Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7800

תומR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7800 קילומטרים.

זה מה שהחזיק הקלאצ' המזו** של VALEO. קלאצ' של 106 GTI, 200 מ"מ במקום ה180 המקורי.

אני מחזיק יומן של מה שנעשה ברכב והקלאצ' הוחלף לפני 7800 קילומטרים.

איזה קקה.

אני חוזר הביתה אתמול לאורך כביש גני התערוכה,עושה שלום לערן ונימרוד ועולה לאיילון דרום.

יורד בהלכה,שלישי,שני אגרסיבי ו... זהו.

בכניסה לכיוון הבורסה לא היו הילוכים.

חשבתי שזה הקלאצ',אז כיביתי מנוע, גלשתי עד לפוסטר של דודי בלסר ושם עצרתי.

שמתי את האוטו בשלישי ונסעתי הביתה על סטרטרים.

זה זין אטומי,כי רציתי להחזיק עליו לפחות עוד חודש, כדי להביא קראמי או AP RACING בשביל הפרוייקט שאני הולך לבצע.

תיארתי לעצמי שאני אגמור את הקלאצ' די מהר, אבל 7800 ק"מ זה מוגזם. 200 מ"מ, של 106 GTI ...

כוס אוחתאק,זה מעצבן.

בחמש בבוקר ,בקור אימים,הרכבנו את הקלאצ' המקורי של האוטו (180 מ"מ) שמחליק כמו מטורף.

לזכות הקלאצ' המקורי ייאמר שהוא לא נשחק הרבה. הוא פשוט נשבר... :lol: כל הקפיצים של הפלטה נמעכו ועפו החוצה...

בינתיים אני על המקורי,לא עובר 4000 סל"ד ונהנה מביצועים מקבילים ל106 איקס אר...

VALEO!!! אם אתם שומעים, אני רוצה החזר!!!! קניתי קלאצ' שהתפורר לחתיכות!!!

זונות....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
7800 קילומטרים.

...

שמתי את האוטו בשלישי ונסעתי הביתה על סטרטרים.

...

זונות....

אני מניח שלא היו עליות.

בעצם למה לא שני? אני מתאר לעצמי שהעברתה הילוכים ללא קלאץ'.

הרי זה אפשרי עם גז ביניים. (אני יודע כי עשיתי את זה פעם עם רכב צבאי :lol: )

פורסם
עופר 106rally כתב:

איזה באסה מאד מעצבן במיוחד שזה נחשב קלאץ משופר

אומנם הקלץ' הוא לא סטנדרתי אבל חייבים לקחת בחשבון שהרכב הוא רחוק מאוד מלהיות אחד כזה...

אומנם הקלץ הוא של GTI אבל גם לה אין 140כ"ס....ונהג שובב :wink:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

כשנוסעים בלי קלאצ' ומעבירים הילוכים,נשארים עם פיסות גיר... פשוט יש ברכב רק הילוך אחד. איך שנותנים סטרטר הוא משולב. פשוט נוסעים על 1000 סל"ד בלי גאז - זה בערך20-30 קמ"ש. זה זין רציני.

אני ממש ממש התבאסתי מהקטע.

ניחא, עד שבוע הבא אני אדע אם לקחת קראמי או אורגני מחוזק. אני צריך לקבל תשובות מג'י אם סי על AP משופר ויש לי גם חבר שמברר על ZACHS בקפריסין.

קראמי כבר יש לי אם אני רוצה, אבל אני מעדיף לחכות קצת לאורגאני טוב.

פורסם
כשנוסעים בלי קלאצ' ומעבירים הילוכים,נשארים עם פיסות גיר... פשוט יש ברכב רק הילוך אחד. איך שנותנים סטרטר הוא משולב. פשוט נוסעים על 1000 סל"ד בלי גאז - זה בערך20-30 קמ"ש. זה זין רציני.

אני ממש ממש התבאסתי מהקטע.

ניחא, עד שבוע הבא אני אדע אם לקחת קראמי או אורגני מחוזק. אני צריך לקבל תשובות מג'י אם סי על AP משופר ויש לי גם חבר שמברר על ZACHS בקפריסין.

קראמי כבר יש לי אם אני רוצה, אבל אני מעדיף לחכות קצת לאורגאני טוב.

