Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני חדש פה אז אם אני טועה תקנו אותי. במשך הימים האחרונים אני מרגיש משהו מוזר באוטו, אולי זה ככה כל הזמן ופשוט לא שמתי לב. במהלך נסיעה כשאני מגיע למהירות של 100-110 כל האוטו רועד לי, אני ממש מרגיש את רגל ימין שעל דוושת הגז רועדת וכך גם ההגה. עכשיו כשאני מתחת ל-100 הכול זורם וכך גם כשאני מעל ל-110. כדי להשלים את המידע אני אציין כי האוטו היה ב-3 טורים ומדובר במזדה 3 למי שלא שם לב לכינוי 8)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עשה מבחן קטן: ברגע שאתה מגיע למהירות שבה יש רעידות העבר לניוטרל במידה והרעידות נפסקות באותו רגע מדובר בצירייה.

כך היה במאזדה 3 שלנו. את המבחן מוסך מורשה אמר לנו לעשות.

שהחלפנו ציריות הרעידות נעלמו.

how it's like to drive :twisted:

פורסם
עשה מבחן קטן: ברגע שאתה מגיע למהירות שבה יש רעידות העבר לניוטרל במידה והרעידות נפסקות באותו רגע מדובר בצירייה.

כך היה במאזדה 3 שלנו. את המבחן מוסך מורשה אמר לנו לעשות.

שהחלפנו ציריות הרעידות נעלמו.

נשמע קצת מסוכן לא?...לא ידעתי שבכל מהירות אפשר להחליף לניוטרל,זה לא מסב נזק לגיר?

המוזר הוא שהמוסך המורשה הציע לך לעשות את זה.

פורסם

במהירות כזאת להחליף לניוטרל?אני חושב שמי שיהיה בטראומה מהדבר הזה זה לא הגיר, זה בעל הרכב.

לא שמעתי דבר חיובי על דבר כזה.

מוזר באמת שמוסך מורשה הציע את זה.

בקשר לפותח השרשור, אחרי ששמעתי אנשים כאן שמחליפים ג'אנטים ופתאום במהירויות מסוימות כל האוטו רועד, זו סיבה טובה לבדוק אותה גם אצלך, יכול להיות הבעיה באיזון.

פורסם
במהירות כזאת להחליף לניוטרל?אני חושב שמי שיהיה בטראומה מהדבר הזה זה לא הגיר, זה בעל הרכב.

לא שמעתי דבר חיובי על דבר כזה.

מוזר באמת שמוסך מורשה הציע את זה.

בקשר לפותח השרשור, אחרי ששמעתי אנשים כאן שמחליפים ג'אנטים ופתאום במהירויות מסוימות כל האוטו רועד, זו סיבה טובה לבדוק אותה גם אצלך, יכול להיות הבעיה באיזון.

מדובר בגיר אוטומטי. את המבחן הזה ביצעה איתנו מנהל העבודה ואחרי זה אנחנו בסך הכל העברנו למס' שניות וראינו שהרעידות נפסקו.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

מה בדיוק מסוכן ומוזר בלהעביר את הגיר לניוטרל ?! רק חשוב להוריד את הרגל מהדוושת גז כשמעבירים לניוטרל, אחרת המנוע יעבוד בסרק והטורים יעלו עד 6..7

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...