Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמשה קדמית לפורשה 928

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חייב להחליף את שמשת הרכב שלי מכיוון שהיא החלה להיסדק.

הרכב המדובר הוא פורשה 928.

הפכתי עולמות כדי למצוא את השמשה בארץ ואכן מצאתי אחת שהיא שמשה חלופית (לא חתוכה משמשה אחרת).

המחיר שרוצים עליה הוא 3000 שח כולל אחריות פירוק והרכבה.

האם זה נשמע לכם הגיוני?

חשבתי על יבוא שמשה מחו"ל ומבירורים שערכתי, הכי זול שהגעתי הוא גם 3000 שח לשמשה משומשת כולל משלוח.

הענין הוא שאני לא בטוח האם אני צריך אישור מיוחד על מנת לייבא שמשה וכמה מיסים אני צריך לשלם...האם זה 50%?

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה :)

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

3000 זה לא זול אבל לא מופרך. בכל מקרה תבדוק את סוג השמשה, ההבדלים בין תוצרת גרמנית טובה למשהו מהמזרח גדולים מאוד, גם באיכות וגם במחיר.

אם אתה רוצה להביא מחו"ל יש ספק בארה"ב שהבאתי ממנו שמשה חדשה במחיר מעולה לפורשה שלי, בעקבותי הביאו לא מעט מחבריי הפורום דרכו ולמיטב ידיעתי כולם היו מרוצים מאוד. למיטב זכרוני סדר גודל לשמשה אצלו הוא 150-180 דולר ללא משלוח, והיא מגיעה ארוזה מצוין ומבוטחת.

שם האיש רי'צארד והעסק נקרא prosourceglass . אם תרצה אני אחפור ואמצא את המייל שלו, תוכל גם למצא כאן שרשורים נוספים בהם הוא מוזכר (לטובה) בצירוף המייל.

בהצלחה

איתן

פורסם
3000 זה לא זול אבל לא מופרך. בכל מקרה תבדוק את סוג השמשה, ההבדלים בין תוצרת גרמנית טובה למשהו מהמזרח גדולים מאוד, גם באיכות וגם במחיר.

אם אתה רוצה להביא מחו"ל יש ספק בארה"ב שהבאתי ממנו שמשה חדשה במחיר מעולה לפורשה שלי, בעקבותי הביאו לא מעט מחבריי הפורום דרכו ולמיטב ידיעתי כולם היו מרוצים מאוד. למיטב זכרוני סדר גודל לשמשה אצלו הוא 150-180 דולר ללא משלוח, והיא מגיעה ארוזה מצוין ומבוטחת.

שם האיש רי'צארד והעסק נקרא prosourceglass . אם תרצה אני אחפור ואמצא את המייל שלו, תוכל גם למצא כאן שרשורים נוספים בהם הוא מוזכר (לטובה) בצירוף המייל.

בהצלחה

איתן

אתה זוכר במקרה כמה עולה המשלוח וכמה מיסים צריך לשלם על השמשה בעת השיחרור מהמכס?

המון תודה! ואני אשמח לקבל את המייל שלו :-)

פורסם

לא זכורה לי עלות המשלוח, אבל היא לא זכורה לי כמשהו גבוה במיוחד והמכס 50 אחוז כרגיל. את המייל אני עוד מחפש

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=338097&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%94

בשרשור הזה הפרטים של ריצ'ארד.

בהצלחה

איתן

איתן, המון תודה!

יצרתי איתו קשר והוא טוען שכנראה יש עוד מישהו בישראל שמזמין כרגע שמשה לפורשה 911...הוא ינסה לאתר אותו כדי שאולי נזמין יחד כי אז נתחלק בדמי משלוח.

אם מתחלקים בדמי משלוח אז המחיר שלי יהיה משהו כמו 2300 שח (אחרי 50% מס בארץ)...אני ממש מתלבט אם זה עדין כדאי...

כי כאן הציעו לי 3000 כולל פירוק והרכבה...

מה דעתך?

אגב, המיסים הם באמת 50%?

פורסם

אני הייתי מעדיף את השמשה ב-3000 ש"ח מהארץ,

למה להתעסק עם המכס והאופציה שהשימשה לא תגיע שלמה, ובסוף להוסיף עוד התקנה שגם אז השמשה עלולה להשבר,

שלם 3000 ש"ח כולל הרכבה ויהיה לך שקט נפשי ורווח כספי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלמתי לפני חודש על פירוק והרכבה של חלון קידמי, 450 ש"ח.

ללא אחריות. אבל, ב"ה עבר בשלום.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

איך שאמרתי, 3000 זה לא מעט אבל לא מופרך. שוב, תבדוק טוב טוב מי יצרן השמשה, ולא יזיק גם לקחת מידות מהחלון הקודם שלך. אם השמשה לא מאיכות גבוהה יכולים להיות הבדלים

פורסם
איך שאמרתי, 3000 זה לא מעט אבל לא מופרך. שוב, תבדוק טוב טוב מי יצרן השמשה, ולא יזיק גם לקחת מידות מהחלון הקודם שלך. אם השמשה לא מאיכות גבוהה יכולים להיות הבדלים

ביררתי לגבי יצרן השמשה והיצרן הוא OSG - כלומר מפעל אורן אשר נמצא בקיבוץ צובה.

השמשה שמורכבת אצלי על האוטו היא מאותה תוצרת בדיוק.

מה דעתך?

פורסם

ובכן...אם הקודמת היתה טובה אני מניח שגם הנוחכית תהיה לא פחות טובה

אולי תפנה ישירות למפעל ותברר כמה היא צריכה לעלות

פורסם

קצת לא קשור לשרשור אבל גם קשור מאוד

ה928 אחת מהמכוניות באמת האהובות עליי והאהובה עליי מתוצרת פורש.

איפה ניתן לראות תמונות שלה ?:-D

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...