Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו גרנדה 2007 - Check transmission see handbook

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רכשתי פיאט גרנדה פונטו 2007 גיר רובוטי מיד פרטית והכל די בסדר.

היום (היום השני שאני נוסע על הרכב) אני מרגיש שהגיר "מתאמץ" להעביר מראשון לשני

אז אני נותן לו "דחיפה" ומעביר אותו לשני באופן ידני. מקרה זה חזר על עצמו מספר רמזורים עד שאני הגעתי

למגרש ריק והחלטתי לבדוק מהיכן זה נובע.

העברתי לניוטרל, ופתאום הרכב מצפצף כאשר הודעה השגיאה "Check transmission see handbook" מופיעה

על הצג. העברתי לרוורס כדי להסתובב והרכב עדיין מציג את ההודעה וממשיך לצפצף.

כאשר העברתי חזרה לניוטרל וחיכיתי מספר שניות הצפצוף פסק, ההודעה נעלמה, והרכב חזר להתנהג כרגיל

והצליח להעביר הילוכים ללא שום בעייה.

כאשר ביררתי על התקלה בעזרת חיפוש בגוגל, הגעתי לכאן:

http://www.fiat.co.uk/Community/forums/thread/9767.aspx

ומספר אתרים נוספים (בתורכית, רוסית וכו') הופיעו אך לא הצלחתי להבין דבר.

הבנתי לפי הודעת השגיאה שהופיעה, שב-Handbook רשום שיש לפנות לפיאט.

אתמול נערכה בדיקה של לפני קנייה במ"מ ברמת גן והבדיקה הצביעה כי לא אותרה שום תקלה למעט צורך

בכיוון פרונט ועל כך שהגלגלים הקדמיים שחוקים.

הבחור ממנו רכשתי את הגרנדה החליף לפני זמן לא רב מצבר ועשה לו טיפול 60,000 במוסך המורשה של פיאט בת"א.

האם לחשוש כי הגיר לא בסדר? זה די מלחיץ משום שכשהתקשרתי לבחור, הוא אמר שאף פעם לא נתקל בהודעת השגיאה הזו

אלא אך ורק בהודעת השגיאה אשר מסבירה כי לא ניתן להעביר מהילוך לרוורס ללא עצירה של הרכב. (קרה לי גם מספר פעמים

אך זו לא בעייה אני צריך רק להתרגל לרכב).

זה די מבאס, מה אני אגיד לכם... :cry:

מישהו נתקל בבעייה הנ"ל / יודע לייעץ לי מה ניתן לעשות?

פורסם

מקווה שזה לא משהו רציני...

מקווה שזו לא תקלה בכלל אלא רק טעות שלי ושפשוט אצטרך להתרגל לסגנון הנסיעה. :-(

פורסם

היי אנשים רק רציתי לעדכן שהבעייה טופלה (מתנצל שאני מקפיץ את הנושא...)

מסתבר שהיתה בעייה ביחידת בלם והרכב חשב שנלחץ הבלם גם אם בפועל הוא לא קיבל פקודה כזו,

וזה מה שיצר את הבלבול בעת החלפת ההילוך.

זהו, הרגשתי צורך לעדכן זאת מכיוון שבמידה ומישהו אי פעם ייתקל בהודעה הזו או בתרחיש דומה -

שלא יילחץ וידע שלא הלך כל הגיר ;)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי!

מתנצלת על כך שאני מקפיצה הודעה מלפני שנה אבל אני גם רכשתי פיאט גרנדה פונטו 2007 והיום גם במקרה צצה לי ההודעה הזו. רציתי לדעת כמה הטיפול הזה עלה לך?

האוטו שלי גם נמצא תקין בבדיקה לפני הקניה רק החלפתי תושבת גיר וגלגלים קדמיים.

תודה ושבת שלום !!

פורסם

שימי לב שמדובר בהודעה כללית. כדי להבין את מהות התקלה במדויק יש להתחבר לרכב עם סורק תקלות ממוחשב.

זוהי גם הסיבה לכך שעלות התיקון של פותח השרשור אינה רלבנטית לגביך עד לבירור התקלה אצלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...