Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר מיטה שכוללת:

1. בסיס מעץ מלא - גודל 90*200 - זה יחסית גדול מאוד למיטת יחיד (רובן סביבות ה-70-80 ס"מ רוחב ו-1.90 גובה) - הבסיס במצב מצויין - כמעט ולא היה בשימוש - הוא נרכש מאיקאה - ככה שהוא מגיע מפורק עם כל החלקים. נוח לפירוק לאכסנה וכמובן מדובר במוצר איכותי, מאסיבי, יציב שיאריך שנים רבות - עלה כ-450 ש"ח.

2. מזרן אורתופדי בגודל 90*200 - מדובר במזרון קפיצים אורתופדי - לא מזרני ספוג וכל הזבלה הזה למינים. נרכש בחנות מזרנים - הזמנה מיוחדת (זה גודל לא סטנדרטי כאמור) - המזרון הגיע במקור עם אחריות ל-10 שנים, ככה שיש לו עוד כמה וכמה שנות אחריות - בכל מקרה - הוא במצב מצויין - עלה קרוב לאלפייה.

אני מוכר את שניהם ביחד ב-350 ש"ח - שזה באמת מחיר אפסי - פשוט אין לי איפה לאכסן אותם יותר.

לפרטים נוספים - ה"פ.

• תוכן חדש...