Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דריש בחיים שלי לא קראתי כל כך הרבה שטויות.

אוטודיל הם טרייד אין של היבואן ולא מחזיק רכבי ליסינג.

ברשיון הרכב לא יהיה כתוב שם המוכר הם לא מעבירים יד לאוטודיל.

גם דגם מאזדה 3 קומפורט איננו דגם הליסינג, יש לו שוק טוב יחסית לשאר הרכבים המשפחתיים.

פורסם
דריש, לדעתי אתה טועה.

יתכן מאד. כאמור, 3 שנים מחוץ ללופ...

דריש בחיים שלי לא קראתי כל כך הרבה שטויות.

וואלה? אם כך, לכבוד הוא לי להביא אותך לשיא חדש.

פורסם

ברור הכבוד הוא שלך.

לפני כמה שנים קניתי סיאט טולדו 2002 מאוטו דיל. אחרי שנה וחצי מכרתי אותו במחיר מחירון אפילו מסרתי לבחור שקנה תלוש הנחה מאוטו דיל על טיפול (קיבלתי שניים).

ל- Transporter, תבדוק במוסך היבואן. אוטו דיל נותנים 3 חודשים אחריות על גיר/מנוע.

עלויות האחזקה של מאזדה הם מאוד זולים ביחס לאחרות, תתחדש.

טיפול ראשון ושני עלו לי כ- 540 ש"ח (מאזדה 6 החדשה), בעוד שאחותי שילמה 990 ש"ח של טיפול שנתי/ראשון ברנו, וחבר עם גולף קרוב ל- 1400 ש"ח.

פורסם

מה זה רלוונטי עלויות הטיפולים לשרשור הזה?

בקשר לאוטודיל, יצא לי לבקר שם מספר פעמים בעקבות סוג של ייאוש ממציאות גולף GTI.

לפי ההתרשמות והיחס שקיבלתי , המקום עובד כמו כל מגרש מכוניות אחר ,

כמו כן הרכבים הטובים באמת הולכים למקורבים או מקושרים לפי מה שהבנתי ממספר מקורות (אחד מהם הוא מקושר שתפס GTI טובה שאפילו לא הגיעה למגרש של אוטודיל אלא הועברה אליו מיידית ברגע שהבעלים הקודם שלה עשה טרייד אין)

צריך להזהר ולבדוק כל דבר בצורה יסודית, לא להסתמך על דוחות בדיקה מוכנים וכל שאר הדגשים.

עם זאת, אני חייב לציין שאכן אוטודיל מתעסקים דווקא לא בדגמי המיין סטרים (קורולה, מזדה 3 וכו') ושכנראה יש להם שם טוב מאוד בשוק. הם מוכרים לא מעט ללקוחות פרימיום ודורשים בעקבות כך מחירי פרימיום ככה שמציאות אי אפשר ממש למצוא שם לדעתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - עלויות אחזקה לא קשור אבל רציתי להגיד שמאזדה יש לה עלויות אחזקה סבירות. אין לי מושג למה טיפול למאזדה 2 יעלה 800 ש"ח...

בקשר לאוטו דיל הכל עובד כמו טרייד אין רגיל, אם במקרה רכב נמכר ישירות ולא הגיע למגרש זה יכול לקרות בכל טרייד אין של יבואן.

ראיתי שם רכבים שווים וק"מ נמוך והם מוצעים למכירה לכולם.

• תוכן חדש...