Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע בלנטרה 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום ,

היום ניסיתי להעביר את הלנטרה 1996 ידנית של אשתי טסט

אז ככה : בבדיקת זיהום אויר הרכב עבר אבל יש לי שאלה מעניינת : האם חום מנוע 123 מעלות זה דבר נורמלי/טוב ?

מעבר לזה נכשלתי על פנסי חזית - עוצמה נמוכה - מה אני צריך לעשות ? להחליף מנורות ? יכול להיות שהם נחלשו במשך השנים ? כי הפנסים עצמם לא זזו ממקומם בשנים האחרונות.

תודה

פורסם

לעניין טמפ' מנוע, השאלה איך והיכן הוא מדד את טמפ' המנוע.

לעניין הפנסים, יש לבדוק שאינם דהויים ועכורים, בנוסף, יש לבדוק אפשרות למפלי מתח לנורות הראשיות ולסדר ע"פ הצורך.

בהתאם לממצאים, אפשר לנסות בין היתר גם עם נורות איכותיות אחרות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לעניין טמפ' מנוע, השאלה איך והיכן הוא מדד את טמפ' המנוע.

לעניין הפנסים, יש לבדוק שאינם דהויים ועכורים, בנוסף, יש לבדוק אפשרות למפלי מתח לנורות הראשיות ולסדר ע"פ הצורך.

בהתאם לממצאים, אפשר לנסות בין היתר גם עם נורות איכותיות אחרות.

תודה על תגובתך,

איך והיכן הוא מדד אינני יודע-כנראה כפי שמודדים בכל מכון רישוי, אני ישבתי בתוך הרכב.

הפנסים אינם דהויים מכיון שהם עשויים מזכוכית- הם מבריקים מאוד,

נורות איכותיות?- האם יכול להיות פחת בעוצמת נורה? היא לא אמורה לתת את המקס' שלה ואז לשבוק חיים?

פורסם

בנורה ישנה עלול להיות פחת בעוצמתה, אבל בדרך כלל לא בצורה ניכרת מאוד.

אצל חשמלאי רכב טוב, ניתן לבדוק מהר אם יש מפלי מתח עד הנורות ואת מראה הפנס עצמו, מחזיראור וכו'.

בברכה - רפי לין

פורסם

שלום רפי ידידי ,

אני אגש לחשמלאי ,

האם חום מנוע 123 מעלות זה דבר תקין ??? החום מנוע מראה על האמצע - לא זז ימינה או שמאלה.

האם הבדיקה שלהם מהימנה ?

-

פורסם

האם כדאי לי לפני כניסתי לחשמלאי לנסות ולהחליף נורות ?

קראתי קצת בפורום וראיתי שרשורים על מגבר אורות - האם יכול להיות שאצטרך ומה העלות ?

פשוט אני לא רוצה שיעבדו עלי , מצבי הכלכלי קשה ביותר כרגע

תודה

• תוכן חדש...