Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעברינו לאחי הייתה פונטו 2006 ובנינו לה מגש אחורי איכותי מאוד ויש שם רמקולים מפלצתיים לא זוכר כרגע את הדגם

מדובר מרמקולים מהדור הישן כאלה שהיום אין להשיג של pioneer

בקיצור לעניין אני עכשיו רוכש פונטו גרנדה לרישיון שלי ואני רוצה להרכיב את המגש הזה לגרנדה

השאלה שלי היא האם המגש של הפונטו ושל הגרנדה נשאר אותו דבר או שהוא עבר שינוי

מדובר במגש ממש מושקע

תודה ויום טוב.

פורסם

בתור בעלים שלי פיאט בעצמי, בכל פעם שיש לי תהייה לגבי הרכב שלי, אני שואל בפורום של מועדון פיאט. שם החבר'ה חיים ונושמים פיאט, כמו שהחברה פה נושמים וחיים אודיו. נראה לי שתוכל לקבל תשובה מדויקת תוך זמן קצר בפורום של פיאט - תחפש בגוגל את האתר.

לצערי אני לא יכול לעזור לך, כי אני לא יודע מה הגדלים של המגשים והאם יש הבדל במרחב הפנימי בין שתי המכוניות, אבל אני משער שיש הבדל, רק על פי העיצוב החיצוני ששונה מהפונטו (לגרנדה יש חלון אחורי בשיפוע אחר מהפונטו אם אני לא טועה).

• תוכן חדש...