאונה!!לא רואה מוסך! אני מכיר מישהו שקנה אחת מודל 90 יד ראשונה +80,000 ק"מ מזקן והרכב נראה כאילו יצא עכשיו מהסוכנות!! במחיר של 7000 ש"ח! ברור שלא תמצא רכב במצב כזה אבל חפש אחת שמורה יד נמוכה ומאנשים מבוגרים! ותהנה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

עזוב דגמים ספציפיים, כל אחת מהמכוניות שנאמרו פה יכולה להיות אופציה

תעשה בדיקה במוסך שאתה סומך עליו ולך על האוטו הכי פחות בלוי שתמצא במחיר הזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
ההמלצה שלי - לחשוב שוב על ההעדפה של רכב אוטומטי

אוטומטי הוא גם יקר יותר לרכישה, גם בזבזני יותר בדלק וגם בעל סיכון לא מבוטל להזדקק לשיפוץ גיר

בסכומים האלה הדגם עצמו פחות משנה ויותר משנה למצוא רכב שמור יחסית.

+1

ברכב זקן עם ק"מ גבוה אתה עלול לגלות בדיעבד שהרכישה בסופו של דבר עלתה לך מאוד ביוקר.

עדיף ידני עם יד כמה שיותר נמוכה, כזה שלא רצו למכור אותו עד שהזדקן ובינתיים שמרו וטיפלו כראוי.

לנו יש איביזה 98 אצלנו כבר כמעט 12 שנים עם ק"מ נמוך וטיפולים בזמן. כשיבוא היום למכור אותה, הקונה בהחלט יפול על מציאה.

אני מתאר לעצמי שהבנת את הרעיון

בהצלחה

• תוכן חדש...