Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי היילקס ויגו 4X4 2009.

שמתי לב ששילוב ההילוכים קשה מאוד יחסית לרכבים קודמים בהם נהגתי, בעיקר בשילוב להילוך שלישי או רוורס.

האם זו בעיה מוכרת בגיר מהסוג הזה ? האם זו בעיה בכלל ? יש דרך לשפר את זה ?

תודה רבה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שלום לך אלון, אם כבר פתחת דיון בנושא אולי אוכל להצטרף ולשאול למה בזמן האחרון קשה להכניס להילוך שני בסוזוקי סוויפט שנת 92, בעיקר שהמנוע קר...

כשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה אז ההילוך נכנס הרבה יותר בקלות אך עדיין מרגישים מן תקיעונת קטנה שמונעת כניסה חלקה.

יש לציין שזה רק בחודש האחרון זה התחיל, לפני זה הכל היה טוב ויפה :) (רכב מאוד מאוד אמין! עובר התעללות על ימין ועל שמאל ושורד, כבוד לסוזוקי על רכב תקציב מצויין.)

ממה זה יכול להווצר?

תודה!

ואלון אני מקווה שלא אכפת לך שנדחפתי לך ככה לנושא :wink:

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בכיף :-P

אגב, ייתכן והבעיה שלך מתחילה ונגמרת בנוזל גיר. ברגע שהנוזל קר - הוא נהיה סמיך מה שמשפיע על העברת ההילוכים.

אם אתה חש בזה רק לאחרונה, בדוק האם נוזל הגיר אצלך במפלס נכון והאם זהו הנוזל המתאים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
שלום,

ברשותי היילקס ויגו 4X4 2009.

שמתי לב ששילוב ההילוכים קשה מאוד יחסית לרכבים קודמים בהם נהגתי, בעיקר בשילוב להילוך שלישי או רוורס.

האם זו בעיה מוכרת בגיר מהסוג הזה ? האם זו בעיה בכלל ? יש דרך לשפר את זה ?

תודה רבה.

מצטרף לשאלה רק בסוג רכב שונה - סוזוקי אלטו חדשה ידני. בבוקר בעיקר אחרי שהרכב נח לילה שלם אני נותן לו קצת לעבוד אחרי ההנעה משהו כמו דקה וחצי שתיים מנסה לשלב לראשון אבל נורא קשה. בסוף זה ניכנס אבל הקושי מורגש. אם אני מכניס לשני קודם ואז לראשון זה כבר עובד יותר טוב. האם זהו סוג הגיר שאופייני לרכבים אלה?

:)
  • תוכן חדש...