מה סדר גודל המחירים של המוצרים שאתה שוקל? (לא מדוייק, סתם הערכה גם תספיק לקנה מידה...)

פורסם

קראמי לא עולה לי שקל. חייבים לי טובה.

AP יוצא בערך 700-500 שקל (בד"כ זה בערך 1500) ויש לי חבר שעכשיו בבריטניה ויוכל להביא עוד 4 ימים.

ZACHS יוצא אותו דבר בערך.(כנ"ל ,עולה בד"כ כ1500) אני אנצל את ההזדמנות ואסע לבקר את חבר שלי בקפריסין.

אני לא רוצה את הקראמי,כי אין שיכוך של המכות שהמומנט נותן כשלוחצים מעל 3000 סל"ד על דוושה מלאה- מה שיכול לפרק את הגיר (למרות שהוא מחוזק).

מחר בבוקר יהיו לי תשובות.

פורסם

אני לא יודע עד כמה אתה זוכר מה היה עם הקלאץ' של רועי אבל הוא החליף ב- RSi קלאץ' של VALEO מהיבואן (לא מרנו) אבל לדברי היבואן היה מדובר בקלאץ' זהה לזה שרנו מוכרים (של רנו המקורי זה גם כן של VALEO) ואחרי מספר חודשים הלך לו הקלאץ' והתפורר לו לחתיכות. כשהוא הוציא את החתיכות והרכיב את הקלאץ' המקורי של רנו הוא אמר שכן היו הבדלים קטנים כמו כמות הקפיצים וכו...

אז כשאני החלפתי קלאץ' ושקלתי לקנות VALEO מהיבואן אז הוא מייד הזהיר אותי שעדיף להוסיף עוד 100 200 שקל (שזה היה ההבדל במחיר) ולקחת את המקורי ואני שמח שעשיתי כך.

פורסם
אני לא יודע עד כמה אתה זוכר מה היה עם הקלאץ' של רועי אבל הוא החליף ב- RSi קלאץ' של VALEO מהיבואן (לא מרנו) אבל לדברי היבואן היה מדובר בקלאץ' זהה לזה שרנו מוכרים (של רנו המקורי זה גם כן של VALEO) ואחרי מספר חודשים הלך לו הקלאץ' והתפורר לו לחתיכות. כשהוא הוציא את החתיכות והרכיב את הקלאץ' המקורי של רנו הוא אמר שכן היו הבדלים קטנים כמו כמות הקפיצים וכו...

אז כשאני החלפתי קלאץ' ושקלתי לקנות VALEO מהיבואן אז הוא מייד הזהיר אותי שעדיף להוסיף עוד 100 200 שקל (שזה היה ההבדל במחיר) ולקחת את המקורי ואני שמח שעשיתי כך.

זה די מוזר לי מה שאתם אומרים.

אולי אני לא ממש מעודכן כמו הרבה אנשים פה אבל אני שמעתי המון דברים טובים על היצרן הזה (VALEO) , חלק מהאנשים אף אמרו לי שיש להם חלקים שברובם עולים על האיכות של המקורי.... האם אני טועה ?

יש למישהו ניסיון עם המוצרים של היצרן חוץ מקלץ'?

דוד

מצטער על שהשאלה לא ממש בנושא...

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

זה די מוזר לי מה שאתם אומרים.

אולי אני לא ממש מעודכן כמו הרבה אנשים פה אבל אני

שמעתי המון דברים טובים על היצרן הזה (VALEO) , חלק מהאנשים אף אמרו לי שיש להם חלקים שברובם עולים על האיכות של המקורי.... האם אני טועה ?

יש למישהו ניסיון עם המוצרים של היצרן חוץ מקלץ'?

דוד

מצטער על שהשאלה לא ממש בנושא...

לרוב הפורום יש נסיון....

למשל .... המפתחות של הקליאו שלי....VALEO.... המחזיר אור אחורי שעולה 250 ש"ח...VALEO... אם תסתכל טוב טוב גם בAX שלך יש המון VALEO

בקיצור , הקונצרן האדיר הזה מייצר כמעט את כל חלקי הרכב של החברות האירופאיות...

במפגש בשבוע שעבר העלנו רעיון שהם בעצם הסיבה לחוסר האמינות.... הרי לא הגיוני שכל האירופאים לא אמינים.... כנראה שהם הסיבה... :lol:

:-)

• תוכן חדש...