Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש עד 120K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל כך קשה לבדוק?

http://www.kia-israel.co.il/CarPages/PrivateCars/Forte/GalleryOut.aspx

כן 7 שנות אחריות על הגיר והמנוע זה הרי כלום כל היבואנים נותנים.

באמת??????????????????????????????????????

קונצרן פולקסווגן נותן שנתיים אחריות, ללא הגבלת ק"מ.

היתר, ברובם נותנים 3 שנות אחריות, עם הגבלת ק"מ כלשהי בדרך כלל.

בטח ובטח שלא 7 שנים על גיר ומנוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא יודע מה כתוב באתר ובאיזה אותיות, אבל בביקורי האחרון בסוכנות שהיה לפני חודש נאמר לי שאחריות 7 שנים חלה רק באירופה ולכן דגמים ארופיים טהורים מקבלים אותה. דגמים גלובליים מקבלים 3 שנים. זאת מדיניות היצרן.

אולי רמי אונגר הצליח להוציא מהם 7 שנים על הכל וכל הכבוד לו על כך. אבל ההסבר היה מאוד משכנע והגיוני בעייני.

פורסם
באמת??????????????????????????????????????

קונצרן פולקסווגן נותן שנתיים אחריות, ללא הגבלת ק"מ.

היתר, ברובם נותנים 3 שנות אחריות, עם הגבלת ק"מ כלשהי בדרך כלל.

בטח ובטח שלא 7 שנים על גיר ומנוע.

זה נכתב בציניות(מפרגן לקיה).

פורסם
לסיד, פורטה, סול, סורנטו החדש, ספורטאג' החדש וזהו לדעתי. בקיצור כל הדגמים של קיה החדשה.

שטויות.

קיה לא הגיעה לרמה של אוטו טוב באמת: רועשת, לא נוחה (אפילו הגה אי אפשר לכוון קדימה-אחורה), גיר בעייתי,לאחר מספר שנים הבלאי גבוה.

בנוסף, מוכרת בהנחה של 10% לפרטיים במבצעים ו30% לליסינג.

לאחר 3 שנים ההפסד הוא של 10 אלף לפחות במחירון של יפנית ויותר במחיר אמיתי.

פורסם
הקיה סיד והספוראז הן מרכבים הנמכרים ביותר באירופה בסגמנת שלהם:-).

בבקשה.

http://www.autocar.co.il/index.php?act=columns&cat=21023&id=30947&str=%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/new-cars/Article-fb2b2ad2a587c21006.htm

איזה שטויות הסקרים האלה,

הכל תלוי באקזמפלר ...

נראה כמו מהלך שיווקי

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
שטויות.

קיה לא הגיעה לרמה של אוטו טוב באמת: רועשת, לא נוחה (אפילו הגה אי אפשר לכוון קדימה-אחורה), גיר בעייתי,לאחר מספר שנים הבלאי גבוה.

טוב אז לפי מה שאתה אומר ניקנה קרולה עם 4 כריות אוויר וגיר סופר מתקדם בעל 4 הילוכים:lol:.

פורסם

אני ממליץ על הרכב שיש לי. מיצובישי לנסר. יש לי כבר שנה וחצי ו 30000 ק"מ. אפס תקלות, נח, תא מטען סביר, בטיחות מעל לראש כולל 7 כריות אויר וזה בדגם הליסינג 1500 סמ"ק! (108 כ"ס).

הרכב נח לנהיגה, קצת רועש בהאצות. הגיר הוא אוטומטי רגיל, כלומר לא רציף ולא בטיח. לוח מתגים ומחוונים גדול, פשוט והגיוני.

בקיצור, רכב בסיסי שעושה את העבודה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שטויות.

ממשיך עם השטויות.

תן לי רכב ספיציפי, ספר על הניסיון שלך איתו ומה גרם לך להגיע למסקנות האלה.

איזה גיר בעייתי? איזה בלאי גבוה?

הנחות לחברות הליסינג כולם נותנים, גם מאזדה וטויוטה.

ועוד דבר, מה שקונים בזול מוכרים בזול. אם על קיה משלמים 8000 שקלים פחות אז גם מוכרים אותה במחיר הזה. ואת האיבזור והדיל שהיא נותנת במחירה מעטים הרכבים שנותנים, אם בכלל.

שבוע טוב.

פורסם

לגבי האחריות של קיה > אפשר להוריד את חוזה האחריות באתר שלהם וזה מה שנאמר בו:

אחריות על הרכב ל3 שנים ללא הגבלת ק"מ ואחריות על מכלולי ההינע ל7 שנים או 150,000 ק"מ.

באחריות על מכלולי ההינע כוללת בתוכה: חטיבת צילינדרים ראש מנוע וכול החלקים הפנימיים, סעפות, גלגלי תזמון, שרשראות תזמון, סתמים, אטמים, משאבת שמן משאבת מים גלגל תנופה ובעיקרון תושבת מנוע.

כלומאר האחריות ל7 שנים או 150,000 KM חלה על בלוק המנוע בלבד.

האחריות הרגילה שמוגבלת ל3 שנים מכסה רק את תיבת ההילוכים, המצבר (ל12 חודשים) ומערכת הקורור (רדיאטור וכו..)

קראתי עוד כמה סעיפים מהתקנון בקיצור לא נשמע כ"כ טוב.. אחריות אכן מורחבת מבחינת זמן אבל יש יותר מידי תת סעיפים והגבלות על חלקים שונים וכו....

פורסם
אני ממליץ על הרכב שיש לי. מיצובישי לנסר. יש לי כבר שנה וחצי ו 30000 ק"מ. אפס תקלות, נח, תא מטען סביר, בטיחות מעל לראש כולל 7 כריות אויר וזה בדגם הליסינג 1500 סמ"ק! (108 כ"ס).

הרכב נח לנהיגה, קצת רועש בהאצות. הגיר הוא אוטומטי רגיל, כלומר לא רציף ולא בטיח. לוח מתגים ומחוונים גדול, פשוט והגיוני.

בקיצור, רכב בסיסי שעושה את העבודה.

יש רכבים משתלמים, חזקים ומאובזרים יותר.

אני יודע שאתם מאוד שונאים שאני ממליץ בפורום על יונדאי, אבל הi30CW עדיפה בהחלט על הרכב שלך.

נוח, תא מטען שימושי ביותר, בטיחות טובה עם 5/5 כוכבים במבחני ריסוק, 6 כריות אוויר, ABS, ESP, EBD וכמובן פינוקים - 4 חלונות חשמל, רדיו דיסק MP3 + USB + AUX + IPOD + שליטה מההגה (מקורי), חלון בגג (מקורי, לא חלטורה של הרכבה מקומית), מראות חשמליות.

אז נכון, גיר אוטומטי קונבנציונלי ומאוד משעמם, אבל מגיב היטב עם יחסי העברה לא רעים.

יש לו מנוע 1.6 עם 126 כ"ס (!) וכל האבזור שנרשם למעלה מגיעה ברמת הגימור הבסיסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לגבי האחריות של קיה > אפשר להוריד את חוזה האחריות באתר שלהם וזה מה שנאמר בו:

אחריות על הרכב ל3 שנים ללא הגבלת ק"מ ואחריות על מכלולי ההינע ל7 שנים או 150,000 ק"מ.

באחריות על מכלולי ההינע כוללת בתוכה: חטיבת צילינדרים ראש מנוע וכול החלקים הפנימיים, סעפות, גלגלי תזמון, שרשראות תזמון, סתמים, אטמים, משאבת שמן משאבת מים גלגל תנופה ובעיקרון תושבת מנוע.

כלומאר האחריות ל7 שנים או 150,000 KM חלה על בלוק המנוע בלבד.

האחריות הרגילה שמוגבלת ל3 שנים מכסה רק את תיבת ההילוכים, המצבר (ל12 חודשים) ומערכת הקורור (רדיאטור וכו..)

קראתי עוד כמה סעיפים מהתקנון בקיצור לא נשמע כ"כ טוב.. אחריות אכן מורחבת מבחינת זמן אבל יש יותר מידי תת סעיפים והגבלות על חלקים שונים וכו....

לא ממש נכון !!!

זה מה שכתוב באתר :

האחריות הבסיסית הנה למשך 3 שנים ללא הגבלת ק"מ (בכפוף למפורט בחוברת זו) וכן אחריות נוספת למנוע, תיבת הילוכים ומכללי הנעה (להלן: "חטיבת ההינע") למשך 4 שנים נוספות או 150,000 ק"מ (המוקדם מביניהם).

האחריות לחטיבת ההינע מכסה את הפריטים הבאים:

• מנוע

חטיבת הצילינדרים/ראש מנוע וכל החלקים הפנימיים, סעפות, גלגלי תזמון, שרשרת תזמון, מכסה מערכת התזמון, סתמים ואטמים, משאבת שמן, משאבת מים, גלגל תנופה, מכלל אגן שמן, מכסה נדנדים ותושבות מנוע.

• תיבת הילוכים

מארז בית תיבת ההילוכים וכל החלקים הפנימיים, גלי הינע סרן (קדמי), טבור קדמי, מסבים, אטמים וסתמים, ממיר מומנט, בית ממיר המומנט, כיסוי המצמד ובית המצמד.

פורסם
לא ממש נכון !!!

זה מה שכתוב באתר :

האחריות הבסיסית הנה למשך 3 שנים ללא הגבלת ק"מ (בכפוף למפורט בחוברת זו) וכן אחריות נוספת למנוע, תיבת הילוכים ומכללי הנעה (להלן: "חטיבת ההינע") למשך 4 שנים נוספות או 150,000 ק"מ (המוקדם מביניהם).

האחריות לחטיבת ההינע מכסה את הפריטים הבאים:

• מנוע

חטיבת הצילינדרים/ראש מנוע וכל החלקים הפנימיים, סעפות, גלגלי תזמון, שרשרת תזמון, מכסה מערכת התזמון, סתמים ואטמים, משאבת שמן, משאבת מים, גלגל תנופה, מכלל אגן שמן, מכסה נדנדים ותושבות מנוע.

• תיבת הילוכים

מארז בית תיבת ההילוכים וכל החלקים הפנימיים, גלי הינע סרן (קדמי), טבור קדמי, מסבים, אטמים וסתמים, ממיר מומנט, בית ממיר המומנט, כיסוי המצמד ובית המצמד.

אתה רוצה להתערב? :wink:

83926748.jpg

5137759.jpg

פורסם

gkiler

זה בדיוק מה שאני ראיתי באתר של KIA והעתקתי. אני לא מצליח להבין מה לא ברור לך ? 7 שנות אחריות על מנוע ותיבת הילוכים :wink:

ואתה כתבת שאחריות הרגילה מוגבלת ל3 שנים ומכסה רק את תיבת ההילוכים.

תסתכל שוב מה הם כותבים בעמוד מס' 3 :

"האחריות הבסיסית הנה למשך 3 שנים ללא הגבלת ק"מ (בכפוף למפורט בחוברת זו) וכן אחריות נוספת למנוע, תיבת הילוכים ומכללי הנעה (להלן: "חטיבת ההינע") למשך 4 שנים נוספות או 150,000 ק"מ (המוקדם מביניהם) (בכפוף למפורט בחוברת זו)".

• תוכן חדש...