Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני קניית AUDI A3 TDI 2.0 עם צי'פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נפגשתי עם אדם המעוניין למכור AUDI A3 TDI 2.0 שנת 2006

בשיחה קצרה הבנתי את הרכב הוא קנה בכונס נכסים לפני כ 3 שנים והבעלים הקודמים של הרכב

לקח אותו ל"טיפול" במחשב אצל גיא פרילינג ששינה את הכ"ס ברכב ל180

בעל הרכב טוען כי הרכב מיוצר עם 180 כ"ס וכי בהגיעו לארץ "חוסמים" אותו ומגבילים אותו ל130 כ"ס

וכי אצל גיא פרילינג נפתחה החסימה והרכב הוחזר ל180 כ"ס.

כרגע יש ברשותי גולף SDI 2004 שהוא רכב אמין במיוחד ואני מעוניין לשדרג ל AUDI A3 TDI

השאלה שלי היא האם אכן הרכב מגיע עם 180 כ"ס ובארץ מגבילים אותו ל130 כ"ס

והאם ב"טיפול" - כנראה צי'פ במחשב שביצע גיא פרילינג עלול להשפיע על אמינות הרכב ועל בלאי גבוהה יותר

של חלקים בהמשך...

תודה רבה על העזרה

אליאב ! :-)

Eliav @ אליאב

פורסם

לא חוסמים בארץ שום דבר, המנוע הזה הוא במקור עם 140 כ"ס ונמצא בעוד רכבים כגון פאסאט וגולף MK5.

השינוי תוכנה שעשו מעלה גדישה ובאופן כללי אפשר להגיד שכן גורם ליותר בלאי. אבל אני לא חושב שאתה צריך לדאוג מזה יותר מדי.

יש אנשים שנוסעים שנים עם שינויי תוכנה באמינות מוחלטת. בכל אופן אם זה מפריע לך אתה יכול להחזיר את זה למצב מקורי.

V5

פורסם
לא חוסמים בארץ שום דבר, המנוע הזה הוא במקור עם 140 כ"ס ונמצא בעוד רכבים כגון פאסאט וגולף MK5.

השינוי תוכנה שעשו מעלה גדישה ובאופן כללי אפשר להגיד שכן גורם ליותר בלאי. אבל אני לא חושב שאתה צריך לדאוג מזה יותר מדי.

יש אנשים שנוסעים שנים עם שינויי תוכנה באמינות מוחלטת. בכל אופן אם זה מפריע לך אתה יכול להחזיר את זה למצב מקורי.

כמה יעלה לי להחזיר למצב המקורי ?!

Eliav @ אליאב

• תוכן חדש...