Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חימום פנים הרכב - 306 XSI16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פיגו 306

מאז שקניתי את הרכב החימום לא עובד.

החלטתי היום לסדר את הבעיה הזו.

אז ככה ראדיטור חימום פנימי נבדק, לא נוזל , צינור כניסה + צינור יציאה חמים במידה שווה.

ברגע אני מסובב את הבורר מקור לחום, אני שומע מין זמזום של חלק חשמלי שמנסה לזוז אבל הרעש הוא חלש מאוד...

מהוא החלק שמנסה לזוז?

והאם הוא הגורם לבעיה? במידה וכן איך מסדרים את זה?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לדעתי מדובר בתריס החשמלי שמעביר בין אוויר חם וקר, עד כמה שאני זוכר זה גלגלי שיניים שנשחקים.

זה בעיה ידועה ברכב הזה.

החדשות הרעות הן שזה בדרך כלל ניגמר בפירוק הדשבורד ובהרבה מאוד עבודה.

פורסם

נאמר לי רק ברגע שצריך להחליף את הראדיטור חימום צריך להוריד דשבורד בשביל זה.

הרעש שאני שומע מגיע מתחת לדש בורד מהאיזור שהתעלות מתפצלות ואני רואה את האיזור שצריך לפרק. רק אני לא רוצה לפרק סתם.

יש אפשרות לקבע את זה ידני ולבטל את המנוע?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בחורף נבטל את המזגן ובמידה ויהיה קצת חם תמיד יש את הסאן רוף וחלונות שאפשר לפתוח :)

בקיץ נחזיר את זה חזרה...

השאלה האם בכלל ישנה אופציה כזו?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

או קיי אז ככה כמה עידכונים.

מצאתי את המנוע הסורר.

כמו שחשבתי אכן המנוע מסתובב פעם לא פעם לא

פירקתי את המנוע, יש שם מין תושבת שאפשר לסובב ידני, סיבבתי אותה ועדיין אין שינוי של חום\קור.

יש עוד משהו שצריך לפרק שם על מנת לסובב את הברז\תריס

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...