Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו,טובה או לא.?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת אהבתי את הירידות שלכם עליי..אהבתי :wink:

זה עדיף מירידות מגעילות..תמשיכו ככה..!

ו-puntospaes..אהבתי את ההערה שלך..

אתם אחלה צוות כל אנשי הפורום הזה..תודה מקרב-לב.!

לא ירידות, קח הכל ברוח טובה, באמת 8) , למשל תסתכל על מה ש kenny4 כתב, ביקורת בונה :

עשרת הפריטים שרשמת שאתה רוצה להדביק/לחבר/להוסיף/לקשט יעלו לך כ-10K לפחות (חצאיות וספוילרים לא קונים במכולת). במחיר הזה אתה יכול לקנות לך עוד אונו - שיהיה לך אחד לימי חול ואחד לסופשבוע

סה"כ 10K זה הרבה כסף, ובמקום להשקיע אותם באביזרי יופי לאונו אתה יכול להשקיע את הכסף בתקציב לאוטו עצמו וכך תוכל לקנות רכב ברמה גבוהה משל האונו.

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם

לא יודע איך הגעתם לזה שאונו מאיצה מהמקום 13/12 שניות בכל אופן האונו שלי מאיצה יותר מהר לאחר בדיקה 10 שניות ואין לה שום שיפורים, שנת 89 107 ק"מ...

וקצת יותר על האוטו, תיהיה מודע שהמתלים חרא אתה מרגיש כל דבר על הכביש, נוסף על כך האחיזה לא משהו...אבל יש נקודה לזכותה שזה אוטו זריז עם תגובת מצערת טובה שזה לא קיים במכוניות באותו סדר גודל- ג'סטי, שרייד וכד...

האונו רכב הרבה יותר חי ותוסס מהם.

אני אישית ממש נהנה ממנה מבחינתי זה אוטו מומלץ אם אתה צעיר ואין לך ממש הרבה כסף להשקיע בחלקים-החלקים שלה זולים מאוד למשל משאבה מרכזית לברקסים עולה 200 שקל, ציריית הגה 500 שקל שזה נחשב ממש זול ביחס למכוניות אחרות, רק תבדוק טוב את האוטו לפני שאתה קונה!

אם תרצה עוד מידע אתה מוזמן ליצור קשר בה"פ

Honda hornet 600

פורסם
לא יודע איך הגעתם לזה שאונו מאיצה מהמקום 13/12 שניות בכל אופן האונו שלי מאיצה יותר מהר לאחר בדיקה 10 שניות ואין לה שום שיפורים, שנת 89 107 ק"מ...

באמת?

איך בדקת?

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

באמת?

איך בדקת?

סטופר וזה וזה שישב לידיי היה על הכפתור שייצא בצורה הכי מדוייקת שאנחנו יכולים לעשות....אני לא יודע מה רמת הדיוק של זה בכל אופן נראה לי שהיא מאיצה יותר מהיר מהתוצאות הנ"ל שרשמתם..

Honda hornet 600

פורסם

אל תגזים..10 שניות לא נשמע ריאלי.

12-13 כבר הגיוני. מבדיקה שלי(סטופר :lol: ) קיבלתי 13 שניות באונו 1.4.

בכל אופן, המנוע אחלה. וזה בעצם הדבר היחיד שאחלה.. :wink:

חוץ מזה האוטו די אמין אם טיפלו בו נורמלי. יש קצת בעיות חשמל מעצבנות(אורות למיניהם) אבל בסך הכל רכב חביב להתניידות.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אל תגזים..10 שניות לא נשמע ריאלי.

12-13 כבר הגיוני. מבדיקה שלי(סטופר :lol: ) קיבלתי 13 שניות באונו 1.4.

בכל אופן, המנוע אחלה. וזה בעצם הדבר היחיד שאחלה.. :wink:

חוץ מזה האוטו די אמין אם טיפלו בו נורמלי. יש קצת בעיות חשמל מעצבנות(אורות למיניהם) אבל בסך הכל רכב חביב להתניידות.

חח טוב יכול להיות שהגזמתי אבל עדיין 13 שניות בחיים לא נראה לי אני ינסה לבדוק עוד פעם , אבל יש לאוטו יש תגובות מהירות..

אה שחכתי יש לי פילטר פתוח זה מטיס אותי :lol:

Honda hornet 600

פורסם

13 שניות זה "סופר"ריאלי לאוטו.

אכן לרכב תגובות זריזות אך זו בעיקר תחושה יותר מאמת (בין היתר הודות לגיר "קצר" ומשקל נמוך).

בכל מקרה - רכב חביב ובסיסי ותו לא.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
13 שניות זה "סופר"ריאלי לאוטו.

אכן לרכב תגובות זריזות אך זו בעיקר תחושה יותר מאמת (בין היתר הודות לגיר "קצר" ומשקל נמוך).

בכל מקרה - רכב חביב ובסיסי ותו לא.

שמוליק.

אני יבדוק עוד פעם ואם יהיה על מה להתווכח אני לא יהסס לרגע להאמית את דבריי...כרגע אני לא רוצה להגיד סתם, גם הבדיקה שביצעתי נעשתה לפני הטיפול שעשיתי לאוטו החלפת שמנים, פלאגים, ופילטרים....

אני יבדוק את העיניין!!

Honda hornet 600

• תוכן חדש